اساتید محترم یه جوابی بدید .............
اصلا کرک داره ویا میخواد این پچ..........نقل قول:
سلام ودرود
کرک پچ GTAIV_EFLC_PC_v1.1.2.0_Patch رو میخواستم ........
Printable View
اساتید محترم یه جوابی بدید .............
اصلا کرک داره ویا میخواد این پچ..........نقل قول:
سلام ودرود
کرک پچ GTAIV_EFLC_PC_v1.1.2.0_Patch رو میخواستم ........
سلام
من تازه gta IV رو نصب کردم، ولی توی بازی هر چند ثانیه یه لگ میده؟؟؟؟؟ چرا؟؟؟؟
سخت افزار من اینهاست:
cpu amd x4 955 3.2
VGA: ati 5750 1gb
MB= giga 770t-usb3
ram= Eliezir 2gb 1600 ddr3
انها هم نتایج بیجمارک خود gta :
Average FPS:46.49
Duration: 31.2 sec
CPU Usage: 59%
System memory usage: 90%
Video memory usage: 79%
Graphics Settings
Video Mode: 1440x 900 (60 Hz)
Texture Quality: High
Shadow Quality: High
نقل قول:
مشکل از پورت ضعیف بازی هستش و حتی روی قویترین سیستمها هم هر چند ثانیه یه لگ میندازه !!!
همین الان که بازی کردم متوجه شدم هر وقت یک کلید رو کیبورد رو فشار میدم یه کگ میزنه، یعنی هر کلید یه لگ... کسی میدونه چرا؟؟؟؟:41:نقل قول:
آقا شرمنده اگه سوالم تکراری هست.
پچ 1.0.7.0 دقیقا کارش چیه؟ چی داره . با پچ های دیگه فرق داره؟؟ 100 مگابایته!!!!!!!:18:
مشکلی که دارم اینه که در حین بازی کردن بازی کند اجرا میشه و بعد به حالت طبیعی برمیگرده.بعد بازم کند میشه.همه پچ هارم نصبه.راه حلی واسه این مشکل است
اقا کسی جواب منو نمی ده ؟ در ضمن یه مشکل دیگه هم که دارم اینه که گاهی اوقات آسفالت خیابون یکدست خاکستری می شه و بعد درست می شه ، بیشتر در حال راندگی اینطوریه و جاهای خاصی از نقشه ، مشکل از کجاست؟نقل قول:
چقدر دردسر داره این IV :13:
خب مشخصات سیستم چیه احتمال 90 در صد از درایور کارت گرافیک هست که قدیمیه با آپدیت درایور مشکلتون رفع میشهنقل قول:
---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
شما ورژن پچی که نصب کردین چیه اگر نصب نکردین پچ 7 رو نصب کنید(لینک دانلود چند صفحه قبل هست) که مشکل تیک ها هم حل میشه و فریم بیشتری میگیرید بعد دلیل این تیک ها در بازی به دلیل بد پورت شدهن این بازی از پی اس 3 به پی سی هست.نقل قول:
کسی لینک کرک GTAIV_EFLC_PC_v1.1.2.0_Patchرو نداره بذاره من با نصب ابن پچ هم مشکل کمبود فریم وتیک های شدید دارم جالباین جاست که من این بازی رو وقتی خریدم 2 دی وی دی بود ونصبش هم 2 ساعت طول کشید و وقتی هم که پچ 2 را نصب کردم با همون کرک اولیه بازی اجرا شد ولی خیلی تیک داره (به شدت رو اعصاب راه میره این تیک ها ) و میخواستم بدان کسانی که نسخه 5 دی وی دی این بازی رو دارن نصبش این قدر طول میکشه.
ولی تاکید میکنم خواهشن یکی کرک پچ GTAIV_EFLC_PC_v1.1.2.0_Patch رو بذاره با اون فایلی که رجیستری رو دستکاری میکنه تا کرک اجرا بشه.
نقل قول:بعد دلیل این تیک ها در بازی به دلیل بد پورت شدهن این بازی از پی اس 3 به پی سی هست. :8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8 ::8::8:نقل قول:
کلا این ای وی مشکل داره اگهgtx480با16گیگ رم و یه سی پی یوi7داشته باشی که فریمتو به70-80برسونه که خودم هم دارم بازم تیک داره
====================
اقا منم یه مشکل داره سیستمم اینه
vga=gtx480x4 evga
ram=16gb
cpu:i7
ولی بازی سیاه و سفید میشه و بعضی وقتا که درسته و رنگیه نمیدونم چرا هی تیک میزنه من اورجینال خریدم بازی رو و گفته شده که تیک نداره ولی بازم تیک داره