ممنون دوست عزیز!نقل قول:
قیمت اون مدل سونی خیلی بالاس ! در اون حد نمیخوام هزینه کنم . . تا حدود 500 . . یکم بالا پایین . .
از برند Klipsch خیلی تعریف شنیده بودم ! یعنی در این حد اوضاعش خرابه؟ یا فقط این مدل رو ؟
ممنون، شاد باشی
Printable View
ممنون دوست عزیز!نقل قول:
قیمت اون مدل سونی خیلی بالاس ! در اون حد نمیخوام هزینه کنم . . تا حدود 500 . . یکم بالا پایین . .
از برند Klipsch خیلی تعریف شنیده بودم ! یعنی در این حد اوضاعش خرابه؟ یا فقط این مدل رو ؟
ممنون، شاد باشی
بالاخره بهترین پیشنهاد تا صد تومن چیه که صداش شبیه به باند های jbl gto938 باشه یا به کنوود718 نزدیک باشه
باند های 6975 صداش خوبه
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
کلیپش توی اسپیکر خیلی مطرحه. توی هدفون هم خوبه ولی متأسفانه امروز، دوره دوره هدفون هایی مثل بیتس هست. هدفون های با بیس بسیار زیاد و شل و ولنقل قول:
البته خب بازار نشون داده که سلیقه خیلی زیادی از طرفداران به اون سمت هست. که حالا یا علتش عدم آگاهی از برندهای بهتر و صدای طبیعی و واقعی هست یا شادم واقعاً اون بیس و سبک صدا رو دوست دارن و انتخابشون آگاهانست.
اگر بیخیال بلوتوثی بودن بشین، من بهتون همون پیشنهاد هایی رو می دم که به دوستمون SHADEL دادم. جواب های توی این دو صفحم رو به ایشون بخونین.
کاری به مد روز و دوره اش ندارم ! :n02:نقل قول:
می خوای دقیق تر بگم :
پاپ خیلی کم گوش میدم تنها گروه نزدیک پاپ برام Backstreet Boys هست که تلفیقی از پاپ و راک هست . . اصلا این پروفایل Last.fm من : :n16:
ضمنا دلیل اینکه میگم تفکیک و کیفیت صدا ( بیت ریت تمام آهنگ هام 256-320 هست - یه چنتایی flac هم دارم ) بیشتر از بیس برام مهمه اینه که اصولا ولوم صدا رو از 40-50 درصد بیشتر نمی کنم !کد:http://www.last.fm/user/Dariush021
البته اینم بگم که همیشه تا قبل از این هدفون هام In-Ear بوده . . این مدل های On-Ear هم صدای بیرون رو ایزوله می کنه دیگه؟ حالا نه در اون حد ولی آره؟
مخصوصا میخوام بلوتوث و On-Ear باشه تا از شر سیم کشی خلاص بشم ! مدل های over-the-ear باعث عرق کردن میشه، درسته؟
شاد باشید
یه پیشنهاد تا صد تومن بدیننقل قول:
اگه برای ورزش هم مناسب نبود اشکال نداره چون سعی میکنم یجوری خودم مناسب کنمش
سلام. می خواستم یه هدفون چند کاناله بخرم 5.1 یا 7.1 چه مدلی خوبه؟ بودجه نزدیک به 300/400 هست و اینکه ارزشش رو داره؟ قبلا می خواستم اسپیکر 5.1 بخرم ولی بخاطر شرایط فعلا امکان استفاده ازش نیست برای همین میخام یه هدفون چند کاناله بخرم فقط توی تفکیک صدا ها شک دارم که بتونه مثل اسپیکر 5.1 عمل کنه یا نه.
تفکیک کانال ها واقعا حس میشه؟ چون روی دو تا گوش قرار میگره و کانال چپ و راست که توی حالت استریو قابل احساس هست اما توی حالت 5.1 یا 7.1 بقیه کانال ها عقب ، جلو ، چپ ، راست چطوری احساس میشه؟
Rave-87 سلام
من امروز سنهایزر px200 و Akg q460 رو تست کردم
Q460 بیس و بلندی صدای بهتری داشت و قیمتش 390 تومن بود
اما px200 صداش در نمیومد ولی کیفیت تفکیک صدای عالی داشت و موقعی که با آمپلی فایر خود سنهایزر امتحانش کردم فوق العاده شد
اما چون اسپیکراش کوچیک بود خوب روی گوش قرار نمیگرفت همین باعث انصراف من از خریدش شد. و قیمت px200 هم 340 تومن بود که نمایندگی سنهایزر تا 21 شهریور 10 درصد تخفیف روی محصولاتش میده
و نکته آخر اینکه من الان بین Akg q460 و Akg k451 موندم چون تو رویوهای انگلیسی زبان این دوتارو مقایسه کردن و k451 رو خیلی بهتر میدونن
اما متاسفانه هیچکدوم از نمایندگی های آواسان این مدل رو نداشت و میخاستم بدونم میشه به سایت های فروش هدفون مثل iranheadphone.com اعتماد کرد یا نه
سپاسگذارم
نقل قول:کس نیست راهنمایی کنهنقل قول:
مدل هایی که بسته هستند، تا حدی ایزوله می کنن. و اگر بسته باشن، باعث عرق کردن گوش هم می شن.نقل قول:
راستیتش من مدل ارزونی که بلوتوث باشه و معتبر هم باشه نمی شناسم.
توی ایران هدفون های پرتابل ولی سیم دار، akg q460 هست که صدای جذابی داره و سنهایزر px200 II که صدای کمی تیره تر، ولی نسبت به بقیه مدل های سنهایزر، طبیعی تری داره.
هدفون های چند کاناله، دو نوع هستن. یا مجازی هستن یا واقعی شده. توی برندهای تولید کننده این نوع هدفون ها، razer توی ایران موجوده. که فکر کنم حدود 400 یا 500 تومن بتونید مدل مورد نظرتون رو پیدا کنید.نقل قول:
ایران هدفون، سایت خوبی به نظر میاد. من که البته خودم تا حالا خرید نکردم ازشون.نقل قول:
من هم q460 رو تست کردم، خیلی خوشم اومد. صدای جذاب و در عین حال غیر اغراق شده ایی داشت که البته علتش ماهیت تقریباً می شه گفت U شکل صداش بود.
اینجور که الأن از توضیحات ایران هدفون برداشت کردم، مثل اینکه 451 صدای طبیعی تری از 460 داره. پس باید چیزی بین px200 و q460 باشه سبک صداش. البته مطمئناً خیلی بیشتر به q460 نزدیک هست.
سلام؛دوستان یه سوال داشتم در مورد هدست های بلوتوث،موقعی که این هدست ها به اسمارت فون کانکت میشن(دیوایسم سیستم عاملش اندروید نسخه ی 4.3 هستش) فقط صدای موزیک پخش شده توسط موزیک پلیر رو پخش می کنن یا تمام صداهای پخش شده از دستگاه اعم از صدای فیلم ها و بازی ها و نوتیفیکیشن ها رو؟
ضمنا نظرتون در مورد هدست های بلوتوث Sound System BT7 NFC؛Sound System BT5،فیلیپس SHB4000 همچنینMinix NT-1 و در آخر جنیوس HS920BT چیه و به نظرتون کدوم برای خرید مناسبه؟
این که میگن کیفیت هدست های بلوتوث خیلی پایینه و به درد نمی خورن واقعیت داره؟ من تا دلتون بخواد هدست و هدفون سیمی خراب کردم اما هیچ کدوم برند درست و حسابی نبودن و گرون ترینشون 25 تومن قیمت داشت! (منظورم اینه که تا حالا با هدست ها و هدفون های رده بالا موزیک گوش ندادم که سطح انتظاراتم خیلی بالا باشه!)ولی خوب کیفیت صدا برام مهمه،موزیک هم بیشتر بی کلام و لایت و گاهی الکترونیک گوش می کنم و دوست دارم هم بیس خوبی داشته باشه(البته استاندارد و نه بیش از حد!) و هم شفافیت خوبی.