جدی بابا ما برنامه ریزی کرده بودیم،چرا اینا هر روز یه قانون در میارن ،بخدا شدیم مسخرشون،تو سایت نظام وظیفه که چیزی نزده بود:41:نقل قول:
جدی بابا ما برنامه ریزی کرده بودیم،چرا اینا هر روز یه قانون در میارن ،بخدا شدیم مسخرشون،تو سایت نظام وظیفه که چیزی نزده بود:41:نقل قول:
یه سر برید این سایت شاید من اشتباه میکنم :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
تاریخ این منبع شما زده سال 89, چند ماه پیش طبق آخرین دفترچه که من دانلود کردم این فرصت یکسال بود.نقل قول:
برای اطمینان بیشتر از سایت نظام وظیفه دفترچه رو دانلود کنید.
دانلود کردم هنوز نوشته همون 1سال،تو رو خدا یکی جواب قطعی به ما بده:sq_3:
کسی کارت اعزام به خدمت داشته باشه میتونه بزرگسالان پیش دانشگاهی درس بخونه ؟
ایو سوال منم هست
نقل قول:بله مشکلی ندارهنقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان عزیز میخواستم بدونم اگه من در حین اموزشی سربازی نتیجه قبولیم تو کنکور ارشد دانشگاه ازاد بیاد باید چطور معافیت تحصیلی بگیرم (چون شنیدم تو اموزشی مرخصی نمیدن که برم نامه از دانشگاه بیارم)؟ممنون میشم اگه بگین چه مدارکی میخواد که لحضه ای که فهمیدم قبول شدم از خدمت ترخیص بشم خواهش میکنم دقیقا بهم بگین باید چیکار کنم با کی باید صحبت کنم و چه مدرکی باید ارائه بدم چون میخوام از فرصت یه ساله بعد از فارغ التحصیلی استفاده کنم و مطمئنم اموزشیم وقتیه که نتیجه قبولیم تو ارشد ازاد میاد (فرض رو بزارین که حتما همینطوره)زمان دانشگاه ازاد هم برای ثبت نام محدوده تو اموزشیم که مرخصی نمیده(حداقل اون مقدار که برای رفتن به انشگاه و ثبت نام لازمه)نمیدن؟ ببخشید اگه زیاد شد لطف بزرگی میکنین اگه رهنماییم کنید
سلامنقل قول:
یگان آموزشی موظفه مرخصی بده ( اگه نده خلاف قوانین عمل کرده )
مدارک هم فقط کارنامه قبولی رو داشته باشی کافیه
میری پیش فرماندت موضوع رو در میون میزاری اونم بهت مرخصی میده
ممنون از راهنماییت حالا کارنامه قبولی رو نشونش بدم مرخصی میدن یا کلا ترخیص میکنن چون اگه جای دوری قبول بشم فکر نکنم به اندازه کافی بهم مرخصی بدن که برم ثبت نام کنمنقل قول: