-
هفته سوم رقابتهای فوتبال باشگاههای برتر ایران فردا " پنج شنبه " آغاز میشود .
برنامه این بازیها به شرح زیر است:.
از ساعت 15 و 30 دقیقه تیم سایپا تهران با صبا باتری تهران در کرج و مس کرمان با ذوب آهن اصفهان در کرمان.
از 17 و 30 دقیقه پاس تهران با فولاد خوزستان در ورزشگاه دستگردی تهران و استقلال تهران با فجر شهید سپاسی شیراز در ورزشگاه آزادی تهران.
همچنین جمعه پیکان تهران با ملوان بندر انزلی در ورزشگاه ایران خودرو , استقلال اهواز با راه آهن تهران در اهواز و برق شیراز با ابومسلم مشهد در ورزشگاه حافظیه شیراز مقابل هم به میدان می روند ضمن آنکه تیمهای پرسپولیس و سپاهان در این هفته دیدار داشتند که به علت بازی این دو تیم درجام حذفی , این مسابقه به تعویق افتاد .
-
قنبري: با تركيب هجومي مقابل پرسپوليس به ميدان ميرويم
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: براي قهرماني در جام حذفي لحظه شماري ميكنيم؛ به همين دليل با تركيب تهاجمي مقابل پرسپوليس قرار خواهيم گرفت.
كريم قنبري روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: مدتها است در انتظار اين مسابقه هستيم. نميخواهيم جام قهرماني را به راحتي از دست دهيم؛ بنابراين بازي هجومي را در دستور كار خود قرار خواهيم داد.
وي ادامه داد: باتوجه به نتيجه به دست آمده در ديدار رفت، شانس سپاهان براي قهرماني بيشتر است. اين موضوع ما را فريب نخواهد داد چراكه معتقدم حضور يك نيمه از بازي نهايي باقي مانده است.
قنبري خاطر نشان كرد: پرسپوليس نسبت به ديدار رفت خطرناك تر خواهد بود. اين تيم چيزي براي از دست دادن ندارد و با تمام قوا مقابل ما قرار ميگيرد.
مربي سپاهان يادآور شد: كار سختي را براي رسيدن به ديدار نهايي پشت سرگذاشتيم و حاضر نيستيم در نقش جهان، جام را از دست دهيم.
قنبري تاكيد كرد: شناخت كاملي از پرسپوليس داريم. اين تيم هنوز به هماهنگي لازم دست نيافته و از نظر بدني نيز شكل وارد اين موضوع فاكتور مثبتي براي ما به حساب ميآيد.
اين مربي اضافه كرد: در كنار اينكه بازي را تهاجمي آغاز ميكنيم، بايد حواسمان را جمع كنيم تا گلي دريافت نكنيم. كنترل حريف و جلوگيري گلزني پرسپوليس در برنامههاي اصلي ما است.
قنبري تصريح كرد: پرسپوليس نقاط ضعفي دارد كه با استفاده از آن ميتوانيم اين تيم را غافلگير كنيم. در تمرينات روزهاي گذشته روي نقاط ضعف و قوت حريف كار كردهايم.
قنبري با بيان اينكه روز جمعه فوتبال تماشاگر پسندي از سوي دو تيم ارائه خواهد شد، عنوان كرد: 90 دقيقه تا قهرماني جام حذفي فاصله داريم. ميخواهيم با نمايش مقتدرانه جشن قهرماني را در نقش جهان برپا كنيم.
دو تيم سپاهان اصفهان و پرسپوليس و ساعت 15 روز جمعه در ورزشگاه نقش جهان اصفهان ديدار برگشت فينال جام حذفي را برگزار خواهند كرد.
-
به دليل بازيهاي ضعيف در لندن
آنجلوتي: از بازگشت دوباره شوچنكو استقبال ميكنيم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال آث ميلان درباره بازگشت دوباره مهاجم سابق تيمش گفت: براي حضور دوباره شوا در سن سيرو مشكلي وجود ندارد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت پلنت فوتبال، كارلو آنجلوتي ابراز اميدواري كرد بار ديگر بتواند آندري شوچنكو را به سن سيرو برگرداند.
شوا از بدو ورودش به چلسي فروغ گذشته اش در ميلان را نداشته و بازي هاي ضعيف تري را در تيم انگليسي به نمايش گذاشته است.
آث ميلان در فصل جديد سري آ بازيهاي خوبي را ارائه كرده و با كسب 2 پيروزي قدرت بالايش را به حريفان نشان داده است.
وي در اين زمينه تاكيد كرد: شوا مي تواند در صورت تمايل به ميلان برگردد و با آغوش باز از حضورش در سن سيرو استقبال مي كنيم.
كارلو تاكيد كرد: براي خريد دوباره وي نمي توانيم 45 ميليون يورو را بپردازيم؛ اما با مبلغ پائين تر مي توانيم بار ديگر وي را جذب كنيم.
-
پس از رهايي از بند مصدوميت
رونالدو: ميخواهم به قول خود در رئال عمل كنم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال رئال مادريد اعلام كرد كه با حضور در تركيب ثابت رئال مادريد، بيش از 30 گل را به ثمر خواهد رساند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فوتبال اسپانيا، رونالدو پس از رهايي از بند مصدوميت و حضور در تمرينات رئال مادريد، گفت: در بازگشت دوباره ام به تركيب مي خواهم بهترين بازي ها را براي تيم انجام بدهم.
وي افزود: در فصل جديد قصد دارم به قول خود عمل كرده و بيش از 30 گل به ثمر برسانم.
مهاجم برزيلي پس از عمل جراحي زانويش ابراز اميدواري كرد: بايد با انجام تمرينات فشرده جايگاه ثابت خود را در برنابئو به دست آورم.
رونالدو ادامه داد: به كالردون، رئيس باشگاه و روبرتو كارلوس قول داده ام بيش از 30 گل را در فصل جاري به ثمر برسانم و انگيزه زيادي در اين زمينه دارم.
بازيكن اسبق تيم اينتر ميلان درباره شايعه جدايي اش از رئال عنوان كرد: در شرايط فعلي تنها به بازي در تيم فكر مي كنم و به احتمال زياد تا 4 سال ديگر براي اين تيم بازي خواهم كرد
-
انگيزه بازمانده فاتح جام جهاني 1994
روماريو تا رسيدن به ركورد هزار گل ادامه ميدهد
خبرگزاري فارس: روماريو، ستاره فوتبال برزيل با بازنشستگي بيگانه است؛ به طوريكه خواهان ادامه فوتبال در سن 40 سالگي است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، روماريو كه اكنون در تيم اف.ث ميامي آمريكا توپ مي زند، قصد دارد به تيم آدالايديونايتد استراليا ملحق شود.
مهمترين انگيزه او براي ادامه فوتبال در چنين سني اين است كه او تاكنون 984 گل در رقابت هاي مختلف به ثمر رسانده و ميخواهد به ركورد هزار گل در دوران فوتبال خويش برسد.
در اين خصوص روماريو كه با تيم برزيل فاتح جام جهاني 1994 شد، اظهار داشت آنقدر به بازيگري ادامه ميدهد تا حتما به اين ركورد برسد.
-
در پي ادعاي 2 نماينده فوتبال در انگليس
مربي تيموريان با رشوهگيري به خريد و فروش بازيكن پرداخته است
خبرگزاري فارس: 2 تن از نمايندگان فوتبال ليگ برتر انگليس ادعا كردند فصل گذشته آلارديس به طور غير قانوني بازيكن خريد و فروش كرده است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت ورلدساكر نيوز، خبر رشوهگيري سام آلارديس، سرمربي تيم تيموريان اين روزها در فوتبال انگليس جنجال زيادي را موجب شده است.
سايت bbc با انتشار مطلبي، خبر از رشوهگيري و عقد قراردادهاي غيرقانوني سرمربي بولتون را منتشر كرد و با كمك 2 تن از نماينده هاي سرشناس بازيكنان اتحاديه، ادعا كرده اند آلارديس همراه فرزندش فصل گذشته معاملات غيرقانوني در زمينه فوتبال داشته است.
نمايندگان مدعي اعلام كردند آلارديس فصل گذشته با رشوهگيري پسرش همراه يك بازيكن ديگر را خريداري كردند و اسنادي را در همين زمينه به اتحاديه فوتبال انگليس تقديم كردند.
آلارديس در اين زمينه اعلام كرده در فرصتي مناسب پاسخ منتقدين را خواهد داد چراكه در شرايط فعلي بولتون جايگاه حساسي دارد.
اتحاديه انگليس قول داده تمامي معاملات غيرقانوني در فوتبال جزيره را به خوبي بررسي خواهند كرد و درباره برنامه آلارديس در فوتبال اين كشور به خوبي تحقيق خواهد كرد.
سخنگوي اتحاديه فوتبال انگليس در اين زمنيه تاكيد كرد: بايد برنامه آلارديس را به خوبي تماشا كنيم و در اين زمينه از مسئولين شبكه تلويزيوني BBC نيز كمك خواهيم گرفت.
-
بايد 700 هزار فرانک ديگر به برانکو بدهيم مصطفوي: درخواست ملاقات حضورى با مسئولان فيفا دارم
دبير کل فدراسيون فوتبال گفت: فسخ بىموقع قرارداد برانکو باعث شده تا فدراسيون فوتبال موظف به پرداخت 700 هزار فرانک سوئيس ديگر به عنوان پاداش به برانکو شود!
او افزود: اگر قرارداد برانکو در تاريخ 30 خرداد ماه فسخ نمىشد و برانکو موظف بود تا پايان مدت قراردادش 9 مهرماه با فدراسيون فوتبال ايران همکارى کند، شرايط تا اين حد به ضرر فوتبال ما نمىشد و امروز با وجود مشکلات مالى ناگزير نبوديم رقمى نزديک به 520 ميليون تومان ديگر را آن هم به عنوان پاداش صعود به جامجهانى به اين مربى کروات بپردازيم.
براى حل مشکلاتى که اين روزها به دليل تصميمات غلط مديران سابق فدراسيون گريبانگير فدراسيون فوتبال شده است، درخواست ملاقاتى حضورى با مقامات فيفا را ارائه کردهام و اميدوارم بتوانم در اين گفتگوها به صورت مسالمتآميز و با کمترين هزينه مشکلات کنونى فدراسيون فوتبال را حل و فصل کنيم.
-
90 دقيقه تا آسيا راهى نيست کاظميان: با پاسهاى گل، محبت سامره را جبران مىکنم
جواد کاظميان هافبک ايرانى تيم الشعب امارات که زوج على سامره را در اين تيم تشکيل مىدهد، در ديدار الشعب مقابل الخليج يک گل زد و دو پاس گل داد تا تيمش به مرحله بعد جامحذفى امارات راه يابد. او که سابقه بازى در تيم الاهلى را نيز دارد، اين روزها با سختىهاى ليگ امارات کنار آمده است و راحتتر کارش را مىکند. البته جواد را بايد يک پرسپوليسى دو آتشه دانست، چرا که او بيشتر از الشعب به فکر پرسپوليس است. اين مصاحبه را بخوانيد تا با ما هم عقيده شويد...
قراردادت با الشعب چندساله است؟
يکساله
روزگار را در امارات چگونه مىگذراني، خوش مىگذرد؟
اوايل، يعنى دو هفته اول خيلى برايم سخت بود، خب تازه از پرسپوليس جدا شده بودم و اين موضوع آزارم مىداد، هر روز در روزنامهها و محافل ورزشى حرفهايى دربارة انتقال من زده مىشد که بعضى از آنها اصلاً صحت نداشت اما على سامره خيلى کمکم کرد و خدا را شکر در حال حاضر همه چيز خوب است، به طورى که فکر مىکنم اينجا هم پرسپوليس است.
رابطهات با سامره که يک استقلالى مىباشد، چطور است؟
(مىخندد) قبلاً درباره على خيلى حرفها شنيده بودم، اما وقتى اينجا با او هم بازى شدم، خيلى بيشتر از شنيده هايم دربارهاش به من ثابت شد. او واقعاً پسر خوبى است و خيلى به من کمک کرد. من هم سعى مىکنم در زمين بازى و پاس گلهايى که به او مىدهم، کمکهايش را جبران کنم.
الشعب معمولاً تيم قدرتمندى نبوده، اما امسال اين تيم را چگونه پيشبينى مىکني؟
الشعب در اين چند سال گذشته مقامى بهتر از رتبه هشتم و نهم کسب نکرده است. البته الشعب هميشه مقابل تيمهاى بزرگ و در بازىهاى مهم خيلى خوب بازى کرده است و تنها مشکلش بازى با تيمهاى ضعيف است. به هر حال من و على امسال تلاش مىکنيم تا الشعب رتبه بالاترى را نسب به سالهاى گذشته کسب کند.
