زنگ زدم گفت اصلا نداریم واسه فولادشهر .یکی نیست بگه چرا تو سایتتون زدید قابل ارایه
سایتتون رو بروز کنید مردم تو اشتباه نیوفتن .منم برگشتم بازم اسیاتک سرویس 2مگ ماهی 114 تومن:n28:
Printable View
زنگ زدم گفت اصلا نداریم واسه فولادشهر .یکی نیست بگه چرا تو سایتتون زدید قابل ارایه
سایتتون رو بروز کنید مردم تو اشتباه نیوفتن .منم برگشتم بازم اسیاتک سرویس 2مگ ماهی 114 تومن:n28:
سلام من سرویس 2 مگ ناحدود برنزی دارم سرعت دانلود بین 180-190 /سرویس 2 مگ 1به 8 نیست 1 به 10 هست / از لحاظ محدودیت هم فن اوا اصلا محدود نمیکنه من 4 ماه هست دارمش
دوستان من میخوام از آسیاتک بیام فن آوا :n02:
الان دارم ماهی 45 میدم واسه سرویس 2 مگ 10 گیگ که شبانه رایگانش سرعت 120 میده و ماهی 10 گیگ هم برام زیاده
اما هزینش برام بالاس و میخوام بیام فن آوا با سرویس 1 مگ 6 گیگ با هزینه 28 تومن
کسانی که شبانه دانلود میکنند سرعت دانلود شبانه 1 مگ محدود فن آوا چنده؟ شبی چقدر میشه دانلود کرد؟
من الان با سرویس 2 مگ شبی 2.3 گیگ دانلود میکنم فکرکنم فن آوا بیام با سرویس 1 مگ همینقدر بشه دانلود کرد :n27: همینطوره؟
سلامنقل قول:
سرویسها 1 به 8 هست دوست عزیز
هر چند بنظر میرسه ناراضی نیستید ولی در هر صورت اگر مشکلی داشتی حتما با پشتیبانی تماس بگیر سرعتت باید بالاتر باشه اگر مشکل داخلی نداشته باشی
سلامنقل قول:
والا در مورد سرویسهای شبانه نمیشه بطور دقیق نظر داد.
بعضی دوستان 10- 11 گیگ هم دانلود داشتن بعضی از دوستان اعلام کردن یک گیگ هم بزور گرفتن !
ولی شبی 2-3 گیگ رو فکر نکنم مشکلی باشه .
البته توجه داشته باشید هر مرکز وضعیتش با مرکز دیگه فرق داره و در مورد شبانه هم شبهای مختلف متغیره
آقا این که اعلام کردن باید سرویس ها ارزون بشه، قرار نیست فن آوا ارزون بشه؟
من تازه میخوام بیام فن آوانقل قول:
راستش انتخابم سرویس 1 مگ 6 گیگ هست ، میخوام بدونم سرعت روزانه این سرویس چقدر هست و آیا سرعت شبانه از 120 کیلوبایت پایینتر میاد یا نه ؟
یه سوال دیگه : اگه سرویس بدون حجم بگیرم و حجم جدا براش بخرم شبانه رایگان داره ؟ مثلا سرویس 2 مگ بدون حجم
:n04:نقل قول:
6 مگ یکساله + مودم وایرلس + 1 ترابایت ؟ هنوز هست ؟ :n04:
اون یک ترابایت فکر کنم فقط بین ساعات 5 تا 10 صبح قابل استفاده بود (یچیزی مثه شبانه رایگان) و اینکه این طرح واسه مشهد بوده !نقل قول:
آهان :n02:نقل قول:
اوکی گرفتم
ممنون