من یه مدتی میخواستم نامحدود بگیرم زنگ زدم پشتیبانی های وب گفتن نهایت سرعت دانلود 32نقل قول:
البته نسبت به قیمتش اصلا به صرفه نیست.
Printable View
من یه مدتی میخواستم نامحدود بگیرم زنگ زدم پشتیبانی های وب گفتن نهایت سرعت دانلود 32نقل قول:
البته نسبت به قیمتش اصلا به صرفه نیست.
دوستان عزیزی که الان 2 مگ محدود دارن میشه بگن راضی هستن یا نه؟ روی چند میبندن خط رو؟ نوسان سرعت در ساعات روز (غیر رایگان) چطوره؟ سرعت دانلود با IDM و باز کردن صفحات خوبه؟
ممنون :n16:
-2مگ کلا تایم رایگان نداره...نقل قول:
-پینگ هم بستگی به منطقه ی مخابراتی و شهرتون داره...
-نهایت پهنای باندی که این شرکت داره8مگ هستش و فک کنم سرویس 2مگشون برات 8مگ ببندن...
-اینو هم بگم که روزای تعطیل سرعت تک لینک و پینگ اصلا خوب نیس ولی در کل نسبت به قیمت و پولی که میدی کیفیت خوب هستش البته اگه منطقه ی مخابراتیتون خلوت باشه...
خیلی ممنون دوست عزیز،نقل قول:
الان از یه ISP دیگه سرویس 512 محدود دارم که برام روی 4 بستن. در طول روز خوبه ولی جدیدا یاد گرفتن که از ساعت 5 و 6 بعد از ظهر مسیرم رو عوض میکنن و سرعت بشدت افت پیدا میکنه. برای همین میخوام ISP رو عوض کنم.
برای من شبانه اصلا مهم نیست. شاید در طول سال 2 یا 3 بار بخوام شبانه دانلود کنم که اونم عطایش را به لقایش میبخشم.
پهنای باند 8 مگ خوبه. حالا یه یکماهه میگیرم امیدوارم خوب جواب بده. احتمالا هفته آینده به جمع شما میپیوندم.
دوستان الان از های وب بهم زنگ زدن میگن خطتون جمع آوری نشده منم زنگ زدم پارس انلاین اونا میگن جمع آوری شده =_=
الان هم به هر شماره ای از های وب زنگ میزنم اشغاله چی کنم ؟؟ راهنمایی کنید
سلام دوستای عزیز این که میگن های وب بشدت دزدی حجم داره چقدر صحت داره? من ۱۸ صفحه تالار سایت خودشو خوندم تماما از دزدی حجم و کاهش شدید حجم گفتن یکی دوتا هم نیس صد نفر گفتن اینو! من ۵ ساله مخابرات و حسابگر دارم هردوشونم بزرگترین دزدای adsl بودن. حسابگر ماهی ۱۰ روز قطع بود و مخابرات بزرگترین دزد پهنای باند و سرعت. تو حد اقل ۱۵ تا مغازه و خونه هم تست کردم مراکز مختلف همه همینه !
اما های وب میگن حجم دزدی داره من دلمو به سرعتش خوش کرده بودم اگه حقیقت داره راهنمایی کنین تا نگیرم! ممنون:n02:
هنوز یک کیلوبایت هم از من ندزدیده. نمیدونم واسه بعضیا چرا اینطوریه. ولی های وب پینگ آشغالش رو اعصابه پینگ داخلی من 100 شده! دیگه باس فکر تخلیه باشم.نقل قول:
سلام
ارزونترین قیمت برای کسی که بخواد حداقل دانلود در ماه 10 گیگ دانلود کنه حداقل چند باید پول بدیم؟؟؟
درودنقل قول:
-اگه فقط سرعت تو روز براتون مهمه من به شما سرویس دینامیت رو پیشنهاد میدم برا دانلود هم میتونیم از بسته های فشفشه استفاده کنید،سرویسدینامیت 8مگ بسته میشه.
-اگه برا دانلود شبانه میخاین سرویس 256 برا شما مناسبه،سرعت دانلود تایم رایگان این سرویس با دانلود منیجر حدود250kb/sهستش.
سلام
دوستان چه منطقی رو پوشش میده در مشهد ؟