ممنونم ی گشتی میزنم اگه پیدا نشد خبر می کنمنقل قول:
ممنونم ی گشتی میزنم اگه پیدا نشد خبر می کنمنقل قول:
امروز 750 بود .ولی وقتی می پرسم که نسخه با g یا بدون g هست چشاشون می قولّه بیرون تعجب می کنن.انگار دارم با یه زبون دیگه باهاشون صحبت می کنم:39:
البته بعضی از فروشنده ها نمی دونند ولی بعضیا اگه مشتری خبر نداشته باشه به عنوان جنس اصلی تو پاچش می کنننقل قول:
قضیه g چیه؟
لطفاً یه توضیح کوچولو بدید . چون من میخوام S II بگیرم و نمی دونم g چیه، یه موقع فروشنده ها گولم نزنن.
گالکسی اس 2 دو مدل داره یکی I9100 و یکی I9100G .نقل قول:
مدل G دار سی پس یو و جی پی یو اش فرق میکنه و یه مقدار ضعیف تره .
اتفاقا هفته پیش منم یه جا قمیت کردم بعد که پرسیدم G هست یا نه یارو همچین تعجب کرد و خودش رو زد به اون راه که اصلا G دار چی هست که من با تعجب پرسیدم آقا ما رو گرفتی یا واقعا نمیدونی ؟نقل قول:
امروز 750 بود .ولی وقتی می پرسم که نسخه با g یا بدون g هست چشاشون می قولّه بیرون تعجب می کنن.انگار دارم با یه زبون دیگه باهاشون صحبت می کنم
سری G رنگش فقط سفیده؟
S II ها بدنشون چقدر مقاومه؟ اگه مثلاً تو خونه از دستم بیفته رو فرش و موکت راحت میشکنه؟
اگه بشکنه، بدنه میشکنه یا LCD هم میشکنه؟
یعنی LCD ش مقاوم تر از بدنه هست؟ میشه بدنه رو تعویض کرد؟
آخه فیلم شکستن S III و Iphone رو که دیدم خیلی دلسرد شدمه.
رو فرش و موکت ؟! نه بابا:دی
روی آسفالت هم اگر از سمت صفحه نمایش عمود نیفته هیچیش نمیشه
بشکنه محافظ LCD اول میشکنه بعدش خود LCD
بدنه خاصی نداره که بخواد بشکنه
sIII هم عمود از صفحه نمایش میندازه:دی مرد مومن هر گوشی باشه محافظش با اون زاویه میشکنه
سلام دوستان...
من mms ام فعاله.gprs هم فعاله.ولی موقعی که یکی برام عکسی میفرسته و دکمه ی دانلود میاد،با اینکه پکت دیتا رو هم فعال میکنم ولی باز دانلودش نمیکنه!
به نظر شما مشکل از کجاست ؟!
بعضی وقت ها ترتیب قرار گرفتن اس ام اس ها جابجا میشه
چجوری میشه این مشکلو درستش کرد؟
توی کوه s2از دست من خورد زمین.
روی ال سی دی
محافظ هم داشت
یه ترک کوچولو برداشت
شروع کرد به تغییر رنگ دادن
بعدم شروع کرد به سیاه شد و پیکسلاش سوخت
موقعی که قیمتش 1100 بود این اتفاق افتاد.
ال سی دی و تاچ این گوشی هم رو همه و نمیشه جدا خرید.
490 تومان خریدم ال سی دی و تاچ رو اون موقع.