دوستان کسی نبود راهنمایی کنه؟:n03:نقل قول:
Printable View
دوستان کسی نبود راهنمایی کنه؟:n03:نقل قول:
دوست گرامی بیشترین مورد مربوط به پمپ بنزین هست که پیش میا با تعویض باز هم مشکل دار شده باشه و بعد از اون اتصالات برقی و یا ریگولاتور بنزیننقل قول:
در هر حال نمیشه دقیق گفت مشکل از کجاست
با سلام به همه دوستان عزیز
ماشین بنده 206 صندوقدار اتوماتیک هستش(v9) . ماشین در سرعتهای بین 40 تا 50 و 80 تا 90 لرزش داره. فرمان نمیلرزه، اما اتاق میلرزه،لرزش هم شبیه حالتیه که مثلا رینگ تاب داشته باشه . اما چهار چرخ ماشینو3-4 بار بالانس کردم.هم بالانس در جا و هم بالانس معمولی.به گفته آپاراتی رینگها هم سالم هستند. ضمنا لاستیکهای ماشین هم از نوع هانکوک و نو هستند(حدود یک ماه پیش خریداری شد).احتمال دادم از پلوسها باشه، چون ماشین قبلم هم 206 اتومات بود و به دلیل یه گودیه خیلی کوچک توی مشعلی پلوس سمت شاگرد،سبب ایجاد لرزش در سرعتهای 60 تا 80 میشد که با تعویش مشعلی پلوس مشکل حل شد. خلاصه با توجه به این تجربه پیش همون مکانیکی که ماشین قبلمو درست کرده بود رفتم و پلوسها را باز و چک کرد که هیچ گونه مشکلی در مشعلی ها و یا فنرها نبود.برای اطمینان خاطر چند روز پیش یک مکانیک دیگه رفتم،اونم بعد از باز کردن پلوسها گفت که مشکلی ندارن.
حالا من موندم این لرزش از چی می تونه باشه. خیلی رفته رو اعصابم.
یکی میکفت شاید یکی از پلوسها تاب داشته باشه ! نمیدونم این حرف میتونه صحت داشته باشه یا نه.
راستی اینم بگم وقتی که نرم شتاب بگیرم این لرزش خیلی محسوس تره و وقتی فوری شتاب بگیرم لرزش خیلی کمتره.
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟؟:n03:
سلام , چرخهای جلو رو با عقبیها عوض کنین و نتیجه رو ببینیننقل قول:
پمپ بنزین و ریگلاتور به تازگی تعویض شدن .منظور از اتصالات برقی چیه ؟ کمی توضیح بدید لطفا:n16:نقل قول:
چرخها رو جابجا کردم.هم با یک ماشین دیگه کلا جابجا کردم و هم ماله ماشینه خودمو بصورت جلو و عقب جابجا کردم.ولی مشکل همچنان باقی بود.
امروز عصر ماشینو بردم پیش یک پلوس ساز،با ماشین دور خورد و گفت پلوس ماشین ایرادی نداره. دلیلش هم این بود که اگه اشکال از پلوس باشه وقتی ماشینو خلاص میکنی(دنده رو به حالت N انتقال بدیم) بازهم لرزش داره.
کلا لرزشش شبیه به زمانیه که چرخ بالانس نباشه ! اما خب همونطور که گفتم از چرخ نیست ظاهرن.
