سلام آقا حمید
یه نگاه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنداز اگه ممکنه نظرت رو بهم بگو.
سلام آقا حمید
یه نگاه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنداز اگه ممکنه نظرت رو بهم بگو.
مرسي حميد جاننقل قول:
راستش اونقد نميخوام هزينه كنم
كامپ و آمپ بشه ٣ تومن نهايتش
سلام بر دوستان و اساتید عزیز!
چند تا سوال دارم ازتون:
ماشین من 206 تیپ 2 هست (ماه بعد تحویل میگیرم)
و حتما باید از پخش فابریکش استفاده کنم.
و یک جفت Pioneer TS-A1676S هم دارم (اکبند اکلبند هستند و تا حالا استفاده نشده)
و یک جفت هم باند فابریک دست دوم در های عقب 206 دارم.
حالا سوال اینه که کدوم سناریو برای من بهتره:
1:این باند های A1676S رو جایگزین باند های در های جلو کنم + باند های فابریک 13 سانتی رو به در های عقب!
*این سناریو بنظر خودم 2 تا مشکل داره:
اولی اینکه A1676s رو با باند فابریک 13 سانتی استفاده میکنم.
دومی هم اینکه ظاهرا در شیشه های 206 به جایی که باند ها نصب میشه، آب نفوذ میکنه!(اثر آب روی باند های فابریک ماشین قبلی کاملا مشخص بود...) و این ممکنه به A1676s صدمه بزنه.
2: سناریو دوم هم اینکه باند های فابریک 16 سانتی توی درهای جلو سرجاش بمونه، و A1676S هارو روی طاقچه عقب نصب کنم.
*مشکل اینم اینه که نزدیک ترین بلندگو ها به راننده کیفیت پایی دارند و ممکنه نتیجه جالب از آب در نیاد!
**خطر دزدی طاقچه عقب هم که جای خود دارد.
و اگه با هزینه زیر 200 تومن + لوازمی که دارم پیشنهاد دیگه ای هم دارید، خوشحال میشم بشنوم!
من فقط دنبال یه صدای تقریبا با کیفیت و تقریبا بلند با بیس تقریبا نرم هستم)
*پیشرفته ترین سیستم که داشتم تا حالا یه پخش ارزون JVC بود با یک جفت باند 718 بدون آمپلی.(این سیستم برای من بیشتر از کافی بود و کاملا راضی میکرد منو...)
واس نتورك ٢ وي خوب ميشه؟
اصلا ميشه؟ من كه انقد تاپيك خوندم گيج بودم گيجتر شدم:n13:
سلام خدمت دوستان و حمید اقای عزیز
میخواستم بدونم وقتی اسپیکر 3 اهمی باشه واسه انتخاب امپ با همون توان باید امپمون روی 4 اهم به توان اسپیکر بخوره یا روی 2 اهم اخه امپ 3 اهمی نداریم؟
ممنون
6965V3 روی طاقچه ببندید تمام اون چیزایی که مدنظرتون رو پوشش میده !نقل قول:
1676 رو هم میتونید جایگزین باندای جلو بکنید ولی خیلی زیاد توفیری با باندای فابریکش نداره چون 206 تیوتر هم داره . تست کنید اگر خوب بود بندازید وگرنه ردشون کن بره !
نه تویتر نداره!(تیپ 2 هست مال من، تیپ 5 تویتر داره)نقل قول:
یکی از دوستان پیشنهاد داده بود JBL GTO938 بگیرم و دلیلش هم این بود که این اسپیکر 2 اوهم هست و بدون آمپلی نتیجه بهتری میده.
و اینکه حساسیت JBL GTO938 برابر 94 دسیبله.
حالا بنظر شما 6965v3 بهتره؟ یا JBL GTO938 ؟
*با توجه به این که 6965v3 مقاومتش 4 اوهمه و حساسیتش هم 91 دسیبله.
اگه 1676s رو رد کردم رفت، و خواستم برای در های جلو یه چیز بهتری بگیرم که بدون آمپلی استفاده کنم، چی پیشنهاد میدید (تو رنج همون 200~250 تومن)
درسته تیوتر نداره .نقل قول:
اتفاقا باند دو اهمی رو نباید بدونه آمپلی ببندید . تو توضیحات همه پخش ها هم نوشته ، اینجا حمید خان هم فرموده بودن .
برای جلو فعلا چیزی نگیرید . همون فابریک باشه . 250 تومنو بدید یه آمپ سبک برای 6965V3 بگیرید و از صداش لذت ببرید .
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
سلام دوستان میخوام یه پخش خوب واسه بگیرم باند هایی که دارم هم 6995s هست نظر خودم روی kenwood 300uvm هستش ، نظرتون درمورد این پخش چیه و چه چیزی پیشنهاد میکنید (تو همین رنج قیمت و بدون امپیلی)
Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
یک سوال دیگه:
اگه بخوام فقط بلندگوی در های جلو رو عوض کنم:
شما چی پیشنهاد میدید؟(بلندگوی 16 سانتی برای در های جلوی 206 که بیس نرمی داشته باشه)
*البته بدون آمپلی و با پخش فابریک استفاده خواهد شد!
و آیا میشه روی در های جلو کامپوننت نصب کرد؟( چون تیپ 2 هست، جای تویتر روی آینه حذف شده)
**گفتم شاید بشه یه سوزاخ روی رودری ایجاد کرد تا تویترش بره اون تو...
نقل قول:
کامپونت بیس نداره ! ولی میتونید نصب کنید و تیوتراشو میزارید رو داشبرد ! باند گرد بیس دار میخوای فقط پاور بیس ! صداشو گوش کنی باورت نمیشه ! هر چند از نظر من بیس تو در زیاد جالب نمیشه صدای قشنگی نمیده !
سلام وحید جان.نقل قول:
صبر کن گلیدن برسه بارش.
سلام حمید جان.احوال شما؟ندیدم پستت رو قدم نو رسیده هم مبارک و همچنین ماشین جدید.:n16::n40:نقل قول:
در مورد پخش تصویری همونطور که گفتی هزینه بالا میره به نظر من نکن این کار و و یه سنسور بگیری کافیه.من که با سنسور خیلی راحتم.
در مورد سیستم هم من پیشنهادم تک استیج هست.غقب چیزی نبند.یه جفت کامپ خوب جلو یه امپ 4 کانال و یه ساب10 یا 12 تو باکس سیلد خیلی هم جا نمیگیره.حالا بودجه بخش سیستم رو بگو ببینم چقدره؟:n02:
چی خوب میشه وحیدم؟:n01:نقل قول:
توضیح بده ببینم چیا خوندی....:n06:
سلام محمد آقا احوال شما؟نقل قول:
شما توان 2 اهم رو در نظر بگیر 3 اهم بین 2 و 4 اهم وات میگیره از امپ.مثلا اگر روی 4 اهم 100 وات و روی 2 اهم 150 وات باشه روی 3 اهم حدودا 130 میشه.
سلامنقل قول:
به نظر من همین پخش خوبیه.
چند تا پخش دیگه که صداشون تقریبا توی همین سطح 300uvm باشه معرفی کنید که اگر این پخش رو پیدا نکردم بدونم دنبال چه گزینه های دیگه ای باشم
Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
سلام محمد آقا احوال شما؟
شما توان 2 اهم رو در نظر بگیر 3 اهم بین 2 و 4 اهم وات میگیره از امپ.مثلا اگر روی 4 اهم 100 وات و روی 2 اهم 150 وات باشه روی 3 اهم حدودا 130 میشه.
به لطف شما خوبم ممنون از احوال پرسی شما و همچنین از جواب حمید اقا :n16:
دوستان برای پشت صندلی پراید میخوام نمایشگر بگذارم که توانایی پخش از روی فلش و بهترین پوشش فرمتهای تصویری داشته باشه . چی پیشنهاد میدین؟
این پخشای 300u و x400 چند ولتی واقعین؟راسته که 2ولتین و 4ولتی واقعی نیستن؟؟
دوستان که پخشمو دیدن گفتن چرا 3750 نگرفتی و پخشای پایونیر جنس صداشون بهتر از کنووده و x400 و 300u همون 2ولتین
این حرفشون واقعیت داره؟
من خودم از صدا راضیم ولی میگن اگه پخش پایونیر بزاری صدا خیلی بهتر هم میشه نمیدونم حرفشون صحت داره یا نه؟!
سلام
كي ميرسه بارش؟
كلن با بار گليدن مشكل دارم من
آمپ ٢ كانال مسكوني چنده ٢٠٠ ش
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلامنقل قول:
وقتی منویسه 4 ولت یعنی 4 ولته دیگه.حالا شاید دقیق 4 ولت خروجی نده ولی دیگه 2 ولت نیست. این حرفها چیه اخه میزنن برخی افراد:n24:.به نظر من که کن وود خیلی از پایونیر بهتره. در کل صدا سلیقه ای هست و باید خودوت گوش کنید و تصمیمی بگیرید.
سلام وحید جان.نه گفتن تو شهریور ان شاءالله میرسه.as200.2؟نمیدونم باید بیاد ببینیم چند میشه ولی زیر 2 هستنقل قول:
مرسي آقا حميدنقل قول:
كلا چي پيشنهاد ميدين تو گليدن؟
راستي تو خريد p99 ترديد دارم ميگم شