آپلود باز لعنتی هم قابلیت جستجو داره منتها رو اکانت پرمیوم قبلا با یه سرچ تو گوگل اکانت پرمیومش گیر میومد ولی الان اصلا پیدا نمیشه
Printable View
آپلود باز لعنتی هم قابلیت جستجو داره منتها رو اکانت پرمیوم قبلا با یه سرچ تو گوگل اکانت پرمیومش گیر میومد ولی الان اصلا پیدا نمیشه
شاید منم کارمند مخابراتم. تو این دوره زمونه آدم به خودشم نمیتونه اعتماد کنه :n02::n02::n02::n02:نقل قول:
جریان اینکه ترافیک اضافی که میخریم، یک مقدار اون تو (0.25 برا هر گیگ) ترافیک رزور میمونه، و استفاده نمیشه، چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط 1 گیگ و 1 کیک قبول میکنه . ممیز رو نگه میدارهنقل قول:
mashkoke:n05:نقل قول:
خو یعنی چی اخه!؟نقل قول:
چرا میده که بعداً نگه داره!!
اگه اون ممیزها به 1گیگ برسه چی؟! مثلاً 1گیگ دیگه شارژ بشه، جمعاً میشه 2گیگ...اون وقت داستان چیه؟
قطعاً با این چیزی که گفتی، باید 2گیگ بده!؟
حالا بگو كدوم بخشي؟:n24:نقل قول:
با اسم واقعي خودت هم مثل اينكه نيومدي
اتفاقا با اسم واقعیم اومدمنقل قول:
ببینم نکنه میخوای راپرتمو به Supervisorـم بدی تا بخاطر لو دادن خودم جریمم کنه ؟ :n10::n10::n10::n10:
نه داداش. من دوستم نماینگی فروش داره. یه سری چیزایی که میشه رو بهم میگه:n01:
هر 4 گیگ 1 گیگ به شما فری میده بله شما اگه 1 گیگ دیگه شارژ گنید 2 گیگ میده بتوننقل قول:
ببینم اونوقت دوستت سیستمشو گذاشت در اختیارت گفت هر کاری میخوای انجام بده درسته؟:n24:
خو یه 10مگ 600گیگ هم شارژ میکردی برا ما:n32::n02:
khz-1024-withfree
باز سرعتو از اکانتینگ دستکاری کردن
دیگه بالای 500 نمیره
نه فکر نکنم پایین آورده باشن چون من 1مگ دارم سرعت کمتر از 530نمیشهنقل قول:
یعنی میگی فقط سرعت 2مگو کم کردن؟:n13:
شاید از وای فای دوری منم دیشب از وای فای دور بودم فکر کردم سرعتا رو کم کردن
نه الان درست شد
ربع ساعت سرعت چه با اسپید تست چه با دانلود منیجر قفل شده بود رو 500:n24:
شایان 5.233 سرعتش از 2.189 بهتره ولی ایندفعه 2.189پینگ بهتری داره ولی 5.233 سرعت صفحه باز کردنش هم عالیه ویدئو آنلاین هم سریع پخش میکنهنقل قول:
2.189بعضی وقتا سرعت تک کانکشنش پایین میومد ولی 5.233 همیشه سرعت تک کانکشنش فوله
از کجا میدونی بهتره؟نقل قول:
2.189 زده رو دست تک رقمی ها :n09:
خودم هم 2.189 داشتم که یادت نیست؟:n13:نقل قول:
5.233 سرعت بهتری داره همین الان که سرعت تو پایین بود برا من سرعت تک کانکشن فول بود اصلا افت سرعت نداره
فرشاد سرعت یا قفل میشه رو 650 یا 500
معلوم نیست چه خبره:n24:
میدونم داشتی ولی الان مشکل از جای دیگست فکر کنمنقل قول:
از سرعت تک کانکشن نیست
چون با دانلود منیجر هم سرعت قفل میشه رو 500
میگم 2.189 بعضی وقتا خراب میشد ولی 5.233 همیشه سرعتش ثابته الان برا من از 530پایینتر نمیادنقل قول:
رفتم تو تنظیمات مودم وایرلسو از 24mbps گذاشتمش رو 54mbps قدرت وایرلس چند برابر شد:n19:
Bandwidth وایرلس یا وای فای مودم ها بر اساس مگا هرتزه که!!! :n04:نقل قول:
نه اینجا زده مگابیتنقل قول:
سرعتم امشب خوب نیست
اگه به اینه مال مننقل قول:150mbps خوووو:n10:
به این جهت که این 24 یا 54 یا150 یا 300 فقط در شبکه تاثیر داره والا مخابرات 11 مگ هم نمیده که بخوایم از کل پهنا باندش استفاده کنیم
نه مولتی کست تا 54بیشتر نداره اون rate N هستش که تا 150Mbps دارهنقل قول:
منظورم سرعت نبود منظورم قدرت وای فای بود قبلا وقتی از وای فای خیلی فاصله میگرفتم سرعت کم میشد ولی الان مشکلش برطرف شد:n10:
هر چقدر از وای فای بیشتر دور بشی سرعتش کمتر میشه چون کیفیت سیگنال پایین میاد مثل همون نویز روی خط هر چقدر از مرکز مخابراتی بشتر دور باشی نویزتم بیشتره :n39:نقل قول:
فرشاد به تست سرعتم دقت کردی سرعت اپلودم دیدی عوض اینکه دانلود رو ببرن بالا سرعت اپلودو بالا میبرن :n09:
[QUOTE=farshad0123;8526896] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE
من خطم نهایتا 4 مگه اخه از مرکز مخابراتی دورم
نه. اون تیکه ی "اوآسیس2" رو نشونم داد.. بهش گفتم یه اسکرین شات کراپ شده بهم بده که بعد چند بار گفتن داد دیگه :n02:نقل قول:
اتفاقا خودم هم یکبار ازش نامحدود خواستم، هم سرویس حجم بالا. این پنلی که این داره از این دسترسی ها توش نیست. لیست سرویس هایی که میتونه شارژ کنه هم هموناییه که ما داریم. البته تا آخرین سرویس 10 مگ که توی لیسته. وقتی شارژ میکنه هم به همون مبلغ(حالا یه خورده کمتر) از شارژ پنلش کم میشه. تازه، فقط میتونه به مشترک های ثبت نامی خودش سرویس بفروشه!!
داداش میتونی بگی از کدوم قسمتی این تنظیمو عوض کردی ؟نقل قول:
یه فسمتی هست به اسم transmit power که رو high هست خودش
ذوستان که isp اینترنتشون پارتک هست
برای سرویس 1 ماهه مثلا سرعت 2 مگ
آخر حجمی که میدن چقدر هست
من شنیدم 50 گیگ هم دارن درسته؟؟؟
یه سوال آیا تجهیزات وایرلس رو خودم بخرم خود شرکت های وایرلس قبول میکنن برای نصب؟؟ مثلا میکروتک sxt lite5 بخوام بگیرم . سایتی هست ارزون بفروشه؟؟
نه 1 مگ نهایتا تا 8 گیگ دارهنقل قول:
لیست کامل تعرفه ها اینجا هست :
قسمت multicast rate از 24 گذاشتم رو 54نقل قول:
xpress technology هم فعال کردم
سلام خدمت دوستان ما رو آخر انداختن رو پاس ماناماد کسی هست از اونجا شارژ کرده باشه من 1 گیگ شارژکردم 1 ساعتی میشه هنوز شارژنشده بدبختی جایی نداره ترافیکت رو نگاه کنی باید تل بزنی 2020 تا بهت بگه
دوستان این سایت 2 مگ 5 گیگ بیشتر نداره که
بهدش 2 مگ شب 2تا 6 فری
یعنی چی که ما رو انداختن ماناماد ! اول کاربر ضحی بودی ؟ اصلا همچین چیزی مگر میشه ؟؟؟ :n13:نقل قول:
اره داداش کاربر ضحی بودم الان میگن برو اینجا شارژکن فعلا pasitc.com سایت سیترا دیگه کاملا برداشته شد
همچین چیزی خیلی عجیبه ! نمیشه بری توی پارتاک ؟ :n13: فرشاد میشه بدون اطلاع کاربر پورتش رو بدن یه شرکت دیگه ؟