کسی نمیدونه تو اصفهان باید به چه شماره ای زنگ بزنم تا پیش شمارمو باسه طرح کمپین فعال کنند/؟؟؟
Printable View
کسی نمیدونه تو اصفهان باید به چه شماره ای زنگ بزنم تا پیش شمارمو باسه طرح کمپین فعال کنند/؟؟؟
اول از طريق مرکز مخابرات منطقتون پیگيري کن نشد زنگ بزن خرازی البته باز بچه های خود اصفهان بهتر میدونن ولی یادمه اکثر میگفتن مرکز اصلیش خرازی هست
خوب من 1 مگ 0 گیگ رو خریدم بعد فهمیدم باید 1 گیگ شارژ کنم که جمعا شد 11 و 500 تومن که سرعتش 190 بود
دوستان سفارش میکنم اول 1 مگ بگیرید اگر راضی نبودید برید 2 مگ چون تو قرار داد نوشته ارتقا میتونید بدید.
حالا یه سوال دارم از دوستان یکی بهم گفت نامحدد 256 سرعت 80 میده اگر دوستان در زمینه نامحدود مخابرات اطلاعات داره اینجا بزاره و یه پیام خصوصی هم به من بده
کی گفته؟
دوست خودم نامحدود 256 گفت سرعتش 4 کیلو بایت بود یعنی از دیال آپ هم کمتر
سرعتت خوبه من که 2 مگ هم هستم 220 بالاتر نمیره بیخود بیشتر هزینه نکن
سلام.من طرح زرین دارم.اگه بخام قرار داد 6 ماهه ببندم باید چیکار کنم توی سایت گشتم چیزی نبود.من واسه شبانه ی رایگانش میخام اونهایی که دارند شبها چه سرعتی بهشون میده؟
ببخشید دوستان من دو روز پیش طرح نورورزی رو ثبت نام کردم والان در پنلم اومده . ولی هر کاری میکنم وصل نمیشه . آیا برای وصل کردنش کار خاصی باید بکنم یا اینکه فقط منتظر بمونم ؟؟؟
سلام دوستان
من 1 ماهه که میخوام طرح کمپین را ثبت نام کنم ولی مرکز سپاهانشهر پورت خالی نداره و امروز هم حضوری رفتم گفتند پورت خالی نداریم و هر چی اصرار کردم گفتند نمیشه
به نظر شما چیکار کنم؟ راه دیگه ای هست برم دنبالش؟
اگه کارت هیات علمی دانشگاه داشته باشیم میشه ثبت نام کرد؟
برو قسمت رززو شماره مشتری و شماره کارت ملی توی پنلت را (اونی که بالای صفحه نشون می ده) را بزن یعد برو جلو و بقیش دیگه معلوم .شماره توزیع هم روی قبضه شماره تلفن هم که شماره تلفنت بدون صفر اول.نقل قول:
به من که سرع ت متفاوت می ده اول شب از 75 شروع میشه تا 1 ساعت مونده به صبح به 127 میرسه. در مجموع بستگی به شب از 2.1 تا 2.7 دانلود دارم. بچه های دیگه که 1مگ یا دو مگ دارند برنامه net worx را بگیرند یه برنامه رایگانه که حجم را ساعتی یا با گراف بهت نشون میده (یه گراف هم می تونه توی تسکبار بندازه که خیلی بدرد می خوره) ببینید سرعت و حجم دانلودتون چجوریه اینجا بگید
شما الان اینترنت مخابراتو داری؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نهنقل قول:
شما الان اینترنت مخابراتو داری؟؟؟؟؟؟
من الان شبکیه دارم و اینترنت مخابرات را برای یه خط دیگه میخوام .