نقل قول:
لپ تاپ میزنم به برق این دکمه مثل رقص نور چشمک چشمک میزنه منظورم کلید استوپ است !
Printable View
نقل قول:
لپ تاپ میزنم به برق این دکمه مثل رقص نور چشمک چشمک میزنه منظورم کلید استوپ است !
چرا جواب نمیدین!!!:37::37::37::37::37::37::37::37::37 ::37::37::37::37::37:نقل قول:
شما پارتیشبندی رو اشتباه انجام دادی و پارتیش بوت رو احتمالا خراب کردی.نقل قول:
این مال زمانی هست که پسورد رو اشتباه وارد میکنی در ضمن دکمه caps lock... اینا هم موثره ببین روشنه یا خاموشنقل قول:
این برنامه ها رو بعضی مدل ها فقط با ویندوز اورجینال کار میکنه حالا دانلود کن 32 بیتش رو شاید جواب داد.نقل قول:
برای یک ماه زیاد فرقی نمیکنه ولی در بیاری بهتره.نقل قول:
سلام
رو صفحه lcd لپتاپم خط دیده میشه ولی رو صفحش خط وجود نداره یعنی از داخل هس
این یعنی چی؟ چکار باید کرد؟
دوستان وقتی صفحه میره روی sleep دانلودی در حال انجام شدن باشه ، قطع میشه؟
از safe mode درستش کردم! اینم یکی از از بچه های i-phone به من گفت!
دیگه کاملا از p30world نا امید شدم!:13:
سلام دوستان میشه یه مرجع خوب و کامل برای نصب ویندوز و پارتیشن بندی و نصب درایور ها و...ارایه بدین؟؟؟جوری که فرض شه من کاملا مبتدی هستم
اخه هرچی تو فروم گشتم جز گیجی و سرگردانی چیزی عایدم نشد!
من یه وایو سری ایی دارم ویندوز اورج 7 -64 بیتی روش نصبه میخام 32 بیتیش کنم یا یه 32 بیتی یا xp کنارش نصب کنم
ویندوز خودش home premium هست
اول چندتا چیز رو چک کن بعد آموزش نصب ویندوز رو بخون.نقل قول:
1. انتخاب ویندوز : یعنی تصمیم بگیر که xp میخوای یا 7؟
2. وقتی ویندوز یا ویندوزات رو انتخاب کردی به سایت سونی برو و امکان نصب اون رو چک کن.منظور از امکان نصب وجود درایورهای اون مدل برای ویندوز انتخابی شماست. چون سونی به صورت منطقه ای محصولاتش رو عرضه میکنه و آدرس های مختلفی برای سایت سونی وجود داره بهتره که سایت رو از گوگل پیدا کنی. توی گوگل کلمات sony asia support رو شرچ کن تا به سایتی هدایت بشی که مدل لپ تاپت رو بشناسه.
3 . بک آپ از ویندوز مادرت بگیر و توی دی وی دی بریز. توی هارد اگر هست هم باز تو یه بک آپ رو دی وی دی بریز.
همه این کارا رو که کردی بعد برو سراغ آموزش نصب انواع ویندوز که هم تو فروم و هم تو گوگل راحت میتونی پیداش کنی ، اگه نتونستی هم خبر کن. موفق باشی!
لپتاپ من بایوسش اپدیت نمیشه و این ارور رو میده
مدل لپتاپم g550 lenovo هستکد:http://up.--------.com/images/xzvo9bogqi7by00gjhs0.png
اطلاعیه
دوستان عزیز در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظرسنجی برای تغییرات انجمن لپ تاپ برگزار کردیم .
دوستانی که تمایل دارن به تیم مدیریت کمک کنن میتونن نظراتشون رو اونجا اعلام کنن .
این تاپیک هم صرفا جهت اطلاع رسانی این مورد بسته شده و تا چند ساعت دیگر باز خواهد شد .
با تشکر
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]