برای نصب ۶۴ بیت روی ماشین مجازی باید اطمینان حاصل کنید سخت افزارتون بخصوص cpu از مجازی سازی پشتیبانی داره.ساده ترین راهش اینه که تست کنید ببینید ۶۴ بیت تو ماشین مجازی بالا میاد یا نه !!!!
فقط پشتیبانی پردازنده کافی نیست :
کد:
A processor with Intel VT does not guarantee that virtualization will work on your system.
Intel VT requires a computer system with a chipset, BIOS, enabling software and/or operating system, device drivers, and applications designed for this feature.
If your BIOS includes a setting to enable or disable support for Intel VT, make sure it is enabled.
For Intel® Desktop Boards, enter the BIOS by pressing the F2 key as the system starts.
تو این
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهکارهایی رو نوشته که متوجه بشید سخت افزار از مجازی سازی پشتیبانی داره یا نه.
اگر محدودیت حافظه دارید ۳۲ بیت بهتره.برای تست مهم نیست ۳۲ بیت نصب کنید یا ۶۴ بیت.
تو ماشین مجازی برای اینکه سرعت بالاتر باشه اولا هارد مجازی رو از نوع Fixed ایجاد کنید ثانیا حتما چک کنید فایل هارد مجازی یک تکه باشه و fragment نباشه.با wincontig تو ویندوز و filefrag تو لینوکس میشه اطمینان حاصل کرد فایل یک تکه باشه.اگر هارد مجازی روی یه هارد اکسترنال ایجاد بشه باز هم کارایی افزایش پیدا میکنه.تو ویندوز xp نرم افزارهای ماشین مجازی سریعتر اجرا میشند تا ویندوزهای جدیدتر و باز کارایی بالاتره.
برای نصب اوبونتو آموزش فارسی به صورت pdf زیاد پیدا میشه.تو همین فروم بگردید پیدا میکنید.فقط تنظیمات ماشین مجازی تو بالا رفتن سرعت تاثیر دارند.
من الان از ماشین مجازی استفاده نمیکنم چون دیستروهای ۶۴ بیت دانلود میکنم اما سخت افزارم از مجازی سازی پشتیبانی نداره و در ضمن با تجربه ای که دارم دیگه خرابکاری نمیکنم و نیاز کمتری به ماشین مجازی دارم.
با توجه به اینکه میشه ویندوز و لینوکس رو روی فایل نصب کرد(بدون نیاز به پارتیشن بندی) از این جهت هم نیازی به ماشین مجازی ندارم.(چون نیاز ندارم جدول پارتیشن سیستم رو دستکاری کنم)