پینگ 8.8.8.8 از من 72ms :n01:
Printable View
پینگ 8.8.8.8 از من 72ms :n01:
یعنی من اومده بودم ببینم بعد تخلیه من وضع اسیا تک چطوره . شدت چرت گویی این دوستمون انقدر شدید بود نتونستم تحمل بکنم .نقل قول:
حالت هست چی گفتی ؟؟ سرعت نور اصلا میدونی چیه ؟
محض اطلاعت داداش من سن دیگو آمریکا هست . پینگی که از سرور های ژاپن یه بار SSH زده بودم سروری که برام گرفته بود گرفتم 3 4 میلی ثانیه بود.
همین جماعت بی خرد هستن که مارو به این روز انداختن .
حرف منو باور نداری دو کلاس برو زبان بخون . انگلیسی سرچ بکن ببین ملت پینگشون چیه . بالا تر از 30 40 میلی ثانیه پیدا کردی بیا هرچی چرت وپرت دلت میخواد بگو.
واقعا چرت و بی مردک علمی حرف زدن برا این ملت کنتور نداره که.
پ.ن ژاپن و سن دیگو تقریبا نقطه مقابل هم هستن توی کره زمین (حدودا)
پ.ن 2 : از این به بعد قبل چرت گفتن یه سرچ بکن ببین دنیا کجاست و ادمهایی مثل شما کجایین . به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نتایج رندوم نگاه بکنی متوجه می شی که پینگ تایم گوگل برای یه ادم عادی زیر سی هست . اگه سرچ کردن یاد بگیری خیلی از دروغ هایی که تو مغزت کار گذاشتن رنگ می بازن.باز خود دانی .
پ.ن 3: یه کم اگه دست از چرت گویی برداری و کار کردن با چیزهایی مثل mtr o traceroute رو یاد بگیری . می بینی که پینگ تایم دقیقا وقتی از سیستم فیلترینگ پکت عبور میکنه 200 میلیثانیه حدودا زمان می بره . پس بحث فاصله جز توهم های ذهنی جناب عالی نیست که اینجا هم پاشدی ملت رو ارشاد میکنی .
فاصله ؟؟؟ :n02::n02:نقل قول:
مگه خودت میخوای ماشین بار بزنی دیتارو ببری برگردونی ؟؟
این جماعت اگر عقل داشتند کارشون به اینجا نمی کشید.نقل قول:
زندگیمون خورشته و بدبختی چاشنی [emoji17]
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دوستان سلام..سرعت شبانه ی 10 مگ چند هست؟ 200 میرسه؟
دوستان این سرویس شهاب 10 گیگ در ماه (4 تا 10 صبح رایگان) با قیمت 43900 تومن سرعتش روز و شب چقدر میشه ؟
الان 2 مگ دارم چند شبه سرعت شبانه کم شده روی 100 تا 120 ثابته بیشتر نمیشه
اگه 10 مگ بگیرم شبانه حداقل 250 میده ؟
ساعت رایگانشم همون 6 ساعته فقط از 4 تا 10 صبح هست
راستی چرا ساعات رایگان همه سرویسها از 2 تا 8 هست اما فقط این 4 تا 10 صبحه ؟ فرقی میکنه ؟
بعضی موقع ها با خودم میگم یعنی واقعا چرا لیاقت ما همچین حکومت و اینترنتی باید باشه اونا هم که انقلاب کردن دیگه تا الان زیر خاک پوسیدن اون نسل عوض شده پس چرا هنوزم همینی هستیم که بودیم درجا دلیلش واسم روشن میشه که وجود اشخاص نفهمی مثل شماست که باعث میشن همچنان از ما سو استفاده بشه و هی بریم عقب تا بریم جلو!!نقل قول:
من نمیگم شما برای آسیاتک کار میکنی ولی حداقلش اینه که فهم و سوادت پایین هست
بگذریم.... دوستان من چندماهه از دانلود شبانه محروم هستم میخوام بیام اسیاتک دو مگ بگیرم الان می بینم از شانس گند انگار اوضاع خراب شده شبی چند گیگ حدودی میشه دانلود کرد؟ انتخاب دیگه ای بجز های وب و اسیاتک ندارم. پیشاپیش ممنون
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
خخخخخخخخخخخخخ :n08::n08::n08:نقل قول:
تو با این فهم و درک بالات، واقعا حیفه که وقتتو تو این سایت هدر بدی؛ بهتره بری تو مترو دست فروشی کنی،100% اونجا قابلیتات بیشتر بروز میکنه.
خوشبختانه و یا متاسفانه پیش داوری بعضی از دوستان و لحن صحبت و نوشتارشون مشخص هست بر علم و سواد و شور و شخصیت نیاز به بحث و گفتگو اضافی نیست !
اما جالب اینجاست که مقایسه هایی که میکنید بین کشور توسعه یافته و در حال توسعه هست !
هیچکس نه از اینترنت پر سرعت بعدش میاد نه از پینگ تایم پایین ! به وضوح مشخصه که تو ایران ااینترنت خیلی پر سرعت باشه با حجم رایگان خوده بنده کره زمین رو دانلود می کنم !
برا اون دوستمون هم که فرمودند بنده نمایندگی دارم اگه داشتم الان مشغول ثبت نام کردن بودم نه رفع مشکل مردم !
این تاپیک هم صرفا برای حل مشکلات راهنمایی و راهکار های استفاده بهتر از همین اینترنتی که هست ! هست ! پس نه خودتون رو زیر سوال ببرید نه پیش داوری کنید !
یه نکته ای رو هم که ظهر می خواستم اضافه کنم یادم رفت اینه که اون دوستمون که با کارشناس صحبت کرده بودند و گفتند می خواستم دکمه 0 رو تو نظر سنجی بزنم اما نشد 1 زدم بگم که مشکلات خودتون رو با شرکت سر کارشناس که اونجا فقط یه حقوق می گیره و بهش گفتن طبق این چیزی که جلوته به مشترک پاسخ میده چه درست باشه چه اشتباه خالی نکنین ! چون همون نظر سنجی تو کار اون بنده خدا تاثیر داره فکر نمی کنم اینجا کسی دوست کسی رو از نون خوردن بندازه !
ضمنا پول رو کسی دیگه پرداخت می کنه تو جیب کسه دیگه میره ! هر مشکلی هم هست شما یادتون باشه ادبه خودتون رو هیچ وقت زیر سوال نبرید :n01:
وضعیت اینترنت ما دقیقا عین وضعیت کالاها و معیشت ماست
اینترنت جهانی رو ما هر چی هزینه میکنیم بخاطر نگهداری سرورها و نرم افزارها و مدیریت کنترلی هست که روی یوزرها که در حال انجامه وگرنه خود اینترنت خریداری کردن از خارج از کشور که اینقدر هزینه های زیاد در بر نداره که بخاطر 3 گیگ اینترنت باید حدود 15 تا 20 هزار پول پرداخت کنیم.....
در ضمن اینطور که من شنیدم اگه اشتباه نباشه فقط در ایران هست که مصرف کاربران بر اساس گیگا بایت هست..... امیدوارم روزی بیاد که اینهمه بدبختی پایان پیدا کنه و ما هم مثل یک فرد ترکیه ای یا عرب زبان اهل دوبی یا عربستان از زندگی مون کمی لذت ببریم شاید.....
با دوستی در مورد گرانی های چند سال اخیر که حتی اجناس و کالاهای مصرفی تا 500 درصد گرانی داشته اند که در هیچ جای کره زمین اینطور نبوده حتی کشورهای ورشکسته اقتصادی بعد یک بنده خدایی رسیده میگه بازم خدارو شکر مثل عراق و افغانستان نیستیم!!! ...... حالا هر چی میخواد گرونی باشه من و دوستم مونده بودیم چی بگیم....