دیگه موندم وقتی از پلوس نیست ، از چرخ خا هم نیست ، پس از چی میتونه باشه ؟:n03:
با سلام به همه دوستان عزیزماشین بنده 206 صندوقدار اتوماتیک هستش(v9) . ماشین در سرعتهای بین 40 تا 50 و 80 تا 90 لرزش داره. فرمان نمیلرزه، اما اتاق میلرزه،لرزش هم شبیه حالتیه که مثلا رینگ تاب داشته باشه . اما چهار چرخ ماشینو3-4 بار بالانس کردم.هم بالانس در جا و هم بالانس معمولی.به گفته آپاراتی رینگها هم سالم هستند. ضمنا لاستیکهای ماشین هم از نوع هانکوک و نو هستند(حدود یک ماه پیش خریداری شد).احتمال دادم از پلوسها باشه، چون ماشین قبلم هم 206 اتومات بود و به دلیل یه گودیه خیلی کوچک توی مشعلی پلوس سمت شاگرد،سبب ایجاد لرزش در سرعتهای 60 تا 80 میشد که با تعویش مشعلی پلوس مشکل حل شد. خلاصه با توجه به این تجربه پیش همون مکانیکی که ماشین قبلمو درست کرده بود رفتم و پلوسها را باز و چک کرد که هیچ گونه مشکلی در مشعلی ها و یا فنرها نبود.برای اطمینان خاطر چند روز پیش یک مکانیک دیگه رفتم،اونم بعد از باز کردن پلوسها گفت که مشکلی ندارن.حالا من موندم این لرزش از چی می تونه باشه. خیلی رفته رو اعصابم.یکی میکفت شاید یکی از پلوسها تاب داشته باشه ! نمیدونم این حرف میتونه صحت داشته باشه یا نه.راستی اینم بگم وقتی که نرم شتاب بگیرم این لرزش خیلی محسوس تره و وقتی فوری شتاب بگیرم لرزش خیلی کمتره.کسی میتونه راهنمایی کنه ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرخها رو جابجا کردم.هم با یک ماشین دیگه کلا جابجا کردم و هم ماله ماشینه خودمو بصورت جلو و عقب جابجا کردم.ولی مشکل همچنان باقی بود.نقل قول:
امروز عصر ماشینو بردم پیش یک پلوس ساز،با ماشین دور خورد و گفت پلوس ماشین ایرادی نداره. دلیلش هم این بود که اگه اشکال از پلوس باشه وقتی ماشینو خلاص میکنی(دنده رو به حالت N انتقال بدیم) بازهم لرزش داره.
کلا لرزشش شبیه به زمانیه که چرخ بالانس نباشه ! اما خب همونطور که گفتم از چرخ نیست ظاهرن.
دیگه موندم وقتی از پلوس نیست ، از چرخ خا هم نیست ، پس از چی میتونه باشه ؟:n03:
سلام .نقل قول:
شاید خودِ لاستیکها کج هست
باید بزنین رو جک تا لاستیک فقط دو یه میلیمتر بالای زمین باشه و سپس با دست آروم بچرخونین ببینین در بعضی جاها به زمین نمیگیره ؟
شما بالانس چرخها را روکار چک کردین ؟
باید با گاز دادن روی جک اصلا ماشین نلرزه . درضمن دو چرخ جلو رو باز کنین و سپس روی جک با سرعتهای کم تا 150 چک کنین .
به هیچ وجه با فرمان پیچیده بیشتر از 60 km گاز ندین چون پلوسها رو خراب میکنه .
اگر روی جک یک چرخ نمیچرخه باید بعد از چک کردنِ چرخی که میچرخه اون رو از روی جک بیارین پائین تا بچسبه به زمین تا چرخ دیگه که روی جکه بچرخه اما نباید بذارین زیاد بچرخه چون دفرنسیال صدمه میبینه
اگر لرزش داره ببینین کدوم طرف بیشتر میلرزه و عیب رو پیدا کنین .
بعد از بالانس کاملِ روکار , ببینین آیا در حرکت میلرزه یا نه ؟
سلام دوستان
یه سوال پیش پا افتاده داشتم
وقتی فن ماشین تازه روشن میشه، ماشین رو خاموش کنیم اشکال داره
ممنون
لطفا جواب بدین برام مهمه بدونمO:)
Sent from my LT30p using Tapatalk
دیگه از اینجا به بعد چی میشهنقل قول:
چیکار کنم ؟