نه من ویندوز 8 رو نصب کردم، خودش تنهایی کل هارد 40 گیگم رو گرفت و رفت پی کارش مجبور شدم جاش رو با اوبونتو توی هارد 500 گیگ عوض کنم...
اره این روش رو استفاده میکنم! :)...
Printable View
نه من ویندوز 8 رو نصب کردم، خودش تنهایی کل هارد 40 گیگم رو گرفت و رفت پی کارش مجبور شدم جاش رو با اوبونتو توی هارد 500 گیگ عوض کنم...
اره این روش رو استفاده میکنم! :)...
دوستان پس برای اونایی که تازه میخوان با لینوکس اشنا شن اوبونتو خوبه ؟
64 بگیرم یا 32 بیت ؟با توجه به اینکه میخوام روی ماشین مجازی نصبش کنم
راستی اگه میشه یه اموزش راحت نصب هم بزارین
برای نصب ۶۴ بیت روی ماشین مجازی باید اطمینان حاصل کنید سخت افزارتون بخصوص cpu از مجازی سازی پشتیبانی داره.ساده ترین راهش اینه که تست کنید ببینید ۶۴ بیت تو ماشین مجازی بالا میاد یا نه !!!!نقل قول:
فقط پشتیبانی پردازنده کافی نیست :تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راهکارهایی رو نوشته که متوجه بشید سخت افزار از مجازی سازی پشتیبانی داره یا نه.کد:
A processor with Intel VT does not guarantee that virtualization will work on your system.
Intel VT requires a computer system with a chipset, BIOS, enabling software and/or operating system, device drivers, and applications designed for this feature.
If your BIOS includes a setting to enable or disable support for Intel VT, make sure it is enabled.
For Intel® Desktop Boards, enter the BIOS by pressing the F2 key as the system starts.
اگر محدودیت حافظه دارید ۳۲ بیت بهتره.برای تست مهم نیست ۳۲ بیت نصب کنید یا ۶۴ بیت.
تو ماشین مجازی برای اینکه سرعت بالاتر باشه اولا هارد مجازی رو از نوع Fixed ایجاد کنید ثانیا حتما چک کنید فایل هارد مجازی یک تکه باشه و fragment نباشه.با wincontig تو ویندوز و filefrag تو لینوکس میشه اطمینان حاصل کرد فایل یک تکه باشه.اگر هارد مجازی روی یه هارد اکسترنال ایجاد بشه باز هم کارایی افزایش پیدا میکنه.تو ویندوز xp نرم افزارهای ماشین مجازی سریعتر اجرا میشند تا ویندوزهای جدیدتر و باز کارایی بالاتره.
برای نصب اوبونتو آموزش فارسی به صورت pdf زیاد پیدا میشه.تو همین فروم بگردید پیدا میکنید.فقط تنظیمات ماشین مجازی تو بالا رفتن سرعت تاثیر دارند.
من الان از ماشین مجازی استفاده نمیکنم چون دیستروهای ۶۴ بیت دانلود میکنم اما سخت افزارم از مجازی سازی پشتیبانی نداره و در ضمن با تجربه ای که دارم دیگه خرابکاری نمیکنم و نیاز کمتری به ماشین مجازی دارم.
با توجه به اینکه میشه ویندوز و لینوکس رو روی فایل نصب کرد(بدون نیاز به پارتیشن بندی) از این جهت هم نیازی به ماشین مجازی ندارم.(چون نیاز ندارم جدول پارتیشن سیستم رو دستکاری کنم)
دوستان چجوری باید گراب رو تغیر بدم که اول گزینه بوت ویندوز باشه؟
اول دستور زیر را بزننقل قول:
بجای nano میتونی از kwrite با هر text editor دیگه ای استفاده کنیکد:sudo nano /etc/default/grub
به خط نوشته
وقتی کامپیوترت روشن شد ببین ویندوز گزینه چندمه یه دونه از عدده کم کن بعد به جای عدد پیش فرض گراب دیفالت (معمولا صفر) بذارکد:GRUB_DEFAULT = ...
سیوش کن و کد زیر را بزن
موفق باشیدکد:sudo update-grub
ممنون دوست عزیزنقل قول:
ببین موقع روشن شدن سیستم 5 تا گزینه میاد به این صورت:
ubuntu
acvande ubuntu
memory test
memory test
windose xp
العان من بخوام ویندوز بیاد اولین گزینه دقیقا باید چه عددی رو بزنم؟
می خوای گزینه پیش فرض و عوض کنی با ترتیب گزینه ها رانقل قول:
اگر ترتیب و می خوای بگو اون یه راه دیگه داره البته من نمی دونم چرا می خواین ترتیب و عوض کنید
ولی اگر می خوای کاری کنی که وقتی کامپیوتر روشن شد گزینه پیش فرض ویندوزت باشه اون فایلی که گفتم با هر چی که دوست داری مثل gedit یا kwrite یا nano با مجوز روت ویرایش کن و اون جا عدد 4 را بزن سیوش کن و اون دستور که گفتم بزن تا فایل گراب بروز شه
ممنون عزیزنقل قول:
مجوز روت دیگه چجوریه؟من یه اکانت بیشتر ندارم تو اوبونتو
همون sudo که اول هر دستور می زنی یعنی شما اول دستورنقل قول:
بعدم ویرایشش می کنی و سیوش می کنی توی gedit و kwrite که محیط گرافیکی هستش و سیو کردن کاری ندارهکد:sudo nano /etc/default/grub
یا
sudo kwrite /etc/default/grub
یا
sudo gedit /etc/default/grub
اما اگر تو nano ویرایش کردی بعد از ویرایش اول ctrl + o را بزن تا سیو شه برای بستن هم ctrl + x را بزن
بعدم دستور زیر را بزن تا این کارا که انجام دادی رو بوت لودر انجام شه
کد:sudo update-grub
چیکار کنم که این پلیر پیش فرض فقط موزیکهای رو که انتخاب میکنم پخش کنه
یعنی مثلا موزیک های که قبلا گوش دادم دوباره نخونه