اصولا وضعیت ما رو نه مانند حتی دوبی و عربستان و حتی ترکیه و بلکه مانند عراق و افعانستان مقایسه میکنند و از اونطرفم میلیارد میلیارد میدزدن میبرن خارج از کشور خرج میکنند
دوست عزیز درسته که من از اینترنت راضی نیستمنقل قول:
ولی خودم هیچوقت از پشتیبان ها زیاد ناراحت نمی شم
اونا هم برای پول در آوردن اونجا هستن
من اکثر مواقع بهشون می گم من رو به مسئول وصل کنید تا با اون صحبت کنم
می خوام به اون مسئول بگم تو نمی تونی من رو مجبور کنی فقط از میهن دانلود تست بگیرم
من برای میهن دانلود پول ندادم بلکه برای اینترنت که شامل هزاران سایت میشه پول دادم
در ضمن به نظرم من حداقل اینترنت باید پینگی در حدود 100-130 با خارج داشته باشه با تایم اوت 1 درصد
و سرعت هم در حالت حجمی باید بسیار بالا باشه و حداقل شبانه سرعت اسمی رو بده
البته اینا رو گفتم به نظرم حداقل هست
نقل قول:
دقیقا درسته اما یه چیزی رو راجع به کارشناس ها بگم شاید لازم باشه همه بدونن
کارشناس عین خط مقدمه هیچ کس نباید ازش رد شه ! وگرنه بهش ایراد می گیرن
تایم مکالمه برا کارشناس مهمه از یه بازه ای بیشتر باشه ایراد میگیرن
تعداد مکالمه ها مهمه در طول ساعت کاریشون باید حداقل ی مقداری پاسخگو باشن
و.... خیلی از مواردی که نه شاید و باید نه خود من نه خیلیا بهش دقت نمی کنن و وقتی اینترنتمون قطع یا مشکل می خوره فقط زنگ می زنیم ک اول خودمون رو خالی کنیم بعد مشکلمون رو حل کنیم
هیچ کس از اینترنت خوب بعدش نمیاد بخدا اما تو هر شرکتی که بگردیم یکی از یکی بدتره ! هیچ راه حلیم نداره ! مگه ماشین می خریم ماشین تصادفی و خرابو می دن دسته مردم کسی تونست کاری کنه ؟ همیشه جواب اینه نمی خواین نخرین و فقط جمع خودمونه که به هم بی احترامی کنیم !
اره خوب چون جوونا تفریح دیگه ای تو این مملکت ندارند بایدم کره زمینو دانلود کنند :n05:نقل قول:
من خودم شخصا تو عکسا که دیدی از شهراد نت دارم زیر مجموعه آسیاتکه اما از رو سرویس های آسیاتک نداده بهم از سرویس های خودش بهم داده که از اول سرعتش شبا لیمیت بود رو حساب اینکه دیدم بچه ها اینجا دارن شبی چند گیگ دانلود می کنن داشتم ثبت نام می کردم اما هنوز اقدام نکردمنقل قول:
جالب ترش اینجاست که 3 روزه ضریب اشتراک 1 به 8 شده
امروزم که به مدت نیم ساعت کل مراکز تهران و البرز قطع بوده !
حتی کل وویپ 1544 هم به کل افتاد
1. تو روز پهنای باند تا 12 باز هست اما ضریب اشتراک 1 به 8 شده فعلا وضعیت معلوم نیست کاملنقل قول:
2.کم شدن سرعت مربوط به ضریب هست
3 معلوم نیست
4 اینم یه جور سرویسیه دیگه گذاشتن دلیله خواصی نداره
ممنوننقل قول:
الان سرویس 2 مگ دارم خطم که تا 6 بازه شبانه هم 120 حداقل میده
البته یکی دو هفته هم شبی 6 - 7 گیگ دانلود میشد الان دو شبه که 2.5 گیگ میشه
یعنی الان سرویس 2 مگ شبانش 120 میده صد در صد سرویس 10 مگ باید بالای این باشه دیگه ؟ انگار قبلا میگفتن 250 هست سرعت شبانش ؟
نقل قول:
سرویس 10 مگ تو روز بالاتر میده صد در صد اما اینم بگم با سرویس 10 مگ اگه شب 10 کیلوبایتم دانلود کنی زنگ بزنی میگن تایم رایگان پشتیبانی سرعت نداریم ! پس باز مشخص نیست که چه سرعتی بده ! من خودم هم نداشتم بدونم حقیقتا
قبل از اینکه سرویس 10 مگ بگیری حتما زنگ بزن ببین خطت جواب میده اگه داد برای تو روز بگو برات بالا ببرن پهنای باندو
من با سرویس 2 مگ شبی 2.5 گیگ میگیرم سرعتش شبانه روی 120 هستنقل قول:
البته یکی دو هفته بود که سرعتم خوب شده بود شبی 6 - 7 گیگ میگرفتم که میگن انگار 1 به 8 شده ! :n35:
فن آوا هم شنیدم شبانه سرعت اسمی رو میده ، مثلا سرویس 1 مگ شبانش سرعت 120 میده قیمتشم تو سایتش هست 30 تومن زده(البته اون 6 گیگ در ماه داره)
در جایی که من آسیاتک 2 مگ با 10 گیگ ترافیک در ماه دارم که باید سرعت شبانش 256 کیلوبایت کمتر نشه! ولی 120 هست و کاریشم نمیشه کرد(مملکت بی قانون)
حالا میخوام یه ماه سرویس 10 مگ با 10 گیگ ترافیک رو بگیرم ببینم شبانه سرعتش چنده
همینجا خبرشو میدم ، فعلا که نزدیک 20 روز وقت دارم تموم شد 10 مگ میگیرم ، ای کاش حداقل اون سرعتش خوب باشه
آدم وقتی داره ماهی 50 هزار تومن پول میده انتظار داره سرعت و پینگ خوب باشه
الان از 8.8.8.8 پینگ گرفتم 385ms شد :n38: ولی همین امروز عصر 72ms شد! هر دقیقه یه جوریه این آسیاتک
چاره ای هم نداریم ، شرکتای دیگه هم بدتر از این
بزا اینکه متضرر نشی بهترین کار اینه برای تست سرویس 5 روز مونده به پایان سرویست بری تو سایت تغییر سرویس بدی به 10 مگ اینجوری فوقش 1000 تومن پرداخت می کنی اما اون شبش می تونی راحت تست بگیرینقل قول:
:n04: جون ؟نقل قول:
مگه آسیافر تغییر سرویس هم داره ؟ :n13:
الان رفتم تو سایت فقط تمدید هست تغییر کجاشه دقیقا ؟ :n36:
اگه داشته باشه که خوبه
توی تمدید سروی که زدی تغییر سرعت داره
پیداش کردمنقل قول:
خب من الان 18 روز و 5.6 گیگ ترافیک دارم میخوام تغییر بدم میگه مبلغ قابل پرداخت : 19440 ریال
تغییر بدم ؟
اگه مثلا 2 گیگ مونده باشه و 5 روز چقدر باید بدم
ویرایش : همون که گفتین درسته ، صبر میکنم ده روز دیگه تغییر میدم ،
راستی من خطم اول روی 10 مگ بستن بخاطر کیفیت snr گفتم روی 6 ببنده که snr یکم بهتر بشه
اگه بخوام 10 مگ بگیرم باید بگم روی 10 ببنده ؟ خطم که تا 10 میکشه
اگه رو 10 snr روی 6 بوده الان سرویس 10 بگیری بازم snr میاد رو 6 و این یعنی اینکه کلا قطع و وصل و کندی به شدت یه چیزی میشه مثل دیال آپ !!نقل قول:
