دوستان دوستان
سلام سلام
ثبت نام ارشد پیامنور کی هست ؟
و همینطور ثبت نام فراگیرش .
سپاس /
Printable View
دوستان دوستان
سلام سلام
سپاس /
خوب وقت انتخاب واحد اصلا" نمیزنم مثلا" چند تا گروه هستنقل قول:
اونا گروهشون فرق میکنه دو رقم اخر خودت با دوستات نگاه کن 01 یا 02 ...
کلا" یدونه گروه میذاره تو هم مجبوری همون برداری
فردا آخرشهنقل قول:
نمي دونم ولي هنوز هست... :دي
فعلا همين رو انتخاب كن از دستش ندي توي حذف و اضافه احتمالا ظرفيتا زياد بشه يا كساني اون درس رو حذف بكنن..شما مي توي اونموقع گروهتو عوض كني.نقل قول:
خوب وقت انتخاب واحد اصلا" نمیزنم مثلا" چند تا گروه هست
کلا" یدونه گروه میذاره تو هم مجبوری همون برداری
قسمت ثبت نام اصلی پایین جلوی درس که انتخاب کنی شماره گروه اگه سه تا نقطه قرمز بود یعنی چندتا گروه از اون درس هست و فقط درسی که ظرفیت خالیه نشون میده رو اون سه تا نقطه کلیک کنی تمام گروه های اون درس نشونت میدهنقل قول:
خیلی جالبه ها امتحانات وسط تیر ماه هنوز ادامه خواهد داشت !
جالب تر از همه اینه که رفتم زبان انگلیسی رو انتخاب کنم میبینم اصلا ارائه نشده همین قضیه ترم قبل هم برام اتفاق افتاد که با کمال تعجب تو حذف و اضافه دوباره ارائه شده بود ! که ترم قبل قضیش رو پرسیدم گفت اول برای خانوم ها ارائه میشه اگر ظرفیت پر نشد همه میتونن انتخاب کنن :2: خاک تو سرشون یکی نیست بهشون بگه احمق من از الان تمام درس های مد نظرم رو برداشتم دیگه جایی برای واحد دیگه ای ندارم . انگار قراره بریم تو کلاس بشینیم خانوم ها رو دید بزنیم ! انگار تو محیط بیرون نمیتونیم ببینیم ! :31: متاسفانه مجبورم ترم تابستون بردارم لعنت به این همه افراط گری :41:
پلیز پلیز هلپ مینقل قول:
دوستان دوستان
سلام سلام
سپاس /
هلپ می
هلپ می
ارشد سراسری که وسطای آباننقل قول:
فراگیرم اولای مهر
یک دنیا ممنوننقل قول:
قسمت ثبت نام اصلی پایین جلوی درس که انتخاب کنی شماره گروه اگه سه تا نقطه قرمز بود یعنی چندتا گروه از اون درس هست و فقط درسی که ظرفیت خالیه نشون میده رو اون سه تا نقطه کلیک کنی تمام گروه های اون درس نشونت میده
کلی دنبال این گشتم
کلاسام الان بهتر شد
ای بر پدر هر چی سایت پیام نوره ....
این سایت گلستان که باز نمی شد ... حالا هم که باز شده می گه رمز شما اشتباه است ... اخه من همین دیروز رفتم تو حساب کاربریم ...
این جا چه خبره ؟ ... فرصتم داره تموم می شه و نمی تونم برم انتخاب واحد کنم ... نمره ریاضی ام هم نیومده .... :19:
برای منم همین طوریه مشکل دارهنقل قول:
ببین سعی کن نصفه شب حدودای ساعت 1 بری برای ثبت نام یا ظهر حدودای ساعت 3 . اینطوری راحت میتونی انتخاب واحد کنی ترافیک سایت خیلی پایین میاد و به راحتی باز میشه