ببینید کلا سیستم مخابرات اینجوریه تاس میندازه اگه 6 بیاد کاری نداره 6 نیاد سرعتا رو میاره در حد 6 کیلو بایت فک کنم باید به فکر مودم دایال آپ باشین :n02:نقل قول:
Printable View
ببینید کلا سیستم مخابرات اینجوریه تاس میندازه اگه 6 بیاد کاری نداره 6 نیاد سرعتا رو میاره در حد 6 کیلو بایت فک کنم باید به فکر مودم دایال آپ باشین :n02:نقل قول:
ببینید تو این مملکت هر کی بیشتر دزدی میکنه از مردم بیشتر تقدیر میشه مارو باش به حسن کلید ساز و وزیرهاش ایمیل دادیم برعکس تقدیر میکنن!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات "خراسان رضوی" جایزه ملی اپراتور برتر را گرفت
سید علی ملک جعفریان با بیان این مطلب گفت: حضور سالانه 25 ميليون زائر و3 ميليون مجاور فرصت بسيار خوبي را پيش روي اين شركت قرارداده تا بتواند فعاليتهاي وسيعي در چهار حوزه تلفن ثابت، سيار، ديتا، ADSL و خدمات اختصاصي و ارزش افزوده را سامان دهي کند.
وی بیان کرد: اجراي پروژه IMS، FTTH، چند رسانهاي، پردازش ابري، پيام رساني يك پارچه "GIS "، Hotbilling و دهها پروژه ديگر كه آينده بسيار خوبي را رقم خواهد زد از جمله طرحهايي است كه به عنوان زيرساختهاي اقتصادي ميتواند اين شركت را در شاخصهاي خدمترساني به مجاوران و زائران و مردم خراسان رضوی و حوزههاي درآمدي ممتاز گرداند.وی افزود: تمامی این فعاليتها بين سالهاي 84 تا 92 در دستور كار قرارگرفت و شركت مخابرات استان را، از فروشنده « Voic» به يك شركت اقتصادي با صدها سرويس و خدمات ارزش افزوده كه ميتواند دگرگونيهاي اقتصادي در حوزه كسب و كار را ايجاد کند و تداوم بخشد.
مدیرعامل مخابرات خراسان رضوی گفت: وجود كاركنان و كارشناسان زبده و متخصصان خبره و مديران كارآفرين در شركت مخابرات موجب ارتقای سطوح خدمات ارتباطات و فناوري اطلاعات در استان شده است.
وی كسب مقامهاي اول در اپراتوري، اشتهار در جشنواره ملي كيفيت و مقام اول در خلاقيت و نوآوري و مقام برتر در حوزه نگهداري و بهرهبرداري و فروش سرويسهاي ارزشافزوده و دستاوردهاي علمي، پژوهشي، آموزشي را از جمله فعاليتهاي ديگر اين شركت طي 8 سال گذشته عنوان کرد.
ملک جعفریان گفت: نگاه ويژه به مسائل اقتصادي، معيشتي، رفاهي و آموزشي كاركنان و ايجاد ظرفيتهاي ويژه براي دسترسي 24 ساعته مردم و ساير حوزههاي اقتصادي، بازرگاني، آموزشي، پزشكي، سياسي، اجتماعي و فرهنگي اين شركت را نسبت به ساير شركتهاي مخابراتي ممتاز شده است.وی از جمله فعاليتهاي زيربنايي ديگر اين شركت، را ساخت و راهاندازي و بهرهبرداري از باغ عظيم تاريخي بيسيم، ايجاد سالن عظيم چند منظوره ورزشي، تأسيس دانشكده علمي كاربردي، اخذ گواهينامه 27001 و 9001، راه اندازي و فروش صدها سرويس ويژه ارزش افزوده به مراكز تجاري – بازرگاني بیان کرد.
مساله اینه که الان سرعت همون نرمال داغونیه که باید باشه هست این تایم رایگانه که یه دفعه به 5 میرسه و هیچکار نمیتونی بکنی به اینا هم که میگی، میگن الان که سرعتتون درسته ما چیکار کنیم، وقتی خرایه زنگ بزنین بعد ساعت یک به بعد هم که کسی یا جواب نمیده یا همون عمله هایی هستند که شیفت دوم میان، یه مشت پسر بچه خسته ی داغون که از بیخ تعطیلن فقط میگن سرخط... چراغ روش خاموش، گزارش به خرابی و.... فقط اومدن کارت بزنن پول مفت بگیرن!
هیچ کدوم شما نمیفهمید من چی میکشم اینجا منطقه مطهری حتی در ساعات غیر رایگان سرعت پایین و یک روز در میان اتصال قطع است چه به رسه به ساعات رایگاننقل قول:
بعضی وقتها بخودم میگم برم یک سیم کارت رایتل با یک مودم سیمکارت خور بگیرم و از مخابرات راحت شم.
سلام
من دو تا سوال داشتم
1. کدوم طرح اینترنت مخابرات مشهد برای کسی که دانلود زیاد داره بهتره؟
2. آدرس صفحه ای که بتونیم حجم مصرف اینترنتمون رو چک کنیم چیه؟
ممنون
فقط میتونم بگم :n04::n04::n04::n04::n04::n04::n13:نقل قول:
رایتل من دارم هزینه هاش خیلی گرون پات درمیاد بعدش دانلود هم نمیتونی بکنی مگه این که بری وایمکس بگیری بلکه فرجی بشه !نقل قول:
1نقل قول:
ظاهرا باید نامحدودها باشه. طرحها رو چک کنید.
2
علی جان مخابرات خراسان بیشترازیک سال ونیمه نامحدود رو برداشته اون دوتا نامحدوی هم که دکوری گذاشته با اون قیمتشون به هیچ عنوان نمی صرفهنقل قول:
این یه روزی که نبودم تاپیک چند صفحه رفته جلو یعنی مخابرات باز یه گند اساسی بالا آورده.
به نظر من هرچی هست زیر سر این طرح مودم رایگانه هستش .ملت هجوم آوردن رو این طرح این مخابرات دزد هم که پول دستش بیاد مگه میاد پهنای باند بخره؟! این شده وضعیت.