سلام مشکل از باتری مین بورد هست.عوضش کن
Printable View
سلام مشکل از باتری مین بورد هست.عوضش کن
اخه تازه خریده بودم هنوز 1 ماه نشده!
تو BIOS setup هم وقتی تنظیمات رو تغییر میدم دوباره برمیگرده به حالت اول. save میکنم و وقتی فرداش سیستم رو روشن میکنم میبینم به حالت اول برگشته
اینم مشکل main board هستش؟
نقل قول:
توی date and time sttings تیک Automatically synchronize with an Internet time serve بردار ببین درست میشه؟
اگر نه مکشل از باتری هست باید عوضش کنی خرجی هم نداره
ممنون از راهنماییتون
آیا برنامه خاصی برای کم کردن مشکلات نرم افزاری ویستا هست ؟ من ویستا SP2 رو نصب کردم ولی واسه خیلی از بازیهام و یا برنامه ها وارد بازی که میشه از بازی خرج میشه مینویسه close که وقتی میزنی پنجره بسته میشه
سلام توضیح بیشتر...نقل قول:
شما این مشکلو با چه بازیهایی داری؟
آیا بازیها مخصوص ویندوز ویستا هستن؟
دوستان من برای نصب Guitar Pro 6 باید یه خط به C/Windows/System32/Drivers/Etc/Hosts اضافه کنم .فابل رو هم با notpad باز میکنم ولی نمیدونم چرا بعد از وارد کردن نوشته ها وقتی میخوام save کنم ارور (cannot create this. make sure that the path and file name are correct) میده. بعد صفحه save as باز میشه که باید type و encoding فایل رو مشخص کنم اصلا نمیدونم باید چیکار کنم ؟؟؟
و سوال دیگه اینکه من وقتی میخواستم ویندوز رو از XP به ویستا تغییر بدم یسری فایل روی فلش ریختم اما الان که روی ویستا میزارم فایل ها نمایش داده نمیشن ؟ ولی حجم فلش نشون میده که فابل ها هنوز هستن !! هیدن هم نیست!
کسی نیست به داد ما برسه ؟
سلام خواهش میکنم یکی جواب منو بده دستورات وی بی توی ویستا درست کار نمیکنه چیکار کنم؟
مثل دستور open
نقل قول:
سلام
تازگیا این مشکل پیش آمده؟
uac را خاموش کن ببین درست میشه