منم خطم فیبره قبلا ک 16 داشتم تا همین اندازه برای داخل و خارج میرفت.البته ما کافوی نوری 70 متریمونه تو کوچه.نقل قول:
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
Printable View
منم خطم فیبره قبلا ک 16 داشتم تا همین اندازه برای داخل و خارج میرفت.البته ما کافوی نوری 70 متریمونه تو کوچه.نقل قول:
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
سلام دوستان ، من حدود یک ماهه که اینترنت دو مگ مخابرات رو از پس پرداخت تبدیل به پیش پرداخت کردم حالا سه روزه که از زمان یک ماه شارژ اینترنتم گذشته و شارژش نکردم .ولی همچنان اینترنت با همون سرعت قبلی داره کار میکنه و حجمم هم حدود صد گیگش مونده ، به نظرتون از اینترنت استفاده کنم یا اینکه شارژش کنم ؟ میترسم قبض نجومی بیاد.(وقتی که تبدیل به پیش پرداختش کردم تاکید کردم که دیگه هزینه اینترنت روی قبض نیاد).
منم با همین سرور یه تست گرفتم :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل تو تک کانکشن هست.
اگه به نسبت تست شما حساب کنم باید 5.5 مگ بشه ولی اینطوریه :
نمیدونم چرا اینقدر کمه؟!!! :n41:
نقل قول:
میشه از مشخصات خطتون عکس بگیرید؟
نه مشکلی پیش نمیاد . ظاهرا دارن به مشتریاشون حال میدن و تا حجمتون تموم نشه اینترنت رو قطع نمیکنن . من تاریخ انقضای سرویسم 14 اردیبهشت بود هنوز قطع نشده :n02: با این همه مشکلاتی که دور و برمون هست این مورد جای شکرش باقی هست که بالاخره یه اینترنت تقریبا نامحدود گیرمون اومد و البته نشون میده که تا حالا چقدر داشتن سرمون کلاه میزاشتن و واسه خودشون چقدر مفت میوفته اینترنتنقل قول:
سلامنقل قول:
دوست گرامی اینجا برای من یه سوالی
پیش اومده مثلا فرض بفرمایید یه یوزری تارخ اتمام سرویس اون 2 خرداد باشه حالا 20 روز بعد ترافیک اون تموم بشه یعنی 22 وقتی که بره تو پنل و سرویس
جدید بخره تارخ شروع اون از کی استارت میخوره آیا دوستان دیگه در این مورد تجربه ای داشتن و اینکه موقع تموم شدن سرویس شون وقتی رفتن تو پنل چه گزینه ای رو انتخاب کردن نمیدونم تونستم
منظورمو برسونم یا نه...
همین الان دو تا تست تک کانکشن از دو سایت مختلف ولی معتبر گرفتم.
نتایج زمین تا آسمون با هم فرق دارن.
بنظر شما چرا اینطوری شده؟ بخاطر مسیر مختلف ارسال دیتاست؟!!
کدوم یکی از این تستها درست هستند؟
هر دو تست با سرور فرانکفورت گرفته شده.
والا من هنوز ترافیکم تموم نشده و نمیتونم ۱۰۰% بگم چی میشه ولی کلا تاریخ شروع و پایان سرویس اهمیتی نداره و مهم اینه که شما کی حجمت تموم میشه . درباره اون سوالتون هم تاریخ شروع سرویس جدید ، از تاریخی که حسابتون رو شارژ ریالی میکنید شروع میشه تا مدت قراردادی که درخواست دادید (یک ماهه ، سه ماهه و ...)نقل قول:
امیدوارم مخابرات این امتیازی که داره به مشتریانش میده ادامه بده تا حداقل قسمتی از اعصاب خوردی ناشی از انحصارش روی فیبر نوری رو جبران کنه
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
منم سرعت 512 مخابرات خریدم اما الان حداکثر 70 هست. سایت speedtest.net هم میگه 512 هست حالا نمیدونم چیکار کنم. میشه راهنمایی کنین.
با تشکر
سلام
وایرلس اشتراکی چیه؟
من هنوز باورم نميشه داره همچين حالي ميدهنقل قول:
من خودمم الان چند وقته تايم سرويسم تموم شده، قطع نشده دارم استفاده مي كنم ولي بازم نگرانم بازي در نيارن!
