واقعا شاهکارن این اسیاتر
من دوسه هفته پیش شکایت کردم از طریق سایتش به خاطر پینگ اشغالش
بعد زنگ زدن همون دو سه هفته پیش یه کارایی کرد پینگم بهتر شد بعد یه هفته باز همون پینگ مزخرفش برگشت و کماکان هم ادامه داره
بعد پنج شنبه هفته پیش زنگ زدن ببینن مشکل حل شده یا نه گفتم نه و بدترم شده و باز دیروز یکی دیگشون زنگ زد چند تا سوال تکراری پرسید و گفت بازم باهاتون تماس میگیریم امروز یکی دیگه زنگ زد یعنی به تمام معنی شاهکار بود این فرد :n08:
میگه مشکلتون چیه . میگم پینگ تایم بین 300 تا 400 هست و بالاس و تایم اوت هم زیاد داره گفت پینگ 300 تا 400 مورد تایید نیست ولی نرماله بعد گفتم تایم اوت زیاد داره چی
بعد 7-8 ثانیه فکر کردن یک جواب استثنایی داد که منو میخکوب کرد . گفت : بحث تایم اوتتون هم برمیگرده به همون پکت لاستتون و پینگ تایمتون !!! !!! من در اون لحظه : :sq_11::hmm:
منم گفتم ایهیم . :دی بعد گفت بذار خطتون هم چک کنم گفت کیفیت خطتون هم خوبه و فلانه و ... بعد گفتم پس مشکل چیه ؟ گفت به هر حال واحد noc ؟ شرکت بالاترین واحد شرکته و اونا هم کارشون تا جایی که میتونستن انجام دادن و دیگه باز بودن شکایت جوابی نخواهد داشت منم خیلی بی میل گفتم باشه خدافظ گفت یه چند ثانیه صبر کنید به خط دیگه وصل میشید برای نظرسنجی بعد وصل شد گفت میزان رضایت شما از نحوه پاسخگویی رو با اعداد یک تا پنج وارد کنید . حیف هر چی صفر میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم یک بزنم :دی
این کارشناسا رو از تخم مرغ شانسی در اوردن ؟!:دی
در اخر هم دو عکس از پینگ تایم فوق العاده اسیاتر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرض کنید با این پینگ تایم بازی انلاین اونم فیفا15 بازی میکنیم با یارو خارجیه بازی میکنیم با پینگ 10 ms بعد اون طرف شوت میزنه توپش گل میشه ما چند ثانیه بعد خبر دار میشیم تازه تکل میزنیم :n09: