امتحانشون کن ..
Printable View
امتحانشون کن ..
من در مرحله w جی تی آی 5 گیر کردم :طریقه ی رد کردن مرحله رو به من ایمیل بزنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :5::40:
لطفا اسم کامل مرحله و کلا اتفاقایی که میوفته رو بگین خودم راهنمایی میکنم .نقل قول:
احتمالاً پچی چیزی نصب نکردی ؟ شاید مشکل از اوناست !نقل قول:
ببین وقتی از ساختمون میاد بیرون واسه خودش میره ولی وقتی دمو ی بغل کردنش تموم میشه می بینم رفته بالاس بکشه ولی من کمکش میکنم و سوار ماشین میشه
وقتی میرسه دم خونش از ماشین پیاده میشه و میره دوباره همین کار رو بکنه منتها این بار دمو تموم نمیشه و مرحله رد نمیشه
با سلام...
من تو GTA San Andreas تو مرحله LOs desperados گیر کرده ام و رد نمیشه..یعنی من در مرحلهاي كه با دوستم بايد به ايستگاه قطار بريم گير كردم
در شهر همه ديوانه شده و با تلويزيون ميدوند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..
نمیدونم چیکار کنم ؟؟؟ چه جوری دوست جمع کنم ؟؟ چه جوری مردم سوار ماشینت میشن ؟؟
منظورت رو نمی فهمم
نقل قول:
یک مرحله مونده به آخر رو میگم که همه مردم دیوانه شده اند و با تلویزیون فرار میکنند...
وقتی هم ماموریت S را انجام میدم یک نفر از دوستام بیرون میاد و باید به کمک اون چند نفر دیگر رو پیدا کنم و به جنگ بروم...
حالا چه جوری دوستان پیدا کنم و اونها رو به استگاه قطار برای شورش ببرم ؟؟؟ اصلا هیچ علامتی هم روی نقشه نیست بجز رنگ های سبز و زرد و بنفش...
مناطق گروه های دیگه رو تصرف کن.نقل قول:
بعد به یه حدی که رسید میتونی بری مرحله آخر.
نقل قول:
اگه منظورت اون مرحله هست كه با سزار بيروني بايد بري دو تن از اعضاي گروه رو همراه با سزار سوار ماشين كني و چهار نفره برين ايستگاه قطار اگر هم نميدوني چه طور ، بايد به سمت اعضاي گروه (يعني همون لباس سبز هاي خيابون خونه كارل) نشونه بگيري و وقتي اون مثلث بالاي سرشون ظاهر شد دكمه G رو فشار بده بعد ديگه تحت فرمان تو هستن و هرجا بري باهات ميان ، فقط يه ماشين چهار در نياز داري كه اونم فراوان.
با سلام دوستان ، آخه این بازی که آسونه ، خودش معلومه و میگه چیکار باید کرد فقط کافیه یه کم اطلاعات انگلیسی داشته باشی ، من کامل بازی رو انجام دادم ، خیلی کیف داد از اول تا آخر به به !!! ولی متاسفانه نسخه GTA IV و GTA : LC اصلا نمیتونم نسخه PC رو بازی کنم ، چون هنگام بازی می ایسته ، حال آدم رو بهم میزنه با اینکه من گرافیکم 8500 GT , 512 هستش ، خلاصه من پیشنهاد می کنم که فقط عملیات انجام ندین ، به دور شهر بچرخین و ببینین چی هست ، و فکر کنم باید 100 تا و ... کار های مخفی مانند جمع کردن پول و تمرین کردن اسلحه و قوی تر شدن و رفتن به سالن و آموزش یاد گرفتن از استاد ها و دویدن و قوی کردن بازو و اندام و ... از ویژگی های مهمه این بازی هستش .
البته گرافیک قبلی من هم دقیق مثل شما بود ،
ولی همه چیز به کارت گرافیک نیست ، سی پی یو و رم هم تأثیر زیادی دارند !
( معذرت اگه بی ربط به تاپیک بود )