اينطوري من تا 1 سال ديگه هم حجمم تموم نميشه چون زياد مصرف ندارم. خدا كنه خر نشه يهو جفتك بندازه.
حال نیست بابا. سیستماشون مشکل داره. اینجا کسی به کسی حال مفتی نمیدهنقل قول:
سیستماشون جز این خیلی مشکل دیگه ام داره که کاربرا تو این تاپیک زیاد دربارش گفتن
پس تا می تونین استفاده کنین که دیر یا زود رفعش می کنن. گرچه فکر نکنم حالا حالاها این کارو بکنن چون بقیه مشکلاتشونم بیش از چند ساله که حل نشده.
آخه بعيده اينقدر گيج باشن يا سيستم هاشون تا حدي قاطي باشه كه نتونه يه تاريخ ساده رو مطابقت بده و دسترسي رو قطع كنه.نقل قول:
به نظرم اين سياست رو در پيش گرفتن تا مشتري هاشون رو حفظ كنن و كسي از مخابرات نره شركت هاي ديگه.
کسی همین الانشم نمی تونه از مخابرات بره اینقدر که به همه میگن خطتون فیبرهنقل قول:
اصلا سیستمشون اینقدر باگ داره که این کوچیکترینشونه.
سایتاشون همه قدیمی و تاریخ گذشتس و ظاهرشون چند ساله تغییر نکرده! توی صفحه اول سیستم مشترکین هنوز داره تبلیغ ربات تلگرام رو می کنه، رباتی که هیچ وقت فعال نشد و حالا هم حتی به خودشون زحمت نمیدن تیلیغشو بر دارن. توی قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدت هاست که 3 مورد از منوهاشون رو زده به زودی ولی هنوز درست نشده. کامپیوترهای مراکز مخابراتیشونم اگه رفته باشین می بینین که همه مال عهد بوقه
با همه این اوصاف من فکر می کنم که باگ باشه نه حال دادن مجانی
سلام من زنگ زدم به روابط عمومی مخابرات گفتم لااقل حجم ها را بیشتر کنید مثل بقیه شرکتها . گفتن بررسی میکنید اما فکر نکنم در یکسال تغییری ایجاد بشه . اصلا به فکر جذب کردن مشترک نیستند
آقا من که ماه پیش 512 نامحدود رو کردم 4 مگ پیش پرداخت الان با 1818 استعلام قرض میان دوره گرفتم میگه 30000 بدهکاری داری!!!معلوم نیست چه خبره فردا باید برم مخابرات یه بار دیگه هم با آپنقل قول:
قبض رو پرداخت کرده بودم گفتن ندادی پرینت از حساب بردم هزار جور مکافات کشدم تا درست شد... خلاصه که دوستان درست میگن نو مخابرات همه چی قاطی پاطیه همیشه هم باید منتظر
اتفاقات عجیب و غریب باشید...
الان گزارش مصرف من 1 هفتست اپدیت نشده!
روز به روز پسرفت می کنن جای پیشرفت
نقل قول:
برای منم همینطوره . 2 روز دیگه تاریخ قرار دادم تموم میشه نمیدونم چقدر از حجمم باقی مانده
تاریخ شروع و پایان رو اون بالا ست می کنید؟نقل قول:
سیستم مخابرات فقط 2 روز تاخیر نداره. یک هفته نیست
اوناش اوکیه مشکلی نیستنقل قول:
این دفعه تاخیر زیاد شد
حساب کتاب نداره گاهی با 1 روز تاخیر نشون میده گاهی 3 روزیا بیشتر ولی متوسطش همون 2 روزه
این دفعه دیگه رکورد زد قشنگ 10 روز گزارش مصرف موجود نبود!!
