نقل قول:
حالا سوال اینجاست که پول 1 ماه سرعت 1024 ازت میگیرن یا فقط همون 1 روز حساب میکنند ؟ هزینه تغییر سرعت هم این وسط وجود داره یا نه ؟
Printable View
نقل قول:
حالا سوال اینجاست که پول 1 ماه سرعت 1024 ازت میگیرن یا فقط همون 1 روز حساب میکنند ؟ هزینه تغییر سرعت هم این وسط وجود داره یا نه ؟
نکته همین جاست از مطلعین تقاظا میشود به این پرسش کلیدی پاسخ بدن من که درخواست اینترنتی برای بازگردوندن به سرعت 512 رو دادم اگه که فردا پس فردا وصلش کردن که هیچ آش خالمه وگرنه اگه قراره الانم خودم برم مخابرات درخواست بدم پول سرویس 1 مگ رو تا آخرماه ازم بگیرن حداقل تا آخرماه استفاده میکنم بعد میرم درخواست میدمنقل قول:
نه دوست عزیز..مخابرات یه جوری روزانه کار میکنه...یعنی مثلا اگه شما 2ماه رو کامل پر نکرده باشین با سرویس 1مگ...به نسبت روز هایی که کار کردین حساب میکنن...که میشه ماهی مثلا 38هزار تومان یعنی دو ماه 76هزار تومان که روی قبض تلفن شما میاد...حالا مثلا شما یک ماه کار کرده باشین روی قبض تلفن پول یه ماه اینترنت 1مگ برای شما میاد که میشه 38هزار تومان...یا مثلا یه روز کار کرده باشید.. ..البته حتما از خود مخابرات منتقطون پیگیر باشید...که درخواست اومده یا نه...پهنای باند خطتون رو چنده...یا کی تغییر میدن..یا مثلا میتونین از خود متصدی 2020بپرسین..اونا توضیحات کاملتری رو میتونن بهتون ارائه بدن.نقل قول:
موفق باشید.
نخیر...هزینه تغییر سرعت وجود نداره...همینطور هزینه رانژه و غیره.نقل قول:
موفق باشید.
دوستان این ماه سرویسم رانزه شد اخر ماه میتونم درخواست تخلیه بدم
شما هروقت که مایل باشید میتونین برا تخلیه خطتون به مخابرات منطقه مراجعه کنید...با یه درخواست از مالک خط یا خود مالک....همینطور که خیلی سریع خطوط رو رانژه میکنن...خیلی سریع هم تخلیه میکنن.نقل قول:
موفق باشید.
مال ما که فقط قطع شد سرعت همونه کنده
اصلا جالب نیست وضعیت فقط الکی قطع شده بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان منم تا دو هفته پیش مخابرات داشتم که الان رفتم اوراکل.
فقط این رو بهتون بگم که هیچ چیز فرق نکرده! به غیر از اینکه بیشتر از دوبرابر دارم پول میدم و پینگ تایمم هم زیر 350 نمیاد!
همون داستانی که صبحها همه چیز اوکی هست تا 10، 11 صبخ اینجا هم برقراره. عملا هیچ تفاوتی نداره! :n14:
امروز هم که "کارشناس" (!!) اومد اینجا گفت همینه که هست و ملاک ما آی دی ام با 16 کانکشنه! یعنی پادکست، رادیو، یوتببوب...... همه تعطیل، همه باید بشینن فقط دانلود کنن!
خلاصه همین مخابرات رو بچسبید فکر نکنید شرکت خصوصیه خبریه!
خدافظ!
اوراکل توی سعادت آباد ؟نقل قول:
آقا اینترنت ملی شد رفت سایت های خارجی اصن باز نمیشه حتی گوگول واسه شمام ایجوریه؟