سلام من الان شاتل هستم می خوام چابک 1 مگ (2 تا 8 صبح رايگان) رو بگیرم چندتا سوال داشتم
1- سرعت دانلود روزانه و شبانه آسیاتک حدودا" چدره؟
2- آیا بیشتر از مقدار مشخصی تو ساعات رایگان دانلود داشته باشی مثل شاتل سرعت رو محدود می کنه ؟
Printable View
سلام من الان شاتل هستم می خوام چابک 1 مگ (2 تا 8 صبح رايگان) رو بگیرم چندتا سوال داشتم
1- سرعت دانلود روزانه و شبانه آسیاتک حدودا" چدره؟
2- آیا بیشتر از مقدار مشخصی تو ساعات رایگان دانلود داشته باشی مثل شاتل سرعت رو محدود می کنه ؟
پهنای باند باز هست تا 12 مگ اگه خطت جواب بده حدود 1 مگ و 200 کیلو در هر ثانیه تو روز دانلود داری توی تایم رایگان سرعت مطمینا کمتره چون همه دانلود می کنننقل قول:
فکر نکنم من چیزی راجع به این موضوع نشنیدم
15 استاندارد هست بالای 15 عالی کمتر از 15 کندی و قطع و وصلینقل قول:
ی مودم tp-link بگیر بهتره تا یه موردم یه روترنقل قول:
تازه اینجوری هر وقتم زنگ بزنی پشتیبانی راحت تر کمکت می کنن چون وارد ترن
سلام
دوستان تایید رانژه از مخابرات چند روز طول میکشه ؟
دوست عزیز اول نماینده باید ثبت نام کنه ، بعدش تهران تأیید کنه ، تهران که تأیید کرد کسی که قسمت MDF مخابرات کار میکنه خط رو رانژه میکنه ..نقل قول:
حالا این روال ممکن هست از 1 تا 10 روز طول بکشه البته بستگی به ظرفیت پورت مرکز مخابراتی هم داره که زمان رانژه خط رو بیشتر میکنه
برای اطلاع از روال کار هم میتونید با 1544 تماس بگیرید راهنمایی می کنند
دو شبه فقط 700 مگ دانلود دارم ! فکر کنم وسطش قطع میشه
تو این چند روزی که از سرویس شهاب استفاده کردم نمیتونم بگم خیلی خوب بوده ... ولی تقریبا راضی بودم ... البته بنده زیاد شبانه دانلود نداشتم ولی سرعت میانگین شب همون ۲۵۰ کیلو هست بعضی مواقع بیشتر و یا کمتر
سرعت روز هم ۱.۳ مگ هست تقریبا ... البته خیلی بستگی داره سرور کدوم کشور باشه ... با ایران خیلی خوبه ... اما وقتی سرور دور میشه پینگ بالا میره ...
برای بازی آنچنان مناسب نیست ... مخصوصا اگر بازی packet loss رو خوب هندل نکرده باشه ...
در کل حجم سریع تموم میشه و اصلا نمیفهمی کجا میره :))
دقیقا !نقل قول:
در کل حجم سریع تموم میشه و اصلا نمیفهمی کجا میره
حجم خوری داره !؟
آره آقا حجم خیلی زود تموم میشه واقعا آدم چطوری باید بفهمه لعنت بهشون .نقل قول:
الانم که 1 ساعته کلا قطعه اینترنتم
سلام من الان از های وب دارم 1 مگ سرعتم شب و روز 800 هست شبی هم 8 گیگ میگیرم در حالی کاربرای دیگه سرعت شبانشون 200 هست و 2 گیگ بشتر نمیگیرن. دلیلش هم اینه که چون شهر ما کوچیکه و تقریبا 150 نفر کاربر های وب هست از این تعداد هم حدود 10 15 نفرسرعت 1 مگ دارن وشبا دانلود میکنن و فکر کنم من تنها کسی باشم که خطش رو 8 مگ بسته شده که چنین سرعتی داره از اونجایی که من دانلود هم خیلی زیاده و شبانه رایگان های وب سه ساعت هست قصد دارم بیام سمت اسیا فقط اینو میخام بدونم که بااین وضع می تونم از حداکثر سرعت برای دانلود شبانه استفاده کنم چون با سرعت 1200 توی 6 ساعت رایگان میتونم حدود 25 گیگ بگیرمنقل قول:
سلام دوستان
من الان سرویس از پارس دارم و میخوام برم یه شرکت دیگه
آسیاتک چجوریاست؟ قطعی وصلی سرعت دانلود تو شب و روز
من کرج هستم مرکز رجایی
سرعت 10 مگش رو میخوام بگیرم
با تشکرررررر
نه سرعت رایگان اسیات بهترین حالت رو 250 کیلوهستنقل قول:
آقا کسی اینجا خبر داره آسیاتک سمت شهرک گلستان ( اتوبان همت بلوار هاشم زاده ) اونورا سرویس میده یا مشکل فیبر نوری هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا فوری کمک کنید...