امروز گزارش اون چند روز یهو با هم اومد
کلا این گزارش مصرفش روی اعصابه . بهترین کار اینه که اگه پس پرداخت هستید ، سرویستون رو پیش پرداخت کنید و از قسمت «حجم باقی مانده» ، ترافیکتون رو کنترل کنید چون به روز هست و فقط کافیه مودمتون رو خاموش روشن کنیدنقل قول:
اخه وقتی پس پرداخته پولش میاد رو قبض خونه خودش پرداخت می کنه :n19:نقل قول:
سلام
من اینترنت مخابراتی با سرعت فوق العاده بالای 256 ک دارم!:n04: و چون نامحدود بود دستش نزدم و نرفتم سمت تغییرات و تعرفه های جدید که چند ماهی هست راه افتاده. الان سه چهار روزه که کندی سرعت دنلود، بد باز شدن صفحات وب؛ کند در سرعت وای فای دارم. واسه چند ساعت خوبه دوباره اختلال داره. زنگ زدم 2020 گفتم اینطوریه؛ گفت مشکلی از طرف ما نیست ولی سرعتتون خیلی پایینه و کسی دیگه از این سرعت پایین استفاده نمی کنه. به نظرم مخابرات داره کسایی که مثل من از قدیم از سرعت 256 نامحدود استفاده می کنن رو با مشکل و دستکاری وادار به رفتن به سمت اینترنت حجمی می کنه. از طرفی قبول دارم اینترنت من نامحدود هست ولی با این سرعت افتضاح نامحدودی تقریبا معنی نداره و برای گرفتن یک فایل 700 مگابایتی باید صبح تا شب سیستم روشن باشه. شاید برم عوض کنم و حجمی با سرعت بالاتر از مخابرات بگیرم. نظرتون چیه؟ یک کمک و مشاوره لطف کنید چون با این حجمی ها آشنایی ندارم و اینکه من بیشتر دنلود فیلم و سریال دارم. صفحات وب هم متوسط مرور می کنم. الان واسه همین سرعت 256 فکسنی و ناجوانمرادنه نامحدود ماهی 15000 تومان می دم که واقعا ظلمه و این سرعت باید برای مردم ایران رایگان باشه. در آمدی اونقدر ندارم که برم سرعت 4 مگ 8 مگ و بالاتر بگیرم و هر دو ماه کلی پول بریزم تو جیب مخابرات.
اگر مجبور بشم حجمی بگیرم یا 512 یا 1 بیشتر نمی تونم بگیرم. رفتم سایت مخابرات و تو این صفحه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمتها رو دیدم. آیا این قیمتها به روز هست یا گرانتره؟ کدوم رو توصیه می کنید. 512 یا 1؟ الان من ماهی 35 هزار تومان واسه این 256 پرداخت می کنم. این جدول تعرفه مخابرات گفته سرعت 1 مگابایت ماهی 20 تومان هست که هر قبض میشه 40 تومان. یعنی 5 هزار تومان بیشتر از چیزی که الان دارم پرداخت می کنم؛ آیا محاسبه من درست هست یا بعدا جور دیگه مخابرات محاسبه می کنه و بیشتر از 40 تومان رو قبض میاد؟
کارشناس 2020 هم که زنگ زدم خیلی تبلیغ می کرد که بیاد سرعت بالاتر بخر؛ من فکر می کنم مخابرات دراه خودش سرعت کسانی مثل من رو که 256 دارن رو عمدا کند می کنه که بریم حجمی و با قیمت بیشتر بخریم. نمی دونم شاید اینطوری نباشه ولی خوب از این شرکتهای بعید نیست از این کارها بکنن بخصوص مخابرات.
اگر کسی از مخابرات سرعت 1 یا 512 داره راهنمایی و مشاوره بده ممنون میشم ببینم راضی هست یا نیست؛ سرعت دنلود چطوره؟ قطع ندارید؟
ممنون :n16:
نقل قول:
سلام.
قیمت ها که درسته فقط یه 9% ارزش افزوده هم بهشون اضافه میشه. یعنی برای سرعت 1 مگ هر دوماه باید 43600 تومن بدی.
خودت ببین حجم مصرفیت چقدره همون سرویس رو بگیر. سرعت 512 درماه 10 گیگ و سرعت 1 مگ در ماه 25 گیگ حجم خارجی داره.
درضمن اگرر میخوای هزینه ات زیاد نشه سرویست رو پیش پرداخت کن چون توی پس رداخت ممکنه یهو وسط ماه حجمت تموم بشه اونوقت بصورت اتوماتیک واست حجم اضافه خریده میشه و روی قبضت میاد. ولی توی پیش پرداخت خودت هروقت خواستی میتونی حجم اضافه بخری
دوستان کسی سرویس 2 مگ 160 گیگ غیرحجمی داره بگه سرعت دانلود چقدره؟
1 مگ دارم رو 130kb قفله و واقعا کمه
ممنون
نقل قول:
سلام
اگر از حجم بمونه؛ مثلا من 1 مگ خریداری می کنم و 25 گیگ به من حجم داده ولی من 15 گیگ رو در ماه مصرف کردم؛ آیا سر ماه که بشه 10 گیگ باقی مانده به حجم جدید که می خرم ادغام میشه یا می سوزه؟ اگر بمونه خوبه چون اینجوری ممکنه برم جایی و استفاده نکنم ولی اگر بسوزه که خیلی حال گیری هست.
