شاید شما دیرتر ما شکایت رو ثبت کردید. یکی دیگه پر کنید تو هر دو تا لینک .فقط وقتی تماس گرفتن بشون بگید واسه مورد کم فروشی و همین عدم تعهد به قرار داد تماس گرفتین :n08:؟نقل قول:
Printable View
شاید شما دیرتر ما شکایت رو ثبت کردید. یکی دیگه پر کنید تو هر دو تا لینک .فقط وقتی تماس گرفتن بشون بگید واسه مورد کم فروشی و همین عدم تعهد به قرار داد تماس گرفتین :n08:؟نقل قول:
خود مبین نت سرعت را شب ها میاره پایین که کسی زیاد دونلود نکنه.نقل قول:
یه عمر سرعت افتضاحشونو تحمل کردیم، قطع و وصل شدنای مکررو تحمل کردیم، خارج شدن از شبکه رو موقع برف و بارون و ابری بودن هوا تحمل کردیم، پشتیبانی ضعیف و انتظارهای طولانی پشت خط برای ارتباط با پشتیبانی رو تحمل کردیم ولی این محدود کردن مصرف شبانه واقعا دزدی و خیانت بزرگیه خداوکیلی همه برید شکایت کنید انصافا بیچارمون کردند باور کنید دارند سلاخیمون میکنند آخه مگه ما قرارداد نبسته بودیم پس به چه حقی دارند این بلا رو سرمون میارند
دوستان سلام.منم تازه 3 روزه که متوجه شدم چه اتفاقاتی افتاده.اونم از اونجا که تقریبا یک هفته مونده بود طرحم تموم بشه ناگهان با اون صفحه سبز لعنتی اتمام اعتبار مواجه شدم و از اونجا که قبلا یک گیگ هدیه رو گرفته بودم میدونستم این ماه تازه ترافیک اضافه هم میارم.(سرعت 512...4 گیگ دارم) ولی وقتی دیدم کپ کرده بودم و وقتی رفتم تو صفحه مشترکین دیدم در عرض 3 روز 1 گیگابایت حجم ازم کم شده. :n13: تا اینکه زنگیدم به پشتیبانی و اونم بهم گفت 3تا 7 شده.بهش گفتم پس چرا اطلاع ندادین گفن بهتون ایمیل کردیم(دروغگو) منم فکر کردم ایمیلو چک نکردم ندیدیم نگو اصلا این خبرا نبوده.بعد یکراست اومدم اینجا و وقتی این درد مشترک رو با بچه های مبین دیدم کمی اروم شدم.تو صفحه خود سایتشون هم رفتم و یک ایمیل هم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادم و بهشون گفتم شما دزدی اشکار کردین.اونام یک ایمیل بهم دادن که همون مطلبی بود که تو وبلاگشون گذاشته بودن.
خلاصه منم تصمیم گرفتم نتم رو عوض کنم. وقتی به شرکتای دیگه زنگ زدم تازه فهمیدم مبین چقدررر گرون میده.دززززد.مال حروم خور:n15:
الان سرعت 1 مگابیت در شاتل و اسیاتک 20/900 و تو پارس انلاین 19/700 هست با حجم 4 گیگ .اما این دزدا میدن 30 هزار تومن. :n15:ببینین چقدر اختلافه.سرعتای بیشتر که تفاوت بیشتر هم میشه.
تازه این پرروها یک گیگ رو میدن 10 هزار تومن اما اونا میدن 3/600!!!! :n04:
تازه بماند فرت و فرت هدیه های مفتی که به مشتریاشون میدن.
حجم شبانت تموم نشده؟ یا اصلا دروغه همچین چیزی وجود نداره؟! فقط ساعتشو کم کردنو ملتو ترسوندن که دانلود نزنن.نقل قول:
Sent from my GT-I9300
نه چیزی کم نشده ، اصلا بین حجم مصرف شده شبانه و روزانه تفکیکی نیست الان ، فعلا حرفش رو زدن ولی خب هر لحظه ممکنه مثل اون دو ساعت که کم کردن اجراش کنن.نقل قول:
خخخخخ:n02:
اومدم ببینم اوضاع مبین نت چطوره !!! وقتی اون نامه دوست عزیز به مبین نت رو دیدم کلا آمار همه چی اومد دستم :دی
درود به غیرتت دوست عزیز :n12:
سرعت من 4 روزه بالای 100 نمیره :| شکایت کردیم درست بشه نگو فهمیدن زدن سرعت رو کم کردن خخخخخخخخخخ
پینگ هم که ا ماشالله الان بعد از چند ساعت تونستم فروم رو باز کنم :|
ما آخرشم نفهمیدیم در حال حاضر شب دانلود بزنیم یا نه :دی من تا 1 سال دیگه با این حرومزاده ها درگیرم...قبل این قضیه تغییر شبانه 1 ساله بستم الان مثه چی پشیمونم...نه میتونستم adsl بگیرم نه gprs نیازمو برطرف میکنه....الانم میترسم دانلود زیادی بزنم چند وقت دیگه بگن شبنات تموم شد حالا 1 سال بدون دانلود بمونم.
Sent from my GT-I9300
کاش این شرکت ، به اصطلاح شرکت ، حداقلش یک طرح خوش قیمت میداشت ، الان شرکتهای adsl با 20 تومن ماهی سرعت 1 مگ با 3 گیگ ترافیک میدن اونم با دانلود شبانه همه چی ok
این مبین زرت میاد سرعت 128 رو میده ماهی 20 تومن اونم با سرعت افتظاح و بدون دانلود شبانه ، به اصطلاح دانلود شبانه ..
من که همون 6 - 7 ماه پیش خودمو با Adsl راحت کردم و خدا رو شکر راضیم ، راحت دانلود میکنم ، الانم یه اینترنت معمولی میخاستم که بتونم برای کاراهای معمولی ازش استفاده کنم
کاش حداقلش این مبین خاک بر سر یه طرح درست و حسابی ارزون قیمت میداشت ، باز میرفتم طرفش ، آخه آدم زورش میاد برای سرعت 128 ماهی 20 تومن بده به این دز*د
همشم sms میفرسته بیا شارژ کن ،
خوب دیوانه حداقل یه طرح ارزون بزار تا کسی بیاد طرفت ، زبان نفهم ، عین خ*ر میمونن ، اصلا هیچی حالیشون نیست
دو تا مودم مونده رودستم ، آدم نمیدونه چیکار بکنه با این نفهم دز*د
طرح نوروزی هم بخوره توی سرتون یه طرح ارزون قیمت همیشگی بزار گشنه ها
این مبین نت منو یاد "قل مراد" میندازه :n02:
:n30:
سلام
الان چطوری بفهمیم چقدر ته دانلود شبانه موم مونده تو پنل خاک بر سر شده که چیزی معلوم نیست :n21:
سلام
این سایتشون هم که از امروز باز نمیشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه آدمای پیگیری داریم؛ الان دارن همش کارای مارو پیگیری می کنند بنده خداها خسته شدند سایت رو فعلا تعطیل کردند.
برای من که باز شدنقل قول:
سلامنقل قول:
اون موقع مشکل داشت؛ الان برای من هم باز میشه.
سلام
منم دیگه از دست اینا عاصی شدم می خوام برم سراغ ADSL ، دوستان کسی اینجا از کیفیت HiWEB خبر داره؟ قیمتاش که بنظر مناسبه.
کسی در این مورد با اپراتورهای مثلا جوابگوشون تماسی نداشته؟نقل قول:
Sent from my GT-I9300
من که دیگه از این شرکت سرویس ندارم و نخواهم گرفت برم تو پنل ساپورت یه چند تا کلمه گهر بار بگم:n02::n09:
دوستان تماس نگیرید با پشتیبانی در این مورد سوال کنید !نقل قول:
اینجور مث این میمونه که شما راضی شدید به این طرح و الان فقط موندید که چطور مصرف شبانتون رو کنترل کنید ! .. اونام از خدا خواسته چند وقت دیگه ی برنامه ای واس این میریزن ..
شما باس نشون بدید این طرح از اساس اشتباس و دنبال پیگیری حق خودتون باشید نه اینکه ناخواسته استقبال کنید ازش !
پست هایی مثل پست شما رو که میبینم واقعا تعجب میکنم، آخه شماها که میتونید ADSL بگیرید برای چه از اون اول اومدید مبین نت؟ من اگه منطقه گلستان مشکل نداشت اصلا مبین نت نمیموندم، من حتی به مخابرات هم راضی هستم.نقل قول:
چرا من چند صفحه قبل برید با رنگ قرمز چند خط راجب تماسم با این شیادان مبین نتی نوشتم .متاسفانه ۱-۲ نفر اومدم تو تاپیک اف تاپیک ایجاد کردن پست من درست خونده نشد.نقل قول:
من هنوز موندم این تماسی که واسه شکایت گرفتن و کد شناسایی رو گرفتن یعنی مشکل ما حل شد!!! اگه تا 3-4 روز دیگه خبری نشد باید یک اعتراض جدید پر کنیم این سری وقتی تماس میگیرن باید باشون راجب مشکل حرف بزنیم نه اینکه شماره شناسایی رو بدیم طرف هم مثل یک حیوان 4 پای خال خالی گاو مانند گوشی رو قطع کنه .
نقل قول:
کا من دانشجو بودم و به نت هم نیاز داشتم باید مبین میگرفتم. adsl فقط پول دور ریختن بود. از طرفی الان که درسم تموم شده توی فکر اینم که adsl بگیرم، ولی باز این قابلیت جابجاییش منو قلقلک میده! توی سفر خیلی به کار میاد
موندم چه کنم :n03:
راستی پوشش اهواز چطوریه؟ غیر از اهواز جای دیگه هم رفته زیر پوشش یا نه؟
چرا اتفاقا خوندم همون موقع...ولی زنه جوابتو درست نداده انقد گاگول بوده..کلا از مرحله پرت بوده طرف.نقل قول:
منظورم این بود که کسی از دوستان تونسته جواب درست درمونی هم بگیره ازین دزدا یا نه؟
Sent from my GT-I9300
مبین نت داره کاربرای معمولیشو فراری میده تا بتونه پهنای باندش رو برای فروش به سازمان ها آزاد کنه
عجب!!!نقل قول:
جالب بود...خیلیم منطقی بنظر میرسه.
Sent from my GT-I9300
من که شناسه رو ندادم . گفت شناسه رو بده گفتم چند لحظه گوشی حضورتون :n02:، یکم مکث کردم :n08:، گوشی رو گذاشتم.:n10:نقل قول:
دوباره زنگ زد:n08: جواب ندادم:n07:، دلم خنک شدددددددددددددددددد:n08:
یه سوال مهم :
کسی هست که شب ها بیش از دو برابر حجم طرحی که داره دانلود کرده باشه ؟
می خوام ببینم چه اتفاقی میفته اگه بیش از اون حد دانلود ببکنیم ؟ اینترنت شب ها رو قطع میکنن ؟ سرعت رو کم میکنن ؟ از حجم روز ها کم میکنن ؟
من هم واقعا تعجب میکنم ، من هنوز توی عمرم با adsl کار نکردم به خاطر منطقه ای که هستیم.نقل قول:
یعنی 10 ساله پای سیستم و اینترنت هستم ، تنظیمات مودم adsl رو هم بلد نیستم ، مثل کسی که تازه کامپیوتر دیده.
مخابرات اینجا گیگی 3500 میده ، باید از مبین نت گیگی 12 تومن و 10 تومن بگیریم !
این سوال همه ست....هیشکیم جوابشو نمیدونه هنوز!نقل قول:
خود من تاحالا 2-3 بار تو این تاپیک پرسیدم!
باید یه مرد پیدا شه مثه چی شبا دانلود بزنه نتیجه رو به بقیه هم اعلام کنه :دی
Sent from my GT-I9300
من ک تا روزی ک سرویسم تموم بشه از 1مگ شبانه هم نمیگزرم .با 512 شبی تقریبا 800 مگ میگیره حصاب کردم از اون روزی که ساعتارو عوض کردن تا الان نزدیک 5 گیگی شده حالا تا قبل عید سرویس دارم ، اگه کم کرد خبر میدم.
واسه اینکه تو گزارشات مصرف مشخص بشه که کم کرده یا نه هر شب ساعت 2:59 و 6:59:59:999 مودمو ریبوت میکنم .
اینو همینجوری نگفتمنقل قول:
در ضمن یه شرکت نمیاد یکدفعه خودشو بدبخت کنه تمامش نقشه چند ساله بوده که من تجربش کردم پشتشم باید گرم باشه که بخاد همچین کاری رو بکنه سرخود نیست هیچکی رو آدم هم حساب نمیکنه
مبین نت در طی این سال ها فقط پسرفت داشته ..
من از اون موقع ها که جمعه ها رایگان بود مبین نت داشتم
اولش جمعه ها رو کلا رایگان کرده
از نظر تنوع طرح هم خیلی متنوع بود و قیمتاشم در حد adsl بود ، طرح های یک ماه سه ماه شش ماه و یکساله داشت
مثلا یکی از طرحاش این بود یکسال 9گیگ 65 تومن حدودا گیگ اظافه هم 8 تومن (باور کردنی نیست نه!) من تصویرشو دارم سر فرصت آپ میکنم
یک وبلاگ داشت که کاربرا رو دونه دونه جواب میداد و ساپورتش عالی بود میتونستی توی وبلاگ ثبت نام کنی و راحت سوالات و مشکلاتو مطح میکردی
و چیزای خارق العاده دیگه که حضور ذهن ندارم
در مرحله بعد(چند ماه بعدش) ..
جمعه ها رو اگه درست یادم باشه تا 2 بعد از ظهر رایگان کردو بعدش حجم کم میکرد
قیمتا رو بالاتر برده بود و طرح ها کم کمک همینجوری تغیر میداد و کمتر میشدن ، که یکساله حذف شد
وبلاگو به وبلاگ خبری تبدیل کرد و مدال هایی که بهش میدادن رو بیان میکرد توش بعد از مدتی دیگه بروز نشد
جمعه ها به خاطرات پیوست
و طرح های 6 ماه رو هم حذف کرد و قیمتا همینجوری بالاتر میرفتن همچنین گیگ اظافش
دانلود شبانش افتظاح شده بود
کیفیت همینجوری بدتر و بدتر میشد
که تا الان ....
سرعت 2 مگ با ترافیک 1 گیگ فکر کنم 16 تومن و بعد همینجوری تا شده الان 40 تومن
کلا این عجیب فقط پسرفت داشته اصلا کاربر براش پشیزی ارزش نداشته
از روزی که این جریان رو داخل سایتش زده به غیر از سه یا چهار شب ، هر شب 2.5 تا 3 گیگ دانلود زدم.نقل قول:
به نظرم باید بالای 30 گیگ گرفته باشم ( دو برابر 15 گیگ طرح 6 ماهه ) ولی همینطور که میبینید هنوز زنده ام ، نفس میکشم.:n20:
هر شب هم دارم میزنم دانلود از چیزی هم نمی ترسم ، تموم بشه مودم رو زیر 140 میفروشم یا ایرانسل میگیرم یا میرم سراغ GPRS .
پول دادم که دانلود کنم ! نه اینکه بزارمش تو ویترین نگاش کنم.:n24:
من دارم هر شب 2.5 تا 3 گیگ دانلود میزنم ، اگه نتم تموم شد میام اینجا میگم تموم شد ، تا من هستم غم نخورید :n02:
ویرایش : به نظرم این یه حرف مفتی هست که مثل خر توش موندن ، انگار مغز مدیر عامل این شرکت توی 5 سالگی مونده !
فرض که شبانه تموم شد ، خب روزانه چی ؟ باید با روزانه بتونی وصل بشی .
همیشه بر عکس بوده ، اگه روزانه تموم می شده ، شبانه هم تموم .
یا دنیا بر عکس شده یا مخ اینا تاب داره اساسی هم تاب داره
اینم تصاویر قدیمی از سایتش:
محتوای مخفی: تصاویر قدیمی سایت مبین نت
لطفا به مغز یک بچه 5 ساله توهین نکنید :n08:نقل قول:
انقدر خبر حجمی شدن اینترنت شبش مسخره و مزحکانه بود که حتی پست هاش به عنوان شایعه پاک شد .
این بی شرفا هنوز اطلاع رسانی نکردن کلی با sms نکردن ببین چقدر دارن حجم میدزدن.
بنده خدا کسایی که مثلا 10 گیگ حجم دارن تو حسابشون تا 2 هفته دیگه هیچیش نمونده :n29:
شما در پست های اخیرتون از الفاظ زشتی استفاده کردید. دیگه تکرار نشه وگرنه محدودیت حق دسترسی میگیرید.نقل قول:
پایتم دوست عزیز منم دو شبه شروع کردم و تا اخرین نفس دانلود میکنم. هر چه شد بادا باد. فقط هر موقع بحث اینترنت میشه یاد این بیت میفتم که میگه : از آن روز این خانه ویرانه شد / که نان آورش مرد بیگنانه شد / چو ناکس به ده کدخدایی کند/ کشاورز باید گدایی کندنقل قول:
من هر شب میذارم از اون موقع از ساعت 3-تا7 چیزی کم نکرده ولی 4 روز نت من رو سرعتش رو زیر 100 اورد الان دوباره یکم خوبه امشب هم میذارم :)
نقل قول:آقا 2 تا مرد پیدا شد :Dنقل قول:
حال کردم!
Sent from my GT-I9300
آقا دمت جیز...خبرشو بده حتما.نقل قول:
Sent from my GT-I9300
من تصویر قدیمی تری دارم، اون موقع گیگ اضافه ی همه ی طرح ها یکسان حساب می شد: مگابایتی 4 تومن، گیگی 1024*4= 4096 تومن.نقل قول:
والا یکی از دلایلی که انجمن های اینترنت انقدر خلوت شده همینه همه رفتن تو فیس بوک . چون اینجا یا پست ها پاک میشه یا هی فرت قرت تذکر داده میشه یا یکی مثل من که 5 ساله اینجا عضوه خیلی راحت بن میشه.نقل قول:
باور کن من 100 جور خودمو سانسور میکنم . اگه کافی نیست که نیاز نیست بگید دیگه کلا نمیام چون من اینم دیگه بیشتر از این نمیتونم خودمو سانسور کنن .این بی شرفا مودمو کردن تو پاچمون دیگه این کمترین چیزی هست که میشه گفت
بقیه هم که از اسامی مبین گوه و .. استفاده کردن
چرا یکدفه من بد شدم؟
اگه هم منظورتون پست اخیرم تو تاپیک دیگه بود ک پاک شده من چیز بدی نگفتم . ترجمه واقعا مسخره بود . نوشته بود رایچه چوب انفجار زیبایی و دارد اصلا نه دستور زبانی نه معنایی هیچی نداشت .
حالا شما بگید کدوم پست راجبش بحث کنیم.