آیا کسی اونجا ها اشتراک adsl گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با پیش شماره 4474
خیلی فوریه.
سلام دوستان، قم هستم و مدتی خط 2048 با 10 گیگ حجمی رایگان 2 تا 8 صبح
اسیاتک استفاده میکنم.
متاسفانه سرعت دانلود رایگان تازگی بد شده، دورور 80kbs قبلا 150 بود و دیگر ارزش 44،000 تومان ماهیانه ندارد. معمولا 3 گیگ دانلود شبانه روز برام کافیه.
میخواهم شاید سرویس نامحدود سالانه بگیرم که شاید دانلود کم سرعت 24 ساعته از دانلود 6 ساعت رایگان شب بهتر باشه.
من چندین سال مشتری اسیاتکم، مخابرات و صبانت را هم امتحان کردم، اسیلتک تو قم بهتره.
لطفا نظرتان را بدید.
مصلا این:
اینترنت پرسرعت چالاکـ نامحدود برنزی 256 با امکـان تبادل حداقل 10 گیگ درماه
ایا این خوبه؟ منظور از امکان تبادل حداقل 10 گیگ درماه چیست؟ ایا میشه با این تارفه هر روز حدود 3 گیگ مجانی دانلود کنم؟
درودنقل قول:
ساپورت میشه ظاهرا
جهت ثبت نام پ.خ بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه بقیهزشرکت ها میان حجم هدیه میدن اینجا برای اینکه در درازمدت سود کسب.کنند برای مشترکین جدیدشون طرح رایگان اراعه میدن..خسته نشن یه وقت!
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
دوستان من میخوام سرویس بگیرم و خیلی برام مهمه که سریع وصل بشه چکار کنم اینترنتی ثبت نام کنم یا حضوری از طریق نمایندگی؟
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
آیا می دانید SEND در اینترنت پرسرعت آسیاتک رایگان است ؟
http://www.asiatech.ir/%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%AF-SEND-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-%D8%A2%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%AA%DA%A9-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
کسی امتحان کرده؟میخوام تورنت ها رو سید کنم .
این پسره مو فرفریه کیه تو همه تبلیغاتشون هست؟؟؟
پسر مدیر آسیاتکه؟؟؟:n02:
این آسیا تک هفته ای یه شب قاطی میکنه سرعتش میره بالا :n02:
دیشب 6-7 گیگ گرفتم
------------------------------------------
اگه اشتباه نکنم همه شرکت ها توشون send رایگان هست ! آسیا تک هم همینطورنقل قول:
آیا می دانید SEND در اینترنت پرسرعت آسیاتک رایگان است ؟
درودنقل قول:
تماس بگیرید در خدمتتون هستیم
09107900090
سلام فقط یه چیز رو میخام بدونم این که سرعت دانلود شبانه به یک صورت محدود هست یا به مرکز مخابراتی بستگی داره؟ یعنی شلوغ یا خلوت بودن مرکز مخابراتی تاثیری در سرعت دانلود شبانه داره؟نقل قول:
طرح 37 امین زجر نگیرید که پشیمون میشین مثلا سرعت 4 مگ ولی افتضاحه.... دزد های عوضی
سلام دوستان، قم هستم و مدتی خط 2048 با 10 گیگ حجمی رایگان 2 تا 8 صبح
اسیاتک استفاده میکنم.
متاسفانه سرعت دانلود رایگان تازگی بد شده، دورور 80kbs قبلا 150 بود و دیگر ارزش 44،000 تومان ماهیانه ندارد. معمولا 3 گیگ دانلود شبانه روز برام کافیه.
میخواهم شاید سرویس نامحدود سالانه بگیرم که شاید دانلود کم سرعت 24 ساعته از دانلود 6 ساعت رایگان شب بهتر باشه.
من چندین سال مشتری اسیاتکم، مخابرات و صبانت را هم امتحان کردم، اسیلتک تو قم بهتره.
لطفا نظرتان را بدید.
مصلا این:
اینترنت پرسرعت چالاکـ نامحدود برنزی 256 با امکـان تبادل حداقل 10 گیگ درماه
ایا این خوبه؟ منظور از امکان تبادل حداقل 10 گیگ درماه چیست؟ ایا میشه با این تارفه هر روز حدود 3 گیگ مجانی دانلود کنم؟
واسه شما هم قاطی کرده یا فقط واسه منه که رد داده!!!
200مگ حجم باقی مونده داشتم ولی تو این دو روز نزدیک 1گیگ استفاده کردم و همچنان همون 200مگ مونده!!!
والا با این upstream فرقی نداره رایگان باشه یا نه :n03:نقل قول:
دوستان این شرکت شبانه داره ؟؟؟
+
حداکثر سرعته دانلودی که میده چقدره ؟
منم 3 روزی هست حجمم کم نشده.میترسم جمع شه یه جا کم کنه .نقل قول:
آسیاتک مثل شاتل ترافیک اضافه خریداری شده رو اگر استفاده نکنی میره ماه بعد یا نه ؟؟
این پشتیبانی آسیافاک چرا اینطوریه رنگ زدم میگم حجمم رو اعمال کن
دانلود استریم خطم رو از 8 کرد 5 :n14:
چالاکـ نامحدود برنزی 32 بیشتر دانلود نمیده تازه محدود به 10 گیگ بعد 10 گیگ دیگه سرعت چند میخاد بشه:n21:
چالاکـ نامحدود برنزیچالاکـ نامحدود برنزی
از دیروز رایگان بود الان داره کم میشهنقل قول:
واسه شما الان کم میشه ؟
امروز اصلا خونه نبودم که تست کنم ولی بیشتر مواقع بعدا یک دفعه کم میکنه اگه الان واسه منو کم کنه منفی 1 گیگ میشه حجم باقی مانده:n02:نقل قول:
22 بهمن طرحی چیزی نذاشته بودن؟
بنده حاضرم پولم رو توجوب بریزم اما به این آدمای حرام خور ندم تا با پول من و شما برن جزایر قناری حال کنن. بنده اکانتم رو غیرفعال کردم و دیگر از اینترنت هم استفاده نمیکنم اگر هم کاری مقاله ای چیزی لازم داشتم به کافی نت مراجعه میکنم. والسلام نامه شد تمام. همین که یه مشتری مثل بنده رو از دست دادین ، برام بسیار خوشنود کننده ست. برین هر گ **ی میخواین بخورین بخورین. مملکتی که توش قانون نباشه هر سگ و خری آدم میشه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام دوستان
بین سرویسهای مختلف کدومش برای دانلود زیاد مناسبه؟ چه محدود با شبانه رایگان و چه نامحدود؟ البته قیمتش هم مناسب باشه
درودنقل قول:
بین محدود ها به نظر من سرویس 2مگ از نظر قیمت نسبت به سرعت شبانه مناسبتر هست
سلام دوستان. من گیلان هستم و الان از شرکت اندیشه سبز خزر سرویس دارم. 256 نامحدود و سرعتش چند ماهیه که فوق افتضاح شده!!! یه صفحه به زور باز میکنم :n21:
میخواستم از دوستانی که آسیاتک دارن بپرسم ارزش داره جمع کنم بیام آسیاتک؟ 512 نامحدود برنزی رو میخوام بگیرم. متوسط سرعتش چقده؟؟