تو مىخواهى در الشعب آقاى گل شوى يا سامره؟
درصد آقاى گلى على خيلى بيشتر است، چون پارسال 18 گل به ثمر رساند و 2 سال هم است که عضور اين تيم مىباشد.
ضمن اينکه من يک خط عقبتر بازى مىکنم و بيشتر وظيفهام بازىسازى است. اما خيلى دوست دارم على آقاى گل شود.
از باشگاه خانه گرفتي؟
باشگاه برايم هتل رزرو کرده است تا خانهام آماده شود، اما چون ايمان مبعلى تنها بود، از من خواست که به خانهاش بروم. اين دو هفته راهم من مهمان ايمان بودم. اما از آخر همين هفته خانهام آماده مىشود و به خانهام مىروم.
بازىهاى پرسپوليس را که دنبال مىکني؟
صد در صد. اما متأسفانه 3 بازى گذشته پرسپوليس را نديدم، چون هم زمان با بازى پرسپوليس تمرين داشتيم، اما گلهاى بازى با ابومسلم را از طريق اخبار ديدم.
-
پروتکل همکارى امضا شد سرخپوشان از اين به بعد تيم دوم پرسپوليس هستند!
روز گذشته در دفتر محمدحسن انصارىفرد مديرعامل باشگاه پرسپوليس توافقنامه همکارى با ايرج قربانى مديرعامل تيم فوتبال سرخپوشان دلوارافزار امضا شد. براساس اين قرارداد همکارى مقرر شد که اين دو باشگاه که يکى در ليگ حرفهاى و ديگرى در دسته اول حضور دارند دربخشهاى مختلف مالي، اقتصادي، ورزشي، فنى و ساير قسمتها با هم همکارى کنند. بر اين اساس اعلام شده است که انصارىفرد و قربانى در بخشهاى رد و بدل کردن بازيکن و مربى انجام بازىهاى تدارکاتي، برپايى اردوهاى مشترک تدارکاتي، طرحهاى ساخت ورزشگاه مشترک و... با هم همکارى کنند. همکارى بين اين دو باشگاه از يک ماه قبل آغاز شده اما حالا شکل تازهاى به خود گرفته است. محمدحسن انصارىفرد مديرعامل پرسپوليس بعد از ثبت پروتکل همکارى با قربانى گفت: اين همکارى هم به نفع ما و هم به نفع سرخپوشان دلوارافزار است و هواداران به طور قطع از ثمرات مثبت اين همکارى به زودى مطلع خواهند شد. ما در اين راستا طرحى هم براى هواداران پرسپوليس داريم که با کمک باشگاه سرخپوشان به اجراى آن مبادرت خواهيم کرد. مطمئن باشيد که اين طرح به سود فوتبال دو باشگاه است و سود مشترکى نصيب دو باشگاه مىکند و به زودى با قدرتگيرى هر دو تيم، تماشاگران ما به تشويق هر دو تيم خواهند پرداخت
-
محروميت ايران شايعه است علىآبادي: اجازه نمىدهم افراد آلوده در فوتبال فعال باشند
محروميت ايران واکنش نشان داد. مهندس علىآبادى در سفر خود به استان کرمان با تأکيد بر اينکه تعليق فوتبال ما شايعهاى است که به هيچ عنوان واقعيت ندارد، گفت: شک نکنيد فوتبال ما با قدرت به کار خود ادامه خواهد داد و اين فدراسيون به دست کسانى مديريت مىشود که لياقت انجام آن را داشته باشند.
معاون رئيس جمهور در ادامه سخنان خود تصريح کرد: متأسفانه برخى افراد براى نشان دادن دوستى بيش از حد و اندازه به فوتبال و مردم، تمام تلاش خود را براى محروميت اين رشته انجام مىدهند، اما عليرغم تلاش آنها مطمئن باشيد فوتبال ما به کار خود ادامه داده ومحروم نمىشود.
علىآبادى با تأکيد بر حمايت از رئيس جديد فدراسيون (که در مجمع عمومى انتخاب مىشود) گفت: اجازه نمىدهم افراد آلوده در فدراسيون فوتبال به فعاليت بپردازند.