این یه کتاب آموزشی هست نه منبع تستینقل قول:
این یه کتاب آموزشی هست نه منبع تستینقل قول:
با سلام
آقا هر کی سی دی های آموزشی دوره پیش دانشگاهی رشته ریاضی فیزیک طرح حکمت گاج رو می خواد به من پ.خ بده .
28 تا سی دیه . از ما که گذشت .
از ما که گذشت ..........نقل قول:
براي تست همون رمزينه و آبي قلم چي خوبننقل قول:
نقل قول:
تست خیلی کم در لا به لای مباحث بیشتر به درد کار تشریحی میخوره ولی اگه مبحثی رو نفهمیدی از رو این کتاب بخون
چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین؟؟
1-اگه تستای ادبیات و دین و زندگی رو از پاییز بزنم زوده (البته با فاصله زمانی حداقل 3-4 رو با خوندن هر مبحث) ؟ اگه زود نیست کنکورای سالهای قبل رو میتونم بزنم یا فقط تالیفی فعلا؟؟؟
2- کتاب هندسه پایه گاج سفید بهتره یا هندسه پایه در آزمون سراسری انتشارات دریافت؟ دلیل هرکدوم؟
3- واسه دیف و پایه اندیشه فائق دارم و همراه با کلاس تستاشو میزنم. به نظر شما در کنارش خوشخوان رو بگیرم مشکلی پیش نمیاد؟
4- من کتاب تحلیلی نشر الگو رو دارم ( به پیشنهاد معلممون!) تستاشم میزنم ولی احساس میکنم یکم تو این درس ضعیفم به نظر شما اگه تحلیلی مبتکران (نونهال آذر ) رو بگیرم کارم راه میوفته؟
کسی نبوووود؟نقل قول:
سلام
دوستان عزیز همونطور که می دونید درس دیفرانسیل و انتگرال( و ریاضیات پایه) خیلی واسه کنکور مهمه.
واسه همین من این کتابا رو گرفتم(البته همه ی این کتابا ریاضی پایه رو هم تو خودشون دارند):
1-کتاب کلاس رمزینه
2-تست رمزینه
3-اندیشه فائق
4-خوشخوان
حالا نمی دونم چطور ازشون استفاده کنم یعنی با کدوما شروع کنم که بهترین بازدهی رو واسم داشته باشن .و بتونم درصد های خیلی خوبی بزنم.
«مثلا اندیشه فائق و تست رمزینه (و البته خوشخوان) تست اند ولی کدومشون واسه یکی که تا حالا تست کار نکرده بیشتر جنبه اموزشی داره رو نمی دونم»
«یا اینکه کتابا رو موازی هم جلو ببرم یا نه وقتی فلان کتاب تموم شد اون یکی رو شروع کنم رو چی؟ نمی دونم ( آفرین )»
«یا نه چون حجم کتابا سنگینه بهتره فلان کتاب رو اصلا کار نکنم ( یا بذارم واسه یه وخت دیگه)»
.
.
.
حالا اتون میخوام بهم بگید چیکار کنم ؟ خیلی مهمه خودتون بهتر می دونید ...
برا آموزش ریاضی 3 تجربی چی خوبه؟
سلام کتاب تست واسه عربی چی میگید ؟