گفتننقل قول:
بدون مدرک شغلی نمیدیم
Printable View
گفتننقل قول:
بدون مدرک شغلی نمیدیم
درودنقل قول:
بله اون 6 ماهه با کف خیلی دوام نیاورد به دلایل مشخص!
یکساله هست با شرط 6 ماهه. درسته تو قرارداد ننوشته ولی رییس بانکها تاکید دارن بعد 6 ماه بدون جریمه میشه برداشت البته بهتر بود در قرار داد ذکر بشه ولی خب روال این مملکت ... همینه:)
سلام دوستان
قبلاً وقتی رمز دوم میساختیم پیامک ارسال نمیشد برای صاحب حساب . حالا هم همینجوره ؟
ارسال پیامک موقع ساخت یا تغییر رمز دوم جلوی خیلی از سوء استفاده ها و سرقتها رو میگیره
بانک مسکن که من استفاده میکنم پیامکشو ارسال میکنهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جشنواره نوروزی باشگاه مشتریان بانک ایران زمین
نرخ بهره بانکی در آمریکا بار دیگر افزایش یافتبانک مرکزی آمریکا برای دومین بار در سه ماه اخیر، نرخ بهره بانکی را در این کشور افزایش داد. بر اساس تصمیم بانک مرکزی آمریکا، نرخ بهره بانکی از نیم درصد به ۷۵ صدم درصد افزایش پیدا کرده است. افزایش نرخ بهره نشانهای از ادامه روند بهبود اقتصادی در آمریکا محسوب میشود.از زمان بحران اقتصادی، بانکهای مرکزی در کشورهای مختلف غربی برای رونق فعالیتهای اقتصادی، نرخ بهره را به شدت کاهش داده بودند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته قابل مقایسه با نرخ بهره بانکهای وطنی نیست!:n02:
سلام
دوستان من یه آپارتمان دارم که چند ساله اجاره دادم و از طریق اجاره این آپارتمان تا حد زیادی اموراتم می گذره. الان تصمیم دارم که این آپارتمان رو بفروشم و پولش رو در بانک سرمایه گذاری کنم. یعنی سپرده کنم و سودش رو بگیرم. چون بانک خیلی بیشتر از اجاره خونه بهم سود می ده. این کار چه عواقبی داره ؟
سلامنقل قول:
بعضی از اموال ومُمتلکات چیزی داره به نام ارزش افزوده
بنده نمیدونم آپارتمانتون در چه شهری و چه منطقه ای هست و چه نوع سندی داره اما اگر در جای خوبی هست و مشکل سند و اینها نداره پس ارزش افزوده داره یعنی [b] با گذشت زمان ارزشش میره بالا اما پول توی بانک یقیناً ارزش افزوده که نداره هیچ , ارزشش هم سال به سال و گاهی ماه به ماه کمتر و کمتر میشه
پول رو ممکنه دزد ببره و ممکنه بانک ورشکست میشه و پولتون معلوم نیست چی بر سرش بیاد
اما ملک رو دزد نمیتونه ببره
البته اگر سود بانکی که از پول آپارتمان میگیرید خیلی بیشتر از مخارج ماهیانه ی زندگیتون باشه میتونین مازادش رو به خودش اضافه کنین تا کاهش ارزشش رو یه مقدار جبران کنه
اما اگر سودِ پولِ آپارتمان کامل خرج بشه پس به مشکل برمیخورین چون ارزش پول ایران دائماً رو به پائین هست . اگر هم یک فاجعه ی دیگه مثل دفعات قبل پیش بیاد و ارزش ریال یهو سقوط کنه اونوقت بدجوری به مشکل برمیخورین
این رو هم اضافه کنم که ستون فقراتِ اقتصادِ یک شخص یا یک خانواده مسکن هستند یعنی اگر صاحب خونه هستند پس تا حد زیادی وضع اقتصادیشون مرتب هست چون اجاره نشینی واقعاً مشکل بزرگی هست
اگر شاغل نیستین بهتره حداقل یک شغل نیمه وقت بگیرین تا کمبود درآمد رو جبران کنه و مجبور نشین آپارتمانتون رو بفروشین
اگر هم الان شاغلید بهتره از فروش آپارتمان منصرف بشید چون امنتیت اقتصادی در ایران بسیار کم و بسیار بی ثبات و بسیار متزلزل هست و با سرفه ی یکی از گردانندگانِ کشور یهو همه چیز زیر و رو میشه .
منطقه هم آرامش نداره و نمیشه فردا رو پیش بینی کرد
دنیا هم آرامش نداره و اون هم تاثیر گذاره بر اقتصاد ایران .
به پول ایران و ارززشش اصلاً نمیشه اعتماد کرد و بهش تکیه کرد
این بحث ها شد بحث مفید!نقل قول:
ببینید از چند دهه پیش میگفتن ملک رو بفروش ولی به جاش ملک بخر! حالا اینکه من خودم بعضا این رو نمیتونم قبول کنم! بعثا که پیش خودم فک میکنم از بازار رد میشم میبینم یه مغازه هست حجره کوچولو راحت قیمتش 4 میلیارد میشه. چرا صاحب مغازه اون رو نمیفروشه راحت بره زندگیش رو بکنه وقتی خیلی هم کارش رونق دار نیست!میتونه مثلا با ماهانه سود بانکی حداقل 60 میلیون چه ها که نکنه! راحت بره زندگیش رو بکنه مغازه هم که ابا اجدادی مونده!
شاید بشه گفت جواب کلیشه ایه اگر پول لازم نداری بزار بمونه بهترین باشه چون ما ا طلاعاتی از قیمت خونه شما و محل و اینا نداریم.
با این حال میکن رونق قبلی رو نداره واقعیت و در این چند سال نگاه کنید ببینید روی قبمت مسکن چقدر اضافه شده و با سود بانکی مقایسه کنید.
یک نفر میشه فروختن وام رو توضیح بده لطفا؟ اصلا چجوریه؟ مثلا یکی مسکن جوانان وام داره از سال 84 پول میریزه تا سال 99 تموم بشه و 50 تومان بگیره این رو چطور میفروشه؟ سال 99 عه نظرتون اصلا 50 تومان وتم میصرفه؟؟
اگه زودتر بخوای بگیری چقدر میدن؟