اول کیفیت خط رو بهتر کن بعد 10 کن
اول داخلی جدا کن ببین کیفیت خطت بهتر میشه یا نه
بعد بپرس ببین دوری از مرکز داری یا نه ؟ ببینن تست طول خطت چقدره
کیفیت خطم خوبه فاصله از مرکز هم زیاد نیسنقل قول:
اینم مشخصات خط : تا 10 مگ میکشه ولی من برای اینکه snr یکم بالاتر بره گفتم روی 6 ببنده ،،، اگه 10 مگ بگیرم زنگ بزنم بگم روی 10 ببندن ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها دو شبه سرعت شبانم افت کرده تو کرج
قبلا راحت با سرویس 2 مگ 1 مگ دان میزدم ولی روزانش بود 150-200
اما الان روزانم بالا رفته ولی شبانم شده 150
کسی این مشکلو داره
میخوام امشب در خدمتشون باشم اگه درست نشد
فعلا 25 دقیقه مونده
تو که دیگه غوغا بوده 1 مگ :n02:نقل قول:
بله مثه اینکه برای همه همینطور شده از منم دو شبه افت کرده 120 - 130 شده
این سری تا حالا 317 گیگ دان زدم 12 روز هم موندهنقل قول:
حال گیری هست بابا ،الان چهار تا بازی با حجم بالا مونده
اخه یعنی چی
10 گیگ بخوای حجم بخری میشه 34 با مالیات
اون 10 تومن اضافه برا شبانه هست پس باید حداقل 1/8 سرعت بهت بدن این کلاهبرداریهای بیتی و بایتی هم کنار بزارن و بازی با کلمات
این سرعت باید تو تمام سایتها باشه
نمیتونن باید با سرعت بالاتر تو سایتهای داخلی بدن و با سرعت پایینتر تو سایتهای خارجی
من دانلودم از سرورهای داخلی مثل p30world و میهن دانلود و .... 1 مگ بود
از تورنت و خارجی 130
ولی اینکه این مدلی باشه نمیشه
من ده مگ گرفتم ولی خطم نویز زیاد داره تا هفتا بیشتر نمی کشه . واسه شبانشم تو این دو سه شب 3.5 گیگ تونستم بگیرم ببین اگه یک گیگ واست می صرفه عوض کن . در ضمن پشتیبانی گفت وضعیت شبانه دیگه درست نمیشه از سوی جناب وزیر مصوب شده که ما این کارو بکنیمنقل قول:
بازم 3.5 گیگ بهتر از 2.5 هست :n02:نقل قول:
شبانه سرعتت چنده ؟ روزانه چطوره ؟ خطت روی 7 بستن سرعتت روزا ثابت 700 - 800 هست ؟ یا روی 200 - 300 هم میاد ؟
از من خطم روی 6 بسته شده بیشتر اوقات سرعتم 300 تا 450 هست بعضی وقتا(ساعات خلوت) میره روی 600 - 700 و شبانه هم ثابت شده روی 120
پینگش چطوره ؟ از 8.8.8.8 بگیر ببین چند میشه
سر ساعت دو شد سرعت ها رو این دزد ها از 1 مگ به 90 کاهش دادن. هیچیشونم نمیشه. :|
الان گذاشتم رو دانلود فردا برات پینگ می ذارم . خطم تا 10 بازه ولی تا 7 و 8 می کشه . دانلود روزانه م 600 تا 800 هستش شبام رو 250 قفله . البته هرشب قفل بود ولی دانلود از سرورای داخلی رو نمی بستند شبی 800 تا می رفت که خدا رحمتش کنه:n03:نقل قول:
منم هرچی بازی حجم بالا بود با سرعت بالا گرفتم روی خط قبلیمم یکی دو ماه سرعتم 400 - 500 بود همه چی گرفتم دیگه لینک نداشتم دانلود کنم :n31:نقل قول:
ولی خب این یکی دو ماه بازیای جدید میاد و حجمشون بالاس ، حجم که نمیشه بخری خیلی گرون در میاد ،،، باید شبانه دانلود کرد
تو که سرعتت خیلی خوب بوده شبانه 1 مگ میداده بهت عالی بوده
الانم بخوای از این شرکت بری هرجای دیگه بری شبانه سرعت بالا نمیده بهت
فوقش سرعت اسمی بهت بده اونم اگه کمتر نشه !
