دوست عزیز ممنون از زحمت و فعالیت خوبتون ولی سعی کنید به این دو نکته دقت کنیدنقل قول:
1- تا اونجایی که میتونید از گذاشتن جوک خودداری کنید و فقط متنهای اس ام اسی بگذارید
2- طبق اسم تاپیک بالای 18 ممنوع
Printable View
دوست عزیز ممنون از زحمت و فعالیت خوبتون ولی سعی کنید به این دو نکته دقت کنیدنقل قول:
1- تا اونجایی که میتونید از گذاشتن جوک خودداری کنید و فقط متنهای اس ام اسی بگذارید
2- طبق اسم تاپیک بالای 18 ممنوع
khejalat bekesh avalin barfe zemeztunam omad .khersi mesle to alan bayad to khabe zemestuni bashi na in ke gushisho bardare sms check kone
بنده میخواهم چند تا اس ام اس +18 هم قرار دهم اگر برادران و خواهران و عزیزان دل ناراحت نمیشوند اعلام کنند چون خیلی جالب و جدید هستند.
Yaki roo dare khoonash neveshte bood W.C. Miporsan in chie neveshti
? Mige mokhaffafe WELL COME...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اس ام اس بالای 18 قرار بدین، اخطار رو میگیرید
این اولین تذکر به شما و امیر آقا که چندتایی اس ام اس بالای 18 قرار داده بودید
این چند روزه حدود 80 تا از پست های دوستان در این تاپیک رو پاک کردم!!!!!!:18:
جالبه، اصلا فکر نمیکردم اینجوری باشه
احتمالا باید دوباره...
متلک هاي بسيجي : روزتو بگيرم جيگر...؟! وقت داري برات دعا کنم...؟! حيف که روزم وگرنه جيگرتو ميخوردم...؟! خواهرم اگه نمازت دير شده برسونمت...!!!؟؟؟
با اجازه کمال عزیز....نقل قول:
عزیی دل
یعنی شما همه اس ام اس های این تاپیک 5200 پستی رو پاک کردین ؟؟؟؟؟؟؟؟
حتی نمیشه اس ام اس های +18 رو در قالب یک فیل متنی آپلود کنیم و لینک بزاریم؟
با تشکر
محسن جان کلا بر خلاف قانونه.... متاسفانه.... اگه این جور پیش بره.. بازم از داشتن تاپیک های این چنینی محروم میشیم و ....
نه محسن جان
منظورم اس ام اس های شما و بقیه دوستان بود که طی همین 3 روزه در این تاپیک پست شده
فعلا چون فرصت خوندنشون رو دارم، اونایی که قدیمی هستند یا بالای 18 هستند رو پاک میکنم و تذکر میدم
همین 3 روزه، 80 تا اس ام اس پاک کردم. که 30 تاش از شما بوده و 40 تاش از امیر
در ضمن، در مورد مطالب +18
من کاری به مسائل اخلاقی یا حرمت و اینا ندارم
صرفا به دلیل اینکه این مسائل ممکنه برای سایت مشکل ایجاد کنه، اجازه نمیدم در این مورد در این انجمن فعالیتی انجام بشه
(اخیرا وزارت ارشاد یکمی سخت گیر تر شده در این مورد، واسه همین)
برای او می نویسم او که تنش بوی گلهای سرخ را می دهد برای او که جادوی کلامش زیباترین لغت را قلم می زد برای او که قلبش به وسعت دریاست و قایق قلب من در آن غرق شد رفت و من تنها تر از تنها شدم
اي كاش دوست داشتن را تجربه نمي كردم، تجربه ي تلخي بود... ديگر هيچ وقت نمي خواهم حضوري گرم، سرماي وجودم را محو كند ديگر هيچ گاه به نگاه عاشقي دل نمي بندم و هيچ گاه به سلام مهرباني پاسخ نخواهم داد
نيکلاس کيج . جنيفر لوپز . آنجلينا جولي . تام کروز . رابرت دنيرو. خود من و بقيه ستارگان جهان سال جديد را به شما تبريک مي گوييم