موندگاری و پخش بوش در حد معمول هست. بد نیست و خوب هم نیستنقل قول:
ولی خیلی بوشو دوست دارم و هر چقدر بیشتر هم اسپری میکنم بیشتر دوست دارم بزنم. از اون ادویه هایی نیست که سر درد بیاره
ولی فکر کنم 75 باشه 90 میل
Printable View
موندگاری و پخش بوش در حد معمول هست. بد نیست و خوب هم نیستنقل قول:
ولی خیلی بوشو دوست دارم و هر چقدر بیشتر هم اسپری میکنم بیشتر دوست دارم بزنم. از اون ادویه هایی نیست که سر درد بیاره
ولی فکر کنم 75 باشه 90 میل
حامد هستم:11: من کاملا ازش راضی هستم یه بوی تمیز و طبیعی داره پخش بو و موندگاری هم کاملا منو راضی میکنه البته موندگاریش بیشتر هست رو پوست من تا 12 ساعت و رو لباس تا 1 روز کامل من وتیور تام فورد رو فقط از درش بو کردم اره شباهت داره منتها بوی این طوری بود که با همون بوی اولیه هم من و هم پسر داییم خریدیمنقل قول:
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------
حتما تست کن به نظرم خوشت میاد
ممنونم فرید جاننقل قول:
فعلا که بین چند تا گیر کردم:31:
سلام دوستان.
من میخوام یه ادکلن بگیرم که بوی نسبتا خنکی داشته باشه و پخش خوبی داشته باشه.
شیرین و یا خیلی تلخ نباشه.
پخشش خوب باشه.
دفعه پیش ورساچه فِرِش گرفتم خوب بود ، از همه چیزیش راضی بودم جر پخشش .
اگه یه ادکلن تو این مایه ها بهم معرفی کنید که پخشش خوب باشه خیلی حال دادید.
بودجه هم 50-60 تومن (یه خورده بالا و پایین).
تشکر.
راستی یادم رفت بگم:
جوات نباشه :31:
calvin klien Ck oneنقل قول:
موافقم. موندگاری خوبی نداره.نقل قول:
ysl live jazzنقل قول:
بعضیهااز پخش بوش راضی نبودن! الان خوندم ولی بوی خیلی خوبی داره بنظرم.
با سلام خدمت دوستان. بچه های کسی آکوا فارنهایت رو تست کرده از لحاظ رایحه و موندگاری و پخش بو چه جوریاست. من خودم تق هرمس پرفیوم رو دارم به نظر شما تق هرمس توایلت رو بگیرم یا آکوا فارنهایت رو . با تشکر
آقا من امروز رفتم چند تا عطر رو تست کردم ولی اسم هیچ کدومو نپرسیدم کسی میتونه راهنماییم کنه ؟ :41: ( فقط یکیش فکر کنم Chrome Sport by Azzaro بود )
به صاحب مغازه گفتم تا 40 تومن ( اینم بگم ارزون فروشه )
اولی رو که گفتم چی بود
2 - یه ادکلن بود که روش بزرگ نوشته بود 24 و رنگ عطر توش نارنجی قهوه ای بود شیشه هم تقریبا مکعب
3 - یه ادکلن که یه مکعب بزرگ بود و عطر توش آبی بود
یه ادکلن با شیشه باریک مثل چمیستری اجمل ولی کوچک تر و عطر توش سفید بود یه علامت بزرگ فرو رفته هم روی شیشه بود
کسی میتونه راهنماییم کنه اسم این 3 تا چی بوده ؟ و اگه فهمیدین از بین این 4 تا کدوم بهتره ؟
ممنون
:10:نقل قول:
من این دفه یه عطر میخوام که پخش و موندگاری خوبی داشته باشه.
چیزی دیگه مد نظر نیست؟.......