به نظر من سرویست رو تغییر بده 10 مگ ماهی 10 گیگ بگیر تست کن ببین شبانش چطوره اگه 250 باشه خوبه! یعنی کافیه فعلا
منم چند روز دیگه تغییر میدم ،،با سرعت 120 شبانه چیزی نمیشه گرفت ، 100 روز طول میکشه :|
پس اگه 250 هست میگیرمنقل قول:
خیلی ممنون مهدی جون
راستی شما 10 مگ 20 گیگ داری ؟ چون اون سرویسی که میخوام بگیرم 10 مگ 10 گیگ هست که 4 تا 10 صبح رایگان داره
من الان سرعتم 120 هست شبی 2.5 گیگ میگیرم شما اگه 250 باشه باید دوبرابر من بگیری دیگه ؟ :n36: 5 گیگ میشه نه 3.5 گیگ
الان رفتم زنگ زدم میگه لیمیت نیست قضیشنقل قول:
ولی به لیمیت میخوره مگه میشه 1 شبه از 1 مگ بیاد رو 150
یه صبری میکنیم شاید درست شد چون الان دیگه گزینه درست و حسابی وجود نداره 5 سال پارس بودیم از اذر اومدیم اینجا که به نظر اینم ترکید
امیدمون به رفع تحریماست که چهار تا شرکت خارجی بیان سرویس بدن مثل ایرانسل که اومد و پدر همراه اول رو در اورد
اونا هم اینا رو ادم کنند
یعنی میشه ما زنده باشیم و این روزا رو ببینیم
سرعت لینک های داخلی هم بشدت افت کرده چند روزه. از 550 کیلو به 350 رسیده (سرویس 4 مگ). همینطور پیش بره تا عید 100 کیلو میده احتمالا. لعنت بهشون...
آسیاتک، هر روز بدتر از دیروز...
شما خوبی کهنقل قول:
برا ما 1/8 شده برا شما نصف هم نشده که
20 گیگ شهابم ولی از ماه بعد همین ده گیگ رو می گیرم 4 تا 10 صبح . اگه گرفتی سرعت شبانه تو لطف کن بگو چون اون ساعت خلوت تره احتمال داره سرعتش بره بالاتر . من 3.5 گرفتم تو این دو شب فکر کنم دمدمای صبح سرعتشو افت میدن دیگه چون خوابم متوجه نمی شمنقل قول:
از من که قشنگ معلومه لیمیت شده :|نقل قول:
الان روی 120 قفله با لینک داخلی و تازه سرور آسیاتک هم هست :| یعنی باید نهایت سرعت رو بده چون سرور خودِ آسیاتکه
ولی محدودش میکنن حرومیا ...
چشم حتما اطلاع میدمنقل قول:
تقریبا یه هفته دیگه تغییر میدم تست میکنم
آره تو اون ساعات خلوت تره ولی اگه لیمیت کرده باشن که فرقی نداره...
اگه 250 ثابت باشه شبی 5 گیگ حداقل باید دانلود بشه.
عجب من میخواستم به اسیاتک بپیوندم دو مگ بگیرم اگه سرعت 90 باشه تو شب ارزش نداره پولم ندارم 10 مگ بگیرم بابا 45 تومن میدی اون وقت سرعت 100 باشه خیلی بی انصافیه پارس آنلاین خدا رحمتش کنه 25 تومن میدادم شبی 6 7 گیگ هم دانلود میکردم یه زمانی هم شبی 13 14 گیگ ببین کارمون به کجا رسیده !!
Sent from my SM-N910H using Tapatalk