بله. سایتش دیروز قیلتر شد. این ارور موقع نصب آفیس میاد. xp sp3نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بله. سایتش دیروز قیلتر شد. این ارور موقع نصب آفیس میاد. xp sp3نقل قول:
سلام.نقل قول:
این فایل رو دانلود کن: (604 کیلوبایت)
بعد از اینکه دانلود کردی، فایل fp4autl.dll رو اینجا کپی کن :کد:http://www.dlldump.com/download-dll-files_new.php/dllfiles/F/fp4autl.dll/4.0.2.7523/download.html
و دکمه ی Yes رو در پنجرهی Confirm File Replace بزن.کد:C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Web Server Extensions\40\Bin
سلام
یکی از دوستان موقع نصب ویندوز زبان فارسی رو نصب نکرده و حالا از LANGOUGE هم موقع نصب زبان فارسی ارور میده و نمیشه زبان فارسی به لیست اضافه کنه چطور این مشکل رفع میشه؟؟
سلام دوست عزیز.نقل قول:
شما طبق این تاپیک، تمام مراحل رو انجام بده :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=256990
سلام
همه این مراحل انجام شد اما بازم سیستم پیغامی مبنی بر اینکه نمیتونه کپی کنه میده :41:
ميشه پيغامتون رو كه نمايش ميده ازش عكس تهيه كنين و بذارين؟نقل قول:
من تازه ویندوز عوض کردم
چجوری adsl ام رو فعال کنم؟
ip adress ها رو کجا وارد کنم؟
سلامنقل قول:
اين يه فايل pdf هست كه ميتونه كمكتون كنه.مي تونيد تو قسمت اينترنت و شبكه هم مطرح كنيد.
من بعدازچندبارRestart ودرزمانيكه داشتم برنامه هاي غيرضروري راUninstall مي كردم وهمچنين فايل هاي برنامه هاي Uninstallشده رااز C:\Program File حذف مي كردم بعدازRestart نتونستم User s Password راواردكنم اتصالات كيبورد چك شده است كيبورد ديگري هم استفاده كردم مشكل هنوز هم هست نميتونم وارد ويندوز شم به عبارت ديگر تا صفحه ي Welcome Screen كيبورد سالم هست امابهٌ Wellcome screenكه ميرسه كيبورد كارنمي كنه درضمن ويندوزم Xp وهمه User ها پسورد دارندبااستفاده از cd Win Portable ديدم كه كيبورد كارمي كنه
به نظرم اگرراه حلي باشه كه بتوان فايل Password را ازWindows حذف كرد آن موقع باموس به ويندوزمي توان رفت وفعلا پسوردها راغيرفعال كرد(با لپ تاپ مطالب رابرايتان نوشتم)
ممنون
هم اكنون منتظرياري سبزتان هستيم:20:
سلامنقل قول:
اموزش ها ، ترفند ها و برنامه های گذشتن از سد پسورد ويندوز Xp