فقط برای یکبار تخفیف اعمال میشه.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:از منم داره کم میکنه.نقل قول:
مهدی جون پیگیری کن ببین کی بوده بهت زنگ زده، هر کی بوده میخواسته دانلود کنی حجمت تموم بشه که تلافی این 7 روز در بیاد!:31:نقل قول:
Printable View
فقط برای یکبار تخفیف اعمال میشه.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:از منم داره کم میکنه.نقل قول:
مهدی جون پیگیری کن ببین کی بوده بهت زنگ زده، هر کی بوده میخواسته دانلود کنی حجمت تموم بشه که تلافی این 7 روز در بیاد!:31:نقل قول:
الان دیدم دیگه تموم شد این دانلود رایگان!
اتفاقا خود مسئول فروشم بود تو شاتل...نقل قول:
هنوز کم نمیکنه برای من
چه کنم؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از ما که کم میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
الان دیگه تابلو هست که مشکل نرم افزاریه،باید مراقب باشی . چون ممکنه همه دانلودهایی که از امروز انجام بدی رو یه دفعه ازت کم کنه. ولی محض اطمینان یه بار دیگه زنگ بزن و بهشون بگو قضیه رو، اگر بازم گفت تا 14 رایگانه که برو حالشو ببر، ولی اگه گفت مشکل نرم افزاریه بیخیال دانلود شو، چون ارزشش رو نداره ریسک کنی.
برای من هم کنتورش راه افتاد.
اما چه دورانی بود این چند روز دم شاتل گرم.کاش همیشه همین شکل بود.
آره خداییش عید امسال حسابی بهمون حال داد، یکی از بهترین تعطیلات نوروزیم بود. حالا دیگه وقت مسافرته. حیف بود این 7 روز رو ول کنیم بریم این ور اون ور.نقل قول:
امیدوارم همگی تا سال آینده خوش و خرم باشید و بازم برای تعطیلات نوروزی سال دیگه با دانلود رایگان شاتل حسابی حال کنیم.:10::10::10:
واسه من هنوز رایگانه
آرت 1 دارم
من خودم دوست دارم دیگه رایگان واسم نندازه چون 6 گیگ این دوره ام تموم نشده
احتمالا دیدن من کم مصرف هستم امسال هم که سال اصلاح الگو مصرف هست گفتن شما برو حال کن
البته 10 فروردین سرویسم تموم میشه
میخوام یک امار بگیرم
بچههای تهرانی (فقط وفقط تهران ونه شهرستانها و یا کرج:دی)
نگاه کنن ببینن براشون هنوز رایگان میندازه؟؟؟
بچهها الان با مسنجر باهاشون چتیدم بازم تاکید کردن تا 14م رایگانه
اگه براتون رایگان محاسبه نمیکنه حتما با پشتیبانی تماس بگیرید
نتیجش رو هم بگید راستی:دی
من رفتم برای دانلود:دی