من یک پسر جوون با یک دختر جوون توی خونه دارم که ربطشون رو هم خواهر و برادری انتخاب کردم...چطور برم برا پسره زن بگیرم؟:دی...
برای دختره شوهر پیدا نمیشه؟
Printable View
من یک پسر جوون با یک دختر جوون توی خونه دارم که ربطشون رو هم خواهر و برادری انتخاب کردم...چطور برم برا پسره زن بگیرم؟:دی...
برای دختره شوهر پیدا نمیشه؟
خوب کافیه پسررو با یه دختر اشنا کنین و باهاش رابطه برقرار کننه باهم حرف بزنن یا جوک بگن بعد از این کارا باید برید به طرف کارای عاشقانه بعد به ترتیب کاراشونو انجام بدین تا عاشق همدیگه بشن بعد باهم دوست میشن .نامزد بعدش میتونین باهاش ازدواج میکنهنقل قول:
دختررو هم همینجوری
میتونین خودتون هم یه پسر با یه دختر بسازین بعد اون خونواده اصلی که دختر پسر باهم خواهر برادرن با اون سیمس هایی که خودتن ساختین اشنا بشن
بعد که ازدواج کردن میرن خونه خودشون یا نون خور اضافه میشه؟:دی
آره از کرکهنقل قول:
شما کرک رو باید اینجا بریزی :
Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin
:31:نقل قول:
اگه پسر شما خودش خونه داشته باشه که اره میرن خونه خودشون اگرم نه که بله یه نون خور اضافه میشه...باید براش تخت بخری.اتاق درست کنی.میره سر تلویزیون پول قبض برقت دوبرابر میاد.میره حمام بازم پوله قبضت زیاد میشه
خلاصه...
:31::31:
خب یعنی از طریق Move باید خونه براش بخرم؟
یک دختر رو دعوت کردم خونه تازه زده بود Best friend ولی پا نمیداد:دی...نه میزاشت دستش رو بگیره نه جک تعریف کنه...چاره چیه؟!
سلام دوستان
من Generation رو خریدم ولــی پارت 50 تا 52 مشکل داره ( Read Error )
کسی هست بتونه واسم اپلودشون کنه ؟
سلام. من سيمزم رو تبديل كردم ب يك خون اشام. حالا مي خواهم ياد بگيرم چطور ميشه برش گردونم به زندگي عادي و حالت عادي. توي همين فروم خوندم بايد بره به ساختمان انرژي و هسته اي و يا بيمارستان تا برگرده. خوب فرستادمش اما فرقي نكرد جز اينكه گفت 3 نفر رو بفرستم به رستوران شهر! همچنان خون آشامه. كسي مي تونه هم ياد بده دقيقا بايد چه كار كنم تا مثل اولش بشه؟
باید روی ساختمان انرژی هسته ای کلیک کنی.نقل قول:
یک گزینه اضافه شده که خون آشام ها رو به انسان تبدیل میکنه.
توی گزینش کلمه ی Vampireism داره فکر کنم.
مگی جان من یه سوال داشتم :
Dvd من فایلهاش زیپه ولــی پارت 50 تا 52 کار نمیکنه !
اونا رو گیر بیارم از اینترنت و دانلود کنم بعد همون پارت ها رو Extract کنم کافیه ؟