زنگ زدم 2020 گفت 2 مگ شبانه رایگان نداره.
:n04::n28:
Printable View
زنگ زدم 2020 گفت 2 مگ شبانه رایگان نداره.
:n04::n28:
اونوقت نگفت چه سرويسي رايگان داره؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
زیر 2 مگ رایگان دارهنقل قول:
نگفتم برداشتن؟ اینم نمونش
یکی میگه 2 مگ ب بالا یکی میگه 2 به پاییننقل قول:
خلاصه چی شد؟
٥ مگ و ١٠ مگ رو كه خيلي وقته رايگانش حذف شده.نقل قول:
من یه هفته پیش 2مگم تموم شدنقل قول:
این ماه 1مگ گرفتم
2مگ رایگان داشت
سرعت دانلود ١ مگ چنده؟نقل قول:
دوستان، من از اندیشه سرویس داشتم که منتقل شده به آشنای اول.
الان چند ماهه که برام فیش تلفن نمیاد ، تو سایت مخابرات هم مبلغ قبض رو زده 0، برای رفیقمم همین برنامه پیش اومده ، رقم قبضش همیشه بالای 150 تومن بود ولی الان چند ماهه واسه اونم قبض نمیاد هزینشم تو سایت مخابرات زده 0!!
به خود مخابراتم سر زده اونا بهش جواب درست و حسابی ندادن، گفتن خوش بحالت برو حالشو ببر!!! :n04:
الان یه فکر موذیانه به سرم زد :n10: اگه من پس پرداخت شارژ کنم بازم امکان داره هزینه نیاد؟!
البته تو لیست خرید سرویس، برای من گزینه ی خرید سرویس پس پرداخت وجود نداره؟!
لطفا به این سوالها جواب بدید ، خیلی برام مهمه :n09:
حدود 130نقل قول:
2مگ حدود 230
آقا كسي آسياتك نداره؟ سرعتش چطورياس؟:n01:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:عزیزان من 2 مگ دارم و رایگانم دارمنقل قول:
البته تا دیشب که داشتم ، امشبم تست میکنم خبرشو میذارم
+
این برای دیشبه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا سوالنقل قول:
1- از ساعت 7 تا 7:44 که مودم روشن بود، چطور حجم کم نشد، بعد از دانلود کامپیوتر خاموش می شه؟
2- از 13:50 تا 19 وب گردی می کردید و ... یا فقط مودم روشن بود؟
من 1 ساعت مودمم روشن باشه و یکی دو بار بیام همین جا 150 مگ ازم حجم کم می شه!!!
من حرف شمارو قبول دارم ، اما من زنگ زدم به من اینو گفت! حالا امروز یه بار دیگه زنگ میزنم ببینم چی میگن. خبرشو اینجا میزارم.نقل قول:
كامپيوتر شما يا ويروس داره يا در حال آپديته،شايدم كسي از مودمتون استفاده ميكنه.مودم من كل سال روشنه و مشكلي ندارم.نقل قول:
منم مودمم 24 ساعت روشنه مشکلی ندارم. اما یه فایل 10 مگی دانلود میکنم 30 مگ کم میکنه. کلا منظورم اینه که خیلی زیادی کنتور میندازه. عادی نیست. من قبلا نامحدود داشتم ماهی 40 گیگ میزد که دانلود میکنم ، درصورتی که اگه اینطور بود الان باید هزار تا هارد پر میکردم!!نقل قول:
پ ن: 6 ساله نامحدود داشتم ، این ماه رفتم رو محدود عذاب واقعا :D
من که چند روز پیش دو مگ رو تمدید کردم و چند شب هم هست رایگان دانلود میکنم.
من ٢ مگ دارم و ديشبم از رايگانم استفاده كردم.
منم قبلا هیچ وقت مودمم رو خاموش نمی کردم اما الان مدتیه که فقط وقتی می خوام ازش استفاده کنم روشنش می کنم و بعدم سریع خاموش می کنمنقل قول:
اگه یادتون باشه یه مدت سیستمشون دچار مشکل شده بود و باید ساعت 1 شب مودم رو روشن می کردیم و 7 صبح مودم رو خاموش می کردیم تا اگه حجم تو ساعت رایگان ازمون کم شد بهمون برگردونن
هنوزم مثل همون موقع من اگه ساعت 7 مودم رو خاموش نکنم ازم حجم کم می شه
این مال دیشبه:
سیستم ویروس نداره، آنتی ویروسم هم همیشه تو ساعت رایگان آپدیت می کنم، تا جایی که می دونستم بقیه ی آپدیت ها رو هم غیر فعال کردم
حالا باز برای اطمینان اگه بخوام چک کنم چیزی آپدیت می شه یا نه از کجا باید چک کنم؟
فقط می مونه این احتمال که کسی داره از مودم استفاده می کنه که اونم چون رمز وایرلس رو همش تغییر می دم بعیده!
نمی دونم چرا اینجوریه :n28::n28:
شما du meter نصب كن و هيچ كاري نكن.بعد ١ ساعت سند و رسيوتون چك كنين.نقل قول:
جواب :نقل قول:
1 - بعضی اوقات میشه که کم میشه و بعضی اوقات هم کم نمیشه ولی کلا من تنظیم کردم که در هر حالتی کامپیوتر 6:55 خاموش میشه
2 - نه من هر وقت کار دارم مودم رو روشن میکنم ، اون لحظه هم داشتم کار میکردم ، البته نه به صورت مستمر ( بیشتر تو وایبر و . ... بودم )
برای منم چند روز قبل مودم تا 7.15 صبح روشن بود و تو 15 دقیقه 150 مگ کم شد
از من حدود 1 گیگ یه بار کم شد فقط و فقط بخاطر روشن بودن مودم چون مودم تا 11 صبح روشن بود و من نبودم که خاموشش کنمنقل قول:
چون کامپیوتر سر ساعت 6:55 خاموش میشه
+
امروز مودمم تا 8 روشن بود ولی ازم چیزی کم نشد
دو نکته ی دیگه هم وجود داره :
1 - تو ریز کارکرد ساعت ها بعضی اوقات رو هووا میزنه ، مثلا یه تاریخی رو با یه ساعتی میگه کار کردی که اصلا نبودم خووونه و خاموووش بوده مودم
2 - حجم ها هم تو ریز کارکرد اشتباهه ، مثلا دیشب زده 4.5 گیگ دانلود شده در حالی که فایلهایی که برام دانلود شده 3 گیگ هست
همین دیگه! اشتباه نیست که دستکاری کردن که کنتور بندازه تا حجم سریع تموم بشه.نقل قول:
نقل قول:هر دو حالت وجود داشته برای من :نقل قول:
هم بوده زمانی که من کار نکردم ولی تو ریز کارکرد اومده بوده که حجم کم شده
و هم پیش اومده ساعتی رو هم که کار کردم ولی تو ریز کار کرد نیومده
فقط میخوام بگم ساعتاش زیاد دقیق نیست
+
در کل هم یه روز حالش خوووبه و کلی کار میکنی زیاد ازت کم نمیشه و یه بارم پیش میاد بخاطر 10 دقیقه کار کلی ازت کم میشه
دوستان جریان چیه ؟ دانلود رایگان رو کردن 2 تا 6 یعنی 1 ساعت کم کردن از اول و آخرش ؟ یا همون 1 تا 7 ؟ خیلی مسخرس نامحدود برداشتن ساعت رایگان هم کم کنن یهو بگن اینترنت استفاده نکنین دیگه
كسي از 3g همراه اول تو رشت خبر داره كه جايي آنتن ميده يا نه؟
کی گفته؟نقل قول:
ما که دیشب 1 تا 7 دانلود کردیم
دوستان اگه امکان داره یه نگاه می ندازید ببینید 93/7/14 تو ساعت غیر رایگان از کسی حجم کم شده یا نه؟؟؟؟
سرویس 2 مگ که من دارم هم چنان از 1 تا 7 رایگان هستنقل قول:
ولی من شنیدم سرویس های پایین تر بازه ی رایگانش از 2 تا 6 هست
شما برای اطمینان از این موضوع بهتره که زنگ بزنید 2020
عجب بیشعور هستن این پشتیبانی 2020 دو بار زنگ زدم از نفر 30شدم 5 گفت اپراتور فلان ولی عوضی ها هر دو بار قطع کردن این چه وضعیه خودسرانه برای من سرویس عجیب intranet alborz 2048 80gig اعمال کردن اول 30روزه بود بعد شد 21روزه الان شده یک ساله پس پرداخت حجمش خودش شده 50گیگ چند بارم تیکت زدم اون آقایی که تو پشتیبانی بود کجاست اینطور مواقع خبری ازش نیست الان واقعا نمیدونم چکار کنم
داداش حضوری برو شکایت کننقل قول:
یا درخواست سرویس دیگه کن
چون خودت انتخاب نکردی کلی راه واسه عوض کردن هس نگران نباش
این ماجرای کم کردن سرعت دانلود شبانه چیه که تو صبانت شروع کردن به اجراش و قراره همه گیرش کنن
بیخود می کنننقل قول:
همین که اینترنت 2زاریشون رو خداتومن دارن می فروشن بسشون نیست؟
خسته نباشین رفقا یه سوال داشتم...در حاله حاضربهترین IP که سرویس نامحدود میده کدومه :n13:؟؟؟ وضع اندیشه خیلی خرابه سرعت از 15 16 بالاتر نمیره...6 گیگش مفت نمی ارزه :n21:..!
سرويس منو از 7 ماه ريست كردن به يك سال اونوخ 35 گيگ ترافيك! ميشه ماهي 3 گيگ! 5 گيگشم كم مياوردم منتظر بودم تموم شه نامحدود بگيرم! آقا اينا كه گويا هيچي رو هيچ جا ثبت نكرده بودن.. بعد آپديت اومدن ديمي سرويس دادن به ملت!! از كجا معلوم بعد يقه ما سرويس سالانه ها رو نگيرن كه شما خدا تومن بدهكاري؟ من كه سرويسم هموني كه بود نشه قروني پول كف دست اينا نميندازم! :n02:
مال بعضيا مشكل دار بود.مثلا برادرم ٢ مگ يك ساله داشت و هيچ مشكلي براش پيش نيومد.نقل قول:
دوستاني كه ٢ مگ دارن براي شما هم شبانه تازگيا سرعتتون از ساعت ١ تا ٣ صبح زير ٤٠ ه؟
دوستان اگه امکان داره یه نگاه می ندازید ببینید 93/7/14 تو ساعت غیر رایگان از کسی حجم کم شده یا نه؟؟؟؟نقل قول:
گیرم من الان بیکار نبودم و تا ساعت 3.5 نصف شب بیدار نبودم و سر ساعت 1 می خوابیدم و یه سری فایل می ذاشتم برای دانلود . خوب الان که یکدفعه دیتا می پره و محبور شدم چندین بار دوباره مودم خاموش و روشن کردم تا درست شه (شاید موقتی ) تکلیف این 4 ساعت که سیستم بی خودی روشن می موند و هیچی دانلود نمی شد چی میشد و چه کسی جواب گو بود.
من فکر کنم این دیس کانکت ها عمدیه . کلا می خوان نت رو جمع کنن با این کارا. نامحدود که برداشتن سر محدود ها هم همچین بلایی میاد. آخه بلانسبت دزدی پ س ت ف ط رتی تا چه حد :n21:
آشنای آخر- 2 مگ محدود
مال من مشكلي نداشت، 2 گيگ دانلود رايگان داشتم اون تاريخ، يه 200-300 مگ غير رايگان :n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : هیات مدیره جدید مخابرات ایران با توجه به موازیکاریهای موجود در حوزه ارتباطات ثابت (برند فعال در زمینه ارتباطات ثابت) و مخابراتهای استانی، درصدد حذف شرکت تازه تأسیس ارتباطات ثابت با برند تجاری آشنای اول است.
به نظرم درسته یکم گند کاری تو این مدت داشتن ولی حیفه که انحلال پیدا کنن :n02:
به نظرم نسبت به بقیه شرکت ها دارن بهتر عمل میکنن ، البته من فقط از های وب و شرکت قبلی همین مخابرات تو این 3 سال سرویس گرفتم و از این اشنای اول راضی تر از بقیه بوودم