سلام من ویندوز 7 ارجینال دارم خیلی از زیر نویس های فارسی اجق وجق باز میکنه همینطور نرم افزار چلیپا فونتاش عجیب میاد چی کار کنم این فونت هارو بشناسم کلی هم براش فونت فارسی نصب کردم ولی نشد این زیر نویس فارسی خیلی برام مهم ممنون میشم کمکم کنید
Printable View
سلام من ویندوز 7 ارجینال دارم خیلی از زیر نویس های فارسی اجق وجق باز میکنه همینطور نرم افزار چلیپا فونتاش عجیب میاد چی کار کنم این فونت هارو بشناسم کلی هم براش فونت فارسی نصب کردم ولی نشد این زیر نویس فارسی خیلی برام مهم ممنون میشم کمکم کنید
مورد های خاص هستند که توی ویستا نصب میشن توی سون نصب نمیشن ؟؟نقل قول:
باری های جدید هم 99 در صدشون روی وین 7 کار میکنن
ویندوز 7 تی که شما نصب کردید build 7600 ultimate هست؟
چطور کرکش کردید؟
این نرم افزار ها رو هم اخرین ورژنشو گیر بار دانلود و نصب کن
vc runtime
ms installer
XLiveRedist
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
به این پست مراجعه کن باید حل بشهنقل قول:
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4933061&postcount=5118
دمت گرمنقل قول:
ولی این WAT چیه که ریموووو میکونه و قابل برگشته؟
سلام
من 2 تا مشکل دارم ... یکی اینکه ویندوز به کارت گرافیکم نمره 1 رو میده ولی نصبه و بازی هم میکنم باهاش مشکلی نداره چی کار کنم نمره واقعی شو بده ؟
دوم اینکه میخوام ظاهر ویندوز شیشه ای بشه چی کار کنم؟
با تشکر
کسپرسکی رو بستم، درست شد!نقل قول:
اما الان مشکل دیگه ای هست که فکر نمیکنم به ویندوز 7 مربوط بشه، اینکه نصب تا 10 درصد میره و بعد ارور میده.
از پاسختون متشکرم
چه ارروري ميده دوست عزيز؟نقل قول:
سلامنقل قول:
شما برید به performance information and tools بعد re_run asessment رو بزنید.اینکار رو هم میتونید انجام بدیدوبرید تو cmd بنویسید winsat formal .در ضمن اگه امتیاز کارت گرافیکی تون بیشتر از 3 باشه aero خودش فعال میشه.برای ظاهر شیشه ای هم تو personalize برید به windows color از اونجا میتونید اینکاررو انجام بدید.
لطفا مدل دقیق کارت گرافیکتون رو بنویسید ؟؟نقل قول:
فکر میکنم نمره واقیش باشه که areo هم بهتون نمیده
اون یکی از بهترین کرک هاستنقل قول:
ریمو کردی ریاستارت شد حله، نزن دوباره بگرده
درضمن
فقط نزار ویندوزت هر چیزی رو اپدیت کنه که تو دردسرمی افی
بهتره از حالت اتوماتیک خارجش کنی
سلام من بعد از نصب ویندوز xp ویندوز 7 رو نصب کردم و کرکش WINDOWS 7 LOADER EXTREME EDITION 3.118 توی دی وی
دی بود و بعد از نصب اجرای کرک توی boot ویندوز سه تا ویندوز نشون میده که اولی earlier هست که همون xp هست دومی 7
هست که کرک نشده و سومی فکر کنم مینویسه 7 LE که وقتی با اون بالا میومدم می گفت اکتیو شده ولی از دیروز بالا نمیاد و
موقع بوت 7 LE یه خط تیره فقط نشون میده
و اصلیه هم که از روزهاش داره کم میشه.
چند تا سوال و درخواست داشتم اینکه چرا اینطوری شده و خط میاد و اینکه اصلا چرا سه تا ویندوز توی بوت هست مگه نباید دوتا
باشه؟ اگه مشکل از کرکه لطفا یه کرک سالم که آخریشه و جواب داده و سه تا نمی کنه معرفی کنید و چطوری باید این ویندوز
سوم که در حقیقت به خاطر کرک ایجاد شده رو حذف کنم چون تو خود ویندوز 7 که گزینه edit وجود نداره و توی xp هم اون دوتا رو
ننوشته.
لطفا حتما کمک کنید
ممنون