قاعدتا باید دوبرابر اینی که شما داری باشه یعنی ۲۵۶ کیلوبایت بر ثانیه . کلا سرعت های این سرویس های غیرحجمی ، واقعی هست و کافیه سرعت سرویس رو تقسیم بر ۸ کنید تا بیت به بایت تبدیل بشهنقل قول:
من الان خودم ۸ مگابیتشو دارم ، دقیقا ۱ مگابایت بر ثانیه سرعت دانلود میده ؛ توصیه میکنم سرویس زیر ۴ مگ نگیری چون بعضی جاها کم میاره
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
سلام وقت بخیر
دوستان کدام سایت های لیچر یا مستقیم کننده ترافیک داخلی محسوب میشه ؟؟؟
خداییش 256 دیگه خیلی کمه و اصلا قابل تحمل نیست واسه دانلود یه فیلم باید 16 ساعت کامپیوتر روشن باشه و دیگه هیچ کاری دیگه هم با نت نکرد حتما عوض کننقل قول:
اگه میخوای زیاد هزینه نکنی سرویس 1 مگ بگیر که ماهی 20 تومنه 2 مگ هم 25 تومنه
و اگر دانلود زیاد داری دانلودها رو با بسته های شبانه همراه اول انجام بده که فعلا 3 تا 7 رایگانه ...ایرانسلم هست
نه حجمت میسوزه و به ماه بعد منتقل نمیشه.نقل قول:
فقط اگر حجم اضافه بخری به ماه بعد منتقل میشه
کسایی که 256 - 512 نامحدود سایق رو دارن فقط به خاطر اینکه دلشون خوشه حجم تموم نمیشه ، بیخیال خداییش...
نقل قول:
دقیقا همینه و توهمی بیش نیست؛ چون سرعت کند هست و باید کلی پول قبض برق واسه روشن بودن کامپیوتر و فرسودگی سیستم؛ مودم رو بدیم رو داد. ولی در هر دو صورت نامحدود کند و حجمی واسه مشتری ضرر ه و این هزینه هایی که ما پرداخت می کنیم هیچ تناسب با سرویس و اینترنتی که تو این کشور به ما می دن نداره و سودش تو جیب این حکومت ظالم هست. هزینه ها و تعرفه ها بیش از سرعت و حجمی که به ما میدن هست. این کشور با این همه ادعا باید به مردم برای کسب آگاهی و رشد سرعت 512 را به رایگان در اختیار همه بده که البته خواب و خیالی بیش نیست.
از دوستان ساکن استان البرز که از پرتال adsl.tci.ir استفاده میکنند تفاوتی احساس نکردند در دو ماه گذشته ؟
به نظر میاد به تازگی و از زمانی که حجم 75 گیگ اسما به 150 دگرگون شد ؛ حجم اینترنت بسیار کمتر شده ، در حالی که بسته سه گیگ ایرانسل من در پایان ماه تموم نمیشه ، بسته خونه که مک آدرس هست و فقط هم خودم استفاده می کنم در کمتر از دو هفته به پایان میرسه !!!
اگر یک و نیم گیگ باشه منطقیه اما 150 گیگ نمیتونه باشه !
داداش .... شمایی که میگی توهمی بیش نیست من میگم شما حساب کن :نقل قول:
اینترنت نا محدود مخابران 512 داشتم با قیمت ماهیی 22 هزار تومن
شبانه روز لپتاپم روشن بود . ماهی 120 گیگ دانلود داشتم
120 گیگ در ماه اونم بصورت بین الملل
اونم فقط با 22 هزار تومن
الان چه تعرفه ای باید انتخاب کنم که برام مقرون به صرفه باشه ؟
یکبار من قعطی از مخابرات توی این چند ساله ندیدم
منم همون شبانه روز لپ تاپمو روشن گذاشتم که به فاک رفت ، جدی میگم، اشکال نداره شما صبح تا شب بزار رو دانلود ، تا عمر که داری اصن نمیدونی معنی اینترنت چی هست ، یه بار سرعت 16 مگابیت رو تجربه کنی تازه میفهمی نت چیه ، منم همین صحبترو میکردم ، شما الان هر ماه 120 گیگ دانلود میکنی ؟ یا فقط حساب کتابت اینطوریه ؟ هارد نامحدود داری ؟ تا کی میخوای حالا دانلود کنی ؟ اصن با این تعرفه های غیر حجمی نه تنها دیگه اصن به فکر حجم نیستی ، بلکه از سرعت نت لذت میبری ، دقیقا همون چیزی که گفتم ، فقط دلتون خشه که حجم تموم نمیشه.
نقل قول:
اگر مشکلی با قبض برق نداشته باشی و از بین رفتن قطعات کامپیوترت بر اثر فشار کار و گرما در ساعات طولانی می تونم بگم درست میگی. دنلود پشت سر هم و روشن بودن کامپیوتر تازه نیاز به سرکشی هم داره که نکنه برق بره؛ مشکل سیستم عامل و خاموش روشن شدن غیر عادی؛ از کار افتادن و مشکل برنامه دنلودر. که این هم نیاز به در کنار بودن کامپیوتر داره؛ البته به ندرت این مشکل پیش میاد و بعضی ها از صبح که میرن بیرون روشن میزارن تا شب که بیاد. من در این 5 - 6 سال که از مخابرات اینترنت گرفتم حدود 4-5 بار قطعی کوتاه مدت در حدود 1 تا 2 داشتم و کندی سرعت هم در همین حدود که با این وضع مملکت و سرویس دهی در همه چیز باز خیلی خوب بوده و راضی بودم. الان افرادی هستن که همین مبلغ من و شما را هم ندارن هر دو ماه برای اینترنت کم سرعت پرداخت کنن. چون ماها که عشق دنلود فیلم و سریال و برنامه و ... هستیم باید قبول کرد سرعت 256، 512 و حتی 1 سرعتی نیست بخصوص از یوتیوب که فیلتره و مدام لینکهای دنلود تغییر می کنه و باید با ترس و لرز دنلود کرد که اگر خراب هم بشه و قطعی به هر دلیلی پیش بیاد حجم، وقت و از همه مهمتر اعصاب تلف می شه. به نظر من که هیچ موقع این دولت و تشکیلات مافیایی این کار رو نمی کنه باید سرعت زیر 1 مگ برای همیشه منقرض بشه و برای 1 همه حداقل قیمتها رو تعیین کنن تا همه اقشار و مردم حتی ضعیف ترین افراد از نظر وضع مالی هم بتونن از سرعت حداقل 1 مگ استفاده کنند تا رشد و شکوفایی بیشتر بشه؛ ولی خوب مافیایی که خودش فاسده و رشد نمی فهمه چیه چطور می خواد مردم رو شکوفا کنه؟
از نظر من هر دو سرویس به اصطلاح نامحدود و حجمی مشکل داره؛ مشکل اصلی هر دو هم عدم تناسب هزینه و پولی که مشتری برای سرویسی که می گیره هست. به نظر من هر دو قشر کاربرا ناراضی باشند. بهترین نوع اینترنت = قیمت پایین + سرعت و حجم بالا.نقل قول:
والا قیمتا الان شما بخوای حساب کنی زیاد هم بد نیستا! مخابرات رو اگه تعرفه هاش رو بزاریک کنار که کلا جز بشر ها حساب نمیشن ، مابقی شرکت ها الان سرعت و حجم خوبی ارائه میدن ، الان اونقدر ریال ما بی ارزش شده که والا 50 هزار تومان ماهیانه دیگه پول به حساب نمیاد ! شما جدول شرکت ها رو ببین ، همه روی سرعت 8 مگابیت با قیمت پنجاه هزارتومان ، 200 گیگ حجم ارائه میدن ، واقعا 200 گیگ کمه ؟ تازه اینترنت هم موقع تموم شدن حجم قطع کامل نمیشه...
پاک شود.........
واقعا باید به جایی شکایت کرد . بخاطر فیبر الکی فقط مخابرات برای فیبر میده . تعرفه هاش هم که داغونه