شما توی مودم از گزینه connect on demand استفاده کن البته در حالت pppoe خود مودم در صورت نیاز به اینترنت وصل میشه و خودشم دیسی میشهنقل قول:
Printable View
شما توی مودم از گزینه connect on demand استفاده کن البته در حالت pppoe خود مودم در صورت نیاز به اینترنت وصل میشه و خودشم دیسی میشهنقل قول:
snr به معنای نویز نیست بلکه نرخ سیگنال به نویزه. البته خواستم معنای دقیقش رو بگم و الا حرف دوستان درسته
signal to noise rate
هرچه این نسبت بالاتر باشه و تضعیف (attenuation ) کمتر باشه بهتره
نقل قول:
نه، 512
2gig
این چتد روزه واقعا خیلی افتضاح شده ، چه سرعت دانلود چه پینگ :
سرویس 1مگ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با کذوم سرور پینگ میگیری؟نقل قول:
اگه برا کشورای خارجیه که خیلی خوبه!
گهی زین به پشت و گهی پشت به زین(چندروزی میشه دانلود شبانه ی من یکمی خوب شده!)
:sq_8:
با سلام سرویس های شبانه پارس 128 چه جوریاست
زیاد جالب نیست نمیشه برا دانلود شبانه روشون زیاد حساب کردنقل قول:
الان خطای پارس اکثرا پره و چیزی به سرویس 128 نمیرسه
برادر میشه بیشتر توضیح بدی؟من یه نرم افزار میخوام که تو حالت بریچ بهش دستور بدم مثلا ساعت 1:45 دقیقه اتوماتیک اینترنت روی کامپیوتر برقرار کنه .کاری به قثطع ارتباط ندارم فقط وصل شدن میخوامنقل قول:
دوستان از نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید برای وصل شدن در زمان دلخواه استفاده کنید .
بسیار بسیار ممنوننقل قول:
من خودم 128 محدود دارم و حداقل شبی 700 مگ و حداکثر 1.8 گیگ دانلود کردم ؛ اما 512 ایده آل ترین سرویس هست من خودم قبلا 512 محدود داشتم عالی بود ؛ اما نکته جالب اینجا هست که سرعت آپلود در شبانه بالاتر از دانلود هست من تعجب می کنم ؟نقل قول:
من 256 آسیا تک دارم نامحدود صلاح هست بیام پارس سرعتم شب و روز 25 هست
شما که میخوای سرعتت اضافه بشه نامحدود نگیر از همون آسیا تک محدود بگیر اینجوری که بهتر هست ؟ پارس هم خواستی بگیری نامحدود بعد دانلود حجم مشخص سرعت اسمی خودش هست در کل ما نباید هم توقع داشته باشیم ؟ مگه آسیا تک چه جوری هست ؟ البته 256 باید 30 32 تا باشه !نقل قول:
اقا توروخدا کمک کنید :( من سرویس 512 یکساله دارم 24 گیگ هم در سال میتونم دانلود کنم الان 6 روزه که نصب کردنو تو این 6 روز 6 گیگ دانلود شده :sq_14::sq_3::sq_6: اخه مگه من چیکار کردمممممم :sq_5:من یه فییسبوکووووو 3 تا فیلم یوتیوب میبینم . فوقش بگیم 300 تا هم دانلود میکنم . من فقط وب گزدی میکنم . چیکار کنم کمتر از حجمم استفاده بشه ؟؟؟؟ اینجوری باشه به 1 ماه نرسیده 24 گیگ تمومه که :sq_3:
برنامه bwmeterنصب كن
فیس بووک که حجمی مصرف نمکینه نهایت 150 مگ در روز ،شما تو یوتیووب فیلم میبینی یا کلیپ ؟؟؟؟؟ اگه فیلم مثلا با کیفیت 480 p دیده باشی حجم هر فیلم تقریبا 800 مگ میشه که 4 تاش میشه 3.2 گیگ . !!! اگر هم منظورت کلیپ های کوتاه هست نهایت میشه 350 مگ در روز مثلا ، دانلود هم که میگی 300 مگ ، حجم آپلودی هم بشه 100 مگ نهایت !! در مجموع میشه = 800 مگ هر روز که میانگین گفتم ، خوب حالا تو 6 روز میشه تقریبا 5 گیگ ، یخورده هم پارس ، این وسط حجمتو انگولک میکنه ( که بهش معروفه و علت جدایی من از پارس همین مورد بود ) پس در مجموع همون 6 گیگ در 6 روز استفاده شده !!!!!نقل قول:
شما برای اینکه حجمت صرفه جویی بشه ، باید کلیپ های آنلاین و دانلود رو بذاری بعد ساغت 2 که رایگانه
برنامه du meter رو نصب کردم ولی نمیدونم چیکار میکنه و کارش چیه ؟ شنیدم این برنامه از bwmeter یهترهنقل قول:
کارش اینه که گزارش حجم دانلودی و آپلودی شما رو بصورت روزانه ، ماهیانه و سالیانه میده . برنامه bw meter بهتر هست .نقل قول:
من اخه فقط وب گردی و فیس بوک . فیلم یوتیوب هم دو سه تا اونم 2 دقیقه ای .. در روز شاید 50 مگ هم مستفیم دانلود نکنم ینی مثلا 50 مگ یرنامه باشه که دانلود شه .. اخه دیگگه نه 6 گیییییییییگ که :sq_3: حالا باید چیکار کنم ؟نقل قول:
خوب تنها راه شما نصب برنامه های گزارش و کنترل حجم هست که بتونین صرفه جویی کنین . نمونشو که خودتون و دوستمون اشاره کردن .
بستگی داره از چه قندشکنی استفاده میکنی مثلا فر--ی--گیت مقدار send رو خیلی بالا میبره :sq_11:نقل قول:
فیسبوک و یوتیوب کلا عکس (بغیر ویدئو!) توشون زیاده که اینهم تاثیر داره....
با bw meter باید بررسی کنی ...
سلام
من نامحدود 128 گرفتم و تقریبا 10 گیگ تو یک هفته دانلود کردم ولی حالا سرعت در حدی پایین اومده که یاد روزگار خوش دایل آپ افتادم. نمیشه این سرویس مزخرف رو کنسل کنم از الان و یه محدود بگیرم؟ کلا هیچ راهی نیست که سرعت صفحه باز کردنش زیاد بشه؟
عجیبه ، سرویس نا محدود معمولا بعد از 20 گیگ سرعتش میومد پایین ، یعنی بی انصافها اینرو هم کم کردن؟!!!
دوستان عزیز
سرعت سرویس های نامحدود اگه پشت سره هم دانلود کنید پایین میاد
ربطی به 20 گیگ و 30 گیگ و.. نداره
در سرویس های نامحدود نباید به صورت مداوم دانلود کرد
اگه هرروز دانلود سنگین داشته باشید محدود میشید
باید مثلا یه روز در میون دانلود کرد
اینطوری محدودیت وجود نداره
الان دوست من با 128 نامحدود حدود 30 گیگ دانلود کرده و محدود هم نشده
وقتی از نمایندگی استان پرسیدیم، گفتن که دلیل اینکه محدود نشده اینکه به صورت مداوم دانلود نداشته
دانلود مداوم باعث محدود شدن میشه
دوستان من خطم روی 4 مگ بسته شده.سرویسمم 1 مگه.ولی خطم یه ذره کم آورد.به صورتی که دان استریم درسته 4096 ولی آپ استریم کم آورده 1021.فقط 3 کیلوبیت.
حالا سوالم اینه وقتی سرعته آپلودم به هیچ وجه بالاتر از 79 کیلوبات نمیشه،بگم آپ استریم رو روی 512 ببندن برای خطم بهتر نیست؟
نقل قول:
خب مثلا روزی چقدر دانلود کنیم که مداوم حساب نشه ؟
دوستان کسی از این به بعد نره درخواست کنه که اپ استریمش رو روی 512 ببندن.من اپلودم از 78 کیلوبایت رسید به 39.دوباره زنگ زدم گفتم داداش غلط کردم بکنش همون که بود:31:
حالا به نظرتون این نویز خوبه؟
Down up
DSL Noise Margin: 13.6 dB 27.7 dB
DSL Attenuation: 17.0 dB 29.7 dB
آخه 30 گیگ که حجمی نیست اونم واسه 1 ماه یعنی تقریبا روزی 1 گیگ میشه.من مصرفم خیلی بیشتر از ایناست من الان با این سرویسی که دارم روزی 3-4 گیگ دانلود میکنم اگه برم پارس ببندم limited میشم؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
در ضمن الان 128 سرعت دانلودش روی چنده؟؟((پهناش روی چقدر هست؟؟))
ممنون
زنگ بزنید به پشتیبانی و بهشون بگید که میخواید سرویستون رو حذف و سرویس جدید رو جایگزین کنید ... راهنمایی میکنن که چیکار باید کنید ...نقل قول:
3 کیلوبایت که خیلی کم هست ، به امکان زیاد نویز خطتون شدیدا پایین اومده ! خط من هم شدیدا نویز داشت و با اینکه سرعت اپلود زیاد بود ولی قطع و وصلیش خیلی زیاد بود و کلا منفجر بود !!! ولی الان خطم رو 4 مگ بسته شده ولی اپ استریمم رو512 هست و نسبت به قبل رضایت بیشتری دارم ! ( با اینکه سرعت آپلود بیشتر از 50 نمیشه ! ) زنگ بزنید بهشون و بگید تا اپ استریمتون رو کم کنن ، این مقدار تو سرعت دانلودتون هم تاثیر داره !نقل قول:
نقل قول:
داداش من512 دارم شبا به زور 1 گیگ دانلود میکنم
البته جدیدا قبلا بدک نبود
شما که 512 هستید با 60 تا که نباید هم پاین تر باشه ساعتی 200 مگ حداقل باید دان کنید که 5 ساعت رایگان 5*200 = 1000 تا تازه 15 دقیقه قبل وبعد هم بزارید روش 1.5 گیگ میشه ،من با 512 پادشاهی میکردم .نقل قول:
دوروز یه یبار 2-3 گیگ اونم به صورت مداوم نه!نقل قول:
یعنی 300 مگ دانلود کردن - 3 ساعت استراحت. دوباره 300 مگ دانلود کردن 3 ساعت استراحت!
برا مثال بود! :sq_8:
این هم از 128 محدود خیلی خوب هست ! هر یک روز در میان اینجوری هست تازه بعضی موقع بیشتر هم میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پنل کاربری پارس چقدر مزخرفه:31:
هیچی نمیشه ازش سر در اورد :sq_11:
به سلام کجا بودی نبودی!نقل قول:
پس بالاخره اومدی پارس!
:sq_8:
سلامنقل قول:
نه بابا مگه خول شدم پارس بگیرم
مخابرات گرفتم (3 ماهه 128 4 گیگ بدون رانژ 19500 با سرعت 170 ثابت شب و روز)(هر شب 2.8 گیگ دانلود +جمعه ها 4.2 گیگ دانلود):31:
در ضمن ابتدای دوره 3 گیگ 10 تومن یا 5 گیگ 15 تومن و در طول دوره 3 گیگ 12 تومن :31:
در ضمن پینگ هم 100 برابر بهتر از پارس :31:
سلام دوستان..
من الان سرویس 128 نامحدود دارم. اینجوری که دوستان گفتن اگر در ماه بیشتر از 20 گیگ دانلود کنم سرعتم به حالت معمولی بر میگرده.
حالا یه سوالی : میخواستم بپرسم که از ساعت 2 تا 7 صبح هم شامل این 20 گیگ میشه یا نه؟
خیلی ممنونم.
بله شامل میشه.... واسه اکانت نامحدود اصلا چیزی به اسم دانلود شبانه رایگان اصلا معنی نداره.... 20 گیگ رو چه روز استفاده کنی چه شب ، همش محاسبه میشه !!!نقل قول:
مرسی از اینکه جواب دادیدنقل قول:
خب اینکه خیلی بده. در حالت محدود اگر هر ماه فقط 20 شبشو بذارم برای دانلود حدود 35 گیگ میتونم دانلود کنم اونم با سرعت بالا ولی الان....
بهر حال این یک ماه رو آزمایشی گرفتم دیگه نمیگیرم.
سلام یه توضیحی میدی ؟!نقل قول:
چجوریاس مخابرات که تا اونجایی که من 2-3 بار سرویس ازش گرفتم همشون نا محدود و اشتراک 1 به 10 داشتن :|
که البته رانژ رو تقریبا درس گفتی چون سرویس ماله خودشون تا درخواست میدی دیگه کاغذ بازیایه ISP هایه خصوصی و نداره و همون موقع نهایت چند ساعت بعد رانژه میشه
بعد شما با 128 نامحدود و البته 1 به 10 هر شب 2800 مگ دانلود داری ؟!!!!!!!!!!!