دوستان عزیز یه سوال در مورد بسته ها: اقا توی این بسته هاشون فیفا17 نیست ولی فیفا15 و 16 هست من الان اینو بگیرم برام فیفا17 نامحدودم میشه یا نه؟
Printable View
دوستان عزیز یه سوال در مورد بسته ها: اقا توی این بسته هاشون فیفا17 نیست ولی فیفا15 و 16 هست من الان اینو بگیرم برام فیفا17 نامحدودم میشه یا نه؟
وقتی نیست نمیشه دیگه!نقل قول:
اخه سرورهاشون یکی هستن میخوام ببینم کسی تست کرده یا نه؟نقل قول:
سرعت آپلود بسیار پایینه. تو مشخصات سرویس 1024 نوشته شده اما در اصل 256 هست. دوستان کسی این مشکل رو داره ؟
زنگ بزن 1585 بگو درستش کنن بگو پهنای باند خط رو عوض کنننقل قول:
درودنقل قول:
احتمالا خطتون کشش نداره . مودم رو ببرید از جایی که سیم های تلفن اومده ، تست کنید . اگر نتیجه عین سابق بود ، که زنگ بزنید پشتیبانیشون (1585) تا خط رو روی سرعت بالاتری ببندن .
سلام دوستان سرویس جشنواره دارم . آیا میشه حالت گیم براش فعال کرد مثل شاتل؟؟
بله کافیه زنگ بزنید پشتیبانی .نقل قول:
دوستان پارس آنلاین دانلود رو بیشتر از 16 مگ میبنده و یا آپلود رو روی 2 مگ ؟
خوش به حالتون من که مرکز مخابراتیم ابوذر (تهران) هست و هم شاتل و هم پارس آنلاین سرویس نمی دن پارس آنلاین میگه مخابراتتون مشکل فنی داره و باید برید تو لیست انتظار تا سه ماه البته من از شاتل که پرسیدم میگفتن شما خطتون فیبر نوری هست ؟ که گفتم واقعا اطلاع ندارم و بعد گفت ببخشید ظرفیت ما پر هست ونمی تونیم بهتون سرویس بدیم و الان هم مجبور شدم بیام td lte ایرانسل بگیرم تازه دیشب از سایت یلو سفارش دادم مودم رو هنوز در حال بررسی هست و دستم نرسیده :n01: