با تشکرنقل قول:
این قابلیت کینکت چی کاری انجام میده ؟ و آیا سی دی های فیلم و دی وی دی رو هم پخش میکنه و همینطور مثلا فیلم بریزی روی فلش مموری پخش میکنه ؟ البته میدونم برای اینکار نیست ولی کنجکاو شدم :20:
قیمت ها چند هست بدون هارد و با هارد ؟
با تشکرنقل قول:
این قابلیت کینکت چی کاری انجام میده ؟ و آیا سی دی های فیلم و دی وی دی رو هم پخش میکنه و همینطور مثلا فیلم بریزی روی فلش مموری پخش میکنه ؟ البته میدونم برای اینکار نیست ولی کنجکاو شدم :20:
قیمت ها چند هست بدون هارد و با هارد ؟
چه کسی 6 میگیره آدرس و شماره اش رو لطف می فرمایید .من زنگ زدم به مغازه میثم گفت 15 تومن !نقل قول:
با ریختن فریمور lt + و ریختن داشبورد جدید همه بازی ها اجرا خواهند شد نیازی به کار دیگه ای نیست درسته؟ .
اگه فریمور الانت lt باشه میشه 10 تومننقل قول:
اگه نباشه میشه 6 تومن
میثم هم که گفته 15 تومن فکر کنم بخاطر اینه که dvd key دستگاهتو نداره و برای اینکه پیداش کنه کلی طول میکشه و شده 15 تومن
نمیدونم دقیقا ولی ازش باید پرسید
بله همه ی بازیهارو که اجرا میکنه هیچ با خیال راحت هم میتونی وارد لایو بشی و بن شی:31:(شوخی کردم)
بله حق با شما بود فریمور من واس چند سال پیش بود!!!! و شد همون 6 .موقع تماس اون 15 رو یکی از همکاران ایشون ظاهرا قپی اومده بود:31:نقل قول:
دیگه از این شوخی ها نکن :27: مرسی موفق باشی .
همچنان منتظریم تا حداکثر اواسط اسفند ماه قیمت اسلیم -- شده به 370 برسه که خیلیییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییی سخته !!!!!!!!
پس اگه slim بشه 370 ...... قیمت آرکید هم تغییری می کنه .....نقل قول:
به امید روزی که slim برسه زیر 250 تومن تا ما هم داشته باشیم ..... :41:
اون موقع 360 مثل Ps2 و Xbox کلاسیک دیگه جواد شدند !نقل قول:
پس الان تکلیف ما چی میشه ..... ؟؟؟!!!!
220 میشه ... 300 ..... !!!!
به نظر اساتید تا اواسط اسفند قیمت آرکید کاهش پیدا می کنه .... !؟!؟!؟؟
دوست عزیز قصد ندارم ناامیدت کنم اما احتمال اینکه اسلیم به زیر 290 برسه چیزی در حد صفر است !!!!! تجربه الیت اینرو میگه . شما هم مثل من پولهارو جمع کن و اگه واقعا شیفته گیم هستی ( مثل من !! :31: ) یه اسلیم بگیر و حداقل تا 5 سال دیگه خیال خودتو رو از بابت گیم راحت کن !! ما که امیدواریم تا 1 ماه و نیم دیگه به زیر 390 برسه . یه همین راضی هستیم !! یه جورایی بیا بالای 350 واسه XBOX
سلام دوستان.
همین چند روز پیش یکی از دسته های کنسولم, استیک سمت چپش لاستیکش پاره شد و الان نمیدونم چی کار کنم ! یک عکس میزارم ازش و اگه راه حلی دارید بگید.
مرسی.کد:http://s23.aks98.com/files/35842894475189675624.jpg
من کلا به فکر آرکید هستم ...... اما با این اوضاع فکر نکن همون آرکید هم نصیبم بشه ....
اگه تا یک ماه و نیم دیگه یه آرکید زیر 250 نصیبم شده که شد در غیر اینصورت با به فکر pc باشم ...
350 تومن + 100 برای یه pc خیلی بهتره تا همین هزینه برای یه xbox slim که هیچ تفاوت سخت افزاری با آرکید نداره .....
آقا شرمنده . شاید من اطلاعاتم کم و ناقص باشه راجع به بازی :(چون شما گفتی واسه بازی میخوای چیزی بگیری)
:18: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:
350 تومن + 100 برای یه pc خیلی بهتره تا همین هزینه برای یه xbox slim که هیچ تفاوت سخت افزاری با آرکید نداره .....
من خودم 3.5 میلیون فقط واسه کیس هزینه کردم اما فقط با ایکس باکس و کینکت بازی میکنم.
یعنی شما معتقدی با یه PC که همش 450 تومن قمیمت داره میتونی مثلا اویل 5 رو فول فریم بازی کنی ؟نقل قول:
نمیخوام روحیت رو خراب کنم ولی من یک سیستم دوال CPU با دوتا CPU اینتل i7 با کارت گرافیک SLI و 4 گیگ رم و هارد SSD و ... برای یک بنده خدای مایه داری خریدم ، قیمتش با مانیتور ها و باقی دفتر دستکش شد 2500 یورو ، باز هم اون لذتی که کنسول داره رو نداره و بعضی وقتها هم کم میاره چه برسه به اونی که شما میگی .
این رو ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوص بازی کردن درست شده و محصول کمپانی ACER هست مال سال 2008 هستش - و چیزی که جالبه خیلی از بازی های سال 2008 رو نمیتونه مثل آدم اجرا کنه و افت فریم داره - قیمتش هم اون زمان خیلی ناقابل بود - 3000 یورو کامل و کیس خالی 1699 یورو ، الان کیس خالیش 900 یورو .
مشخصات تکنیکیش رو هم میتونید اینجا بخونید :
بعد بازی های کنسول ها کجا و بازی هایی که برای PC میاد کجا - به خصوص که به احتمال زیاد تا چند سال آینده دیگه هیچ بازی تجاری برای PC نیاد چون شدیدا شرکت ها روی بازی های PC دارند ضرر میدند .کد:http://www.techgadgets.in/desktops/2008/22/acer-intros-aspire-predator-gaming-desktop/
یه کنسول بخر خودت رو راحت کن ، هم ارزونه - هم براش فرقی نمیکنه بازی چه سالی تولید شده و هم باعث میشه از PC به عنوان اسباب بازی استفاده نکنی :31:
حرف عزیزان کاملا منطقی هست ...... اما من هم ناچارم برم سراغ pc .....:19:
دلم نمیاد 300 تومن پول بی زبون رو بدم یه آرکید بخرم ..... :41:
اون pc چهارصد هزاز تومنی حداقل اسمش pc که هست ......:31:
ما که صبر ایوب رو داریم ..... یک و نیم ماه صبر می کنیم تا بیبینیم اوضاع چه جوری میشه ......
منم ميخوام كينكت بخرم شما كه تجربه بازي باهاش رو داريد بنظرتون چطوره بگيرم؟ يا هركس ديگه كه استفاده كرده راهنمايي كنه ممنون ميشمنقل قول:
احتمالا شما با دستهای چرب بازی میکنیدنقل قول:
قبل از بازی کردن دستاتونو با آب و صابون بشویید(پیام بازرگانی:31:)
میتونی لاستیک جواستیک pc تو بکنی و رو این بچسبونی
و اینکه فکر کنم بیرون بفروشند یه همچین چیزایی
نقل قول:محتوای مخفی: 1
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
من تجربه ی کینکتو نداشتم ولی به نظرم حتما بگیر چون انقدر باهاش حال میکنی که حد ندارهنقل قول:
من خودم یه چند وقت دیگه میخرمش
دوستان گفتند این عکسی که گذاشته هیتلر بهش حمله کرده ، یه جایی که هنوز دست هیتلر بهش نرسیده آپلود کردم :31:
سلام دوست عزیز..... اینو بگم اگه pc رو ته دلت به خاطر بازی میگیری حالتو میگیره چرا؟؟ اول که یه بازی میزارینقل قول:
اصلا گرافیکت ساپورت نمیکنه و مشکل shader و این حرفا داری... بعد یه مدت گرافیک میخری وبازی میکنی اولاش بهت
حال میده بعد میفهمی احتیاج به cpu و رم و شاید مین قویتری داری و اگه پول داشتی اونارو هم میخری! وبعدش اگه قطعات رو خوب انتخاب نکرده باشی سیستم میشه پر از باگ و دنگو فنگ و میفهمی یه قطعه به کارت نمیاد! و یکی دیگه میگیری.بعدش این داستان ادامه داره تا موقعی که مغزت سوت میکشه میری یه آرکید میگیری! البته این داستان خودم بود واسه شما شاید یه زره فرق کنه ( خلاصه pc واسه بازی ساخته نشده دوست عزیز).......... تازه دوست عزیز mortal kombat9 هم تو راهه چه طور دلت میاد یه کمی صبر کن!
جویستیک PC ندارم من :19::31:نقل قول:
من خیلی محتاتم موقع بازی کردن و اهل خراب کردنه وسایل نیستم اما این دسته جنسش اصلا خوب نیست !
منم واسه همین اومدم اینجا مطح کردم ببینیم جایی هست که لوازم یدکی اینو بفروشه ؟!!!
دوستان من اون آپدیتی را روی کنسول ریختم که باهاش تونستم بازی assassins creed brotherhhod و NFS را اجرا کنم ( اونی که قبل از LT+ اومد ) . حالا دوتا سوال دارم :
1 - چه جوری میتونم به LT+ ارتقا بدم ؟
2 - اگه کینکت بخرم باید LT+ بریزم یا کلا کینکت رو چه آپدیتی جواب میده ؟
با تشکر
یک ایمیل اومده برای من:
Hi EhRooney [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Your 30 day Xbox LIVE Gold trial has just begun, so it’s still early days – and that means there’s loads of great stuff out there just waiting for you to discover it! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] EhRooney [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Gold Member [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرستنده ایمیل:
این یعنی چی؟
ميگه كه 30 روز Xbox Live Gold شما شروع شده.نقل قول:
احتمالا همون 1 ماه اكانت Gold رايگان هست.
با تشکر از شمانقل قول:
خوب پس فعلاً نیازی به ساخت یه GT جدید نیست آخه امروز مهلت هفت روزم تموم میشه
من که کلی باهاش حال کردم و میکنم . واقعا باحاله :8:نقل قول:
منم ميخوام كينكت بخرم شما كه تجربه بازي باهاش رو داريد بنظرتون چطوره بگيرم؟ يا هركس ديگه كه استفاده كرده راهنمايي كنه ممنون ميشم
:41:نقل قول:
دلم نمیاد 300 تومن پول بی زبون رو بدم یه آرکید بخرم ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون pc چهارصد هزاز تومنی حداقل اسمش pc که هست ...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما دنبال یک وسیله خوب واسه بازی هستی یا نه ؟
اون xbox 360 هم اسمش هست بهترین کنسول 2010 از نگاه سایت IGN
اون دستگاه راحت تا 2014 و 2015 واسش بهترین بازیها با بهترین کیفیت میاد ولی اونی که "حداقل اسمش pc هست" اگه هم واسش بازی بیاد(یک نگاهی به لیست بازیهایی که واسه این دوتا اومده و خواهد اومد بنداز) معلوم نیست تا چند ماه درحد معمولی بازی ها رو بیاره تازه اگه کرک بشن بازیهاش.
من اون همه پول کیس دادم و بعد از مدتی بازی ها رو با حداکثر کیفیت نتونستم باز کنم .
رفتم یک لپ تاپ خفن کاستوم شده از xoticpc سفارش دادم(Asus G73 jh-A1 Customized) ، ولی باز هم مثل 360 نشد.
در کل میگم شما اگه دنبال بازی هستی اصلا فکر به pc هم خنده داره اونم با اون مبلغ و من اصلا نمیفهم واسه چی اصرار داری که بگی pc بگیری.
:11:
من که xbox رو خیلی دوست دارم ........
اما زورم میاد 220 تومن رو برم 280 تومن بدم ..... :31:
یه نظرسنجی : با اومدن اسلیم -- شده به ایران وضعیت آرکید به چه صورتی میشه ؟؟؟
این حرفت درسته که الان الکی گرونه ولی این 220 رو بدی 280 خیلی بهتره تا اینکه pc بگیری اون 60 تومن رو بزار به حساب اعصاب خوردت بعد از خرید pc که نمیتونی باهاش درست و درمون بازی کنی.نقل قول:
اما زورم میاد 220 تومن رو برم 280 تومن بدم ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم ارزون بشه چون اون موقع دیگه فقط کنسول های فت نیستن که LT+ داشته باشن.نقل قول:
یه نظرسنجی : با اومدن اسلیم -- شده به ایران وضعیت آرکید به چه صورتی میشه ؟؟؟
خب شما در حال حاضر کامپیوتر نداری ؟؟؟؟؟ اگه داری کی گرفتی اونو ؟؟؟؟؟؟ اینرو هم بهت بگم با 450 که میگی فکر کنم pes2011 رو در بهترین حالت بازی کنی !!!! یعنی کامپیوترت شاید کلا 3 تا بازی رو در خوش بینانه ترین حالت جواب بده !!!!! اگه کامپیوتر نداری تو خونه خب مسلمه که باید بری سراغ کامپیوتر ولی اگه داری ولو ماله 5 ساله پیش بهتره 450 رو به خاطر یه PC زیر متوسط ( در حال حاضر ) دور نریزی . چون خودت 1 سال دیگه پشیمون میشی !!!!! کاری که من میخواستم انجام بدم و کلا متقاعد شدم برم سراغ کنسول . اینو بدون که با اون کامپیوتر 1 سال دیگه فقط میتونی فیلم ببینی و موزیک گوش بدی و تو نت بری نه بیشتر !!! با آفیس و شاید و شاید با فتوشاپ هم بتونی کار کنی !!!!نقل قول:
حالا با خودته انتخاب !!! من جای تو بودم الان بالای 85% رو میدادم به کنسول !!
من یه چیزی بگم دوستان من دستگاه جدید رو که خریدم طرف روش اپدیت ضد AP25 ضزده بود که قادر بود بازی های NFS و AC رو اجرا کنه من همون اول کاری کاملا خالی کردم مموری یونیت رو رفتم لایو و آپدیت کرد در واقع آپدیت هاش همون خنثی کننه هکی بود که باعث میشد NFS اجرا بشه خلاصه ورن جدید داشبورد کینکت رو ناخواسته از لایو گرفتم (اعتبارم ته کشید :19:) و چون دستگاه فاقد LT+ بود NFS اجرا نشد... خوب؟ الان چه اتفاقی افتاده؟ یادتونه می گفتیم داشبورد کینکت رو نزنید ولی اگه زدید نباید بازی های دارای AP25 رو نذارید توی دستگاه و فقط بعد از ریختن ال تی پلاس این کارو کنید در واقع کار نباید رو من ناخواسته انجام دادم چون کسی که ازش خریده بودم به من الکی گفته بود ال تی پلاس داره.. بنابراین من فکر کردم فلگ شدم ولی الان یک هفته اس بکوب دارم آنلاین می زنم شاید این مسئله به خاطر اینه که دستگاه من روش LT داره واسه همین فلگ نکرده اون کارم
سلام امکان برقی کردن دسته ایکس باکس هست .....چون دو نوع سوراخ هست رو دسته گفتم شاید سیم وصل بشه بهش ؟
دوستان منم یه نظر بدم :31:
متاصفانه مشکلی که PC ها با آن مواجه هستن سخت افزار نیست ! بلکه نرم افزار است !!
Microsoft چندین سال پیش که بسته های مختلف ویندوز XP رو مثل نقل نبات بیرون میداد یه بسته هم به نام WinXp Game اگه اشتباه نکنم بیرون داد که Performance سیستم رو تو بازی 15-19% افزایش میداد.
خب این بسته چیکار میکرد ! هیچی ! فقط کل قطعات سیستم رو با بازی Config میکرد !!
الان کنسول های بازی از OS هایی استفاده میکنن که فقط و فقط بر روی پردازش بازی کار میکنن نه کنترل قسمت های دیگه !!
اما شما یک PC رو در نظر بگیرید که از زمان روشن شدن چقدر Software رو Run و Load میکنه !! و تا زمانی که سیستم بالا بیاد
حتی با داشتن یک SSD و یک CPU Core i حداقل 50-60 ثانیه وقت میبره تا برای کار آماده سازی بشه.
شما زمانی که وارد بازی میشید ( در PC) و در حال بازی کردن هستید سیستم هنوز که هنوزه داره علاوه بر پردازش بازی قسمت های دیگه رو Support میکنه !! که این امر در کاهش هماهنگی سیستم با بازی نقش به سزایی داره.
شما زمانی که دارید با Xbox یا PS3 بازی میکنید (مخصوصا PS3) نمیتونید تغییراتی در تنظیمات اصلی دستگاه اعمال کنید .
خب مطمئنا MS میتونه یک ویندوز مختص GAME درسته ولی اینکه چرا اصلا این کارو نمیکنه خب خودش جای سوال داره !!
که البته اگه از عمو بیلی هم سوال کنید مطمئنا بهتون میخنده :31: چون این شرکت کلی خرج کرده و کنسول Xbox 360 خودش رو مختص بازی روانه ی بازار کرده تا دیگه کسی از ویندوز گلگی نکنه.
من خودم با سیستم Core i7 و کارت گرافیک HD5730 که کار میکنم همراه با بازی 2 تا کاره دیگه رو Run میکنم تا ببینم افت فریم چقدر زیاد میشه ولی باز هم همون مقدار افت فریم هست !!
خب این خودش مشخص میکنه که سیستم قدرتمند هست ولی برای بازی ساخته نشده !!!
نقل قول:
با کیت Play & Charge :31:
یا حق :)
الان اسلیم مگه هگ نشده؟ پس قضیه چیه؟الان نمی شه باهاش تمام بازی ها رو کرد؟
این شما مطمئنید تا 2015 ساپورت می شه؟ من فکر نکنم خیلی بکشه تا پایان 2012 است بعدش دیگه باید کنسول های جدید بیاد که بازی با کیفیت خراب برای 360 پورت میشه یک چیزی تو مایه اواخر ps2
خودم منم موندم برم بگیرم اگر 2012 کنسول جدید بیاد چی؟
آقا میثم و سایر اساتیددد ! لطفاً جواب بدید به مشکلم :19:نقل قول:
نقل قول:
توپ خونه پیدا میشه:31: یه بسته بگیر برای آینده خیالت راحت باشه..
---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------
نقل قول:
سلام....
اسلیم به روش تعویض برد درایو نوری کپی خور شده و تمام بازی ها رو اجرا میکنه....
هنوز 3 الی 4 سالی مونده تا بازیساز ها تمام قدرت این کنسول رو به نمایش بزارن... تازه اول راهه و عمو بیلی داره با کینکت پول به جیب میزنه:27:
دقیقا . شما الیت رو ببینید ؟؟؟؟ اسلیم که دیگه جای خود دارد . تا 5 سال دیگه مطمئنا بازیها رو ساپورت میکنه !!
دوست عزیز یه بسته چی بگیره؟ بگو ما هم بدونیم....... نمیدونم قضیه این دسته چیه خیلی حساسه من از جونم ئبهتر نگهداری میکنم ولی آنالوگاش شل شدهنقل قول:
توپ خونه[/B] پیدا میشه:31: یه بسته بگیر برای آینده خیالت راحت باشه.
منبعی گفته تا 5 سال؟اخه بعضی بازی سازا که میگن کنسولا قدرت نداشتنو این حرفا چیه پس؟نقل قول:
یه جاهاییم شنیدم تا 2020 کنسول جدید نمیاد.یه جا هم 2018 یه جا 2012
ولی به نظره من باید نزدیکه مرگشون باشه چون گرافیکه بازیا دیگه خیلی.....
کسی اطلاعاته دقیقی در این باره داره؟
یه بسته از چی بگیرم ؟؟ لاستیک یا خود ه استیک ؟نقل قول:
تا رسیدن نسل بعدی بیشتر از 1 یا 2 سال نمونده - 2020 یعنی 9 سال دیگه !نقل قول:
تا اون موقع نسل بعد از نسل بعدی رو هم دیدیم :21:
سلام.خودت میتونی عوضش کنی؟نقل قول:
آقا میثم و سایر اساتیددد ! لطفاً جواب بدید به مشکلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]