مودم تک پورت زایکسل میده جمع و جور و خوبه کیفیتشم خوبههنقل قول:
نه مودم مودمه فرقی نداره رو هر شرکتی بخوای میتونی استفاده کنی
Printable View
مودم تک پورت زایکسل میده جمع و جور و خوبه کیفیتشم خوبههنقل قول:
نه مودم مودمه فرقی نداره رو هر شرکتی بخوای میتونی استفاده کنی
من بیشتر از 2 سال است که مدل 1201 را دارم، هم با شاتل هم مخابرات و هم آسیاتک استفاده کردم ، فقط قابلیت QOS را نتوانستم راه اندازی کنم، پشتیبانیش هم راهنمایی نکرد.نقل قول:
یک مورد هم اینکه کانال وای فای را باید دستی تنظیم کنید چون در حالت اتوماتیک به کانال 13 می رود و بعضی از دستگاهها فقط تا کانال 11 را پیدا میکنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نیست ولی شما اگه مایلی گروه بزن آدرسشو اینجا بزار هر کی خواست بیاد ولی گمان نکنم استقبالی بشهنقل قول:
من خونه ی یکی از دوستان از شاتل استفاده میکردم. دیروز برای خودم هم سفارش دادم. اتفاقا برای اینکه بدونم باید منتظر پورت بمونم یا پورت خالی دارن زنگ زدم به خود شاتل، بعد از 2 بار تماس که بهم گفتن منطقه ی شما پوشش دهی نداریم بالاخره نفر سوم گفت که نه هیچ مشکلی نیست و برام ثبت نام کرد! الان به مرحله ی رانژه رسیده و زده رانژه ناموفق (فیبر نوری رانژه ناموفق است). در حالی که قبلا روی همین خط که میگن فیبر نوریه آسیاتک داشتم و مشکلی نبود.
حالا سوالم اینه که هیچ راهی نداره فیبر نوری رو تغییر بدن به عادی؟ که بتونم از شاتل یا هر شرکت دیگه ای سرویس بگیرم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
دوستان اگر این بسته ترافیکی پنجاه گیگه رو خریده باشیم
باز هم میتونیم بسته پنجاه گیگی بخریم؟
مثلا من بخوام سه تا بسته بخرم میتونم؟
زمان هاش چجوریه ؟
بعد از تموم شدن بسته اول ، زمان بسته دوم شروع میشه؟
یا از زمان خرید؟
محدودیت خریدنداره.نقل قول:
50 گیگ ها نامحدود زمانی هستن یعنی قابل انتقال هست اما اون 100 گیگی ها فقط 100 روز وقت داره مثلا من تو جشنواره اخیر 2 تا 100 گیگ خریدم 110 تومن الان 40 گیگ از بسته اول مونده به محض اینکه تموم شه میره رو بسته دوم و اگر این هم تموم شه میره رو حجم اصلی .
نه از زمان خرید مثلا اگر شما تو جشنواره دو تا 100 گیگ 100روزه خریده باشی به محض اینکه پرداخت انجام بشه 100 روز وقت داری مصرف کنی مهم نیست 2 بسته خریده باشی یا 10 بسته فقط 100 روز وقت داره .
نقل قول:
خوب شد گفتید
منظور منم همون صد گیگ بود
پس اگه این باشه خوب نیس
این رو استفاده میکنم ببینم باز طرحی چیزی میده یا نه
ممنون جناب :n16:
بله هر 40 روز یکبار جشنواره هست و همه این تخفیف ها باز تکرار میشه .نقل قول:
خواهش می کنم .
دوستان کسی میتونه تو راه اندازی شاتل راهنماییم کنه. من ثبت نام کردم الان رو خط تلفنم اومده و فقط سایت شاتل رو باز میکنه ایا تنظیم خاصی تو کانفیک باید انجام بشه در ضمن تو مای شاتل وضعیت رو در انتظار رانژه میزنه مودم رو هم با نرم افزار شاتل کانفیگ کردم
نمیشه که بزنه در انتظار رانژه بعد سایت شاتل رو باز کنه !!!!!!!!!!!نقل قول:
اگر همه مراحل فنی انجام باشه در آخر باید مدارک تایید بشه تا وصل شه اینکه الان میگین سایت شاتل رو باز می کنه ولی هنوز رانژه نشده اصلا امکان نداره چنین چیزی !!!!!!!!