دوست عزیز اگه میشه ای دی اقای فروشنده یا سایتش رو برام پ خ کننقل قول:
ممنون:40:
---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------
Printable View
دوست عزیز اگه میشه ای دی اقای فروشنده یا سایتش رو برام پ خ کننقل قول:
ممنون:40:
---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------
سلام دوستان چندتا سوال داشتم .
من ساکن اهواز هستم ولی تازگی دانشگاه اصفهان قبول شدم .
به نظرتون وایمکس را در اهواز سفارش بدم یا در اصفهان . چون جوری که بچه ها نوشتم حتما باید قبض تلفن چیزی موقع ثبت نام داده به شه حالا ما که می خوایم بریم شهر دیگه قبض از تلفن شهر دیگه از کجا بیاریم اونم تو خوابگاه.؟
بعد داخل یک شهر دیگه ثبت نام کنی ولی بیشتر استفادت تو شهری دیگه باشه مشکلی نداره ؟
بعد مودم یو اس بی نسبت به مودم وایرلس چقدر ضعیف تر تو گرفتن امواج ؟؟؟ و ایا راهی دارد که مودم usb قوی تر بشه و امواج را در نقاط بد هم راحت بگیره ؟؟/
و ایا تو نقاط زرد معمولا چند درصد امواج ضعیف تر هستن نسبت به مناطق سبز ؟؟
قبلا هم از تمام دوستان کمال تشکر را دارم :11::11:
به نظر من در محل زندگیت سفارش بدی بهتره هم از بابت مدارک و هم از بابت این که محدودیت تو زمان نصب نداری
خود مودم های USB یک سامانه تقویت کننده داره (که اون هم احتیاج به برق نداره) و تنها تفاوتش به بقیه نداشتن WiFi هست ولی از بابت آنتن دهی زیاد تفاوتی به سایر مودم ها نداره
دوستان من با کامپیوتر با ویندوز xp به وایمکس وصل میشم . همیشه بعد از اینکه چراغ ها ثابت می شن و آنتن رو پیدا میکنه و کانکشن وصل میشه چند ثانیه کانکشن به صورت limited هست (علامت تعجب میاد روی کانکشن) و بعد خود به خود به صورت معمولی در میاد . میخواستم ببینم این مشکلی چیزی هست که اینجوری میشه یا عادیه ؟
ممنون .
روی ویندوز 7 هم بعضی مواقع اینطوری میشهنقل قول:
طبیعیه
دوست عزیز بهتره قبل از خریدن مودم از پوشش خوب وایمکس در اصفهان و اهواز به خوبی مطمئن بشید تا بعدا با مشکل مواجه نشید.نقل قول:
با یک عملیات شهادت طلبانه و خیلی خفن تونستم به L2TP وصل بشم
در حالت عادی امکانش نیست که کسی وصل شه
من الان به راحتی هم به l2tp وصل میشم هم به SSTP . قصد شهادت هم ندارم ! :27:نقل قول:
با انگولک کردن Registry ویندوز و ور رفتن با فایل PBK که همون PN/\ کانکشن هست به بدبختی به L2TP وصل میشهنقل قول:
SSTP هم روی برنامه ها مثل Tor جواب میده اما روی PN/\ من یک Error بدقیافه میده
باید برای l2tp از security key استفاده کنی تا راحت لاگین بشه و کار کنه ...در حالا عادی مثل pptp کار نمی کنه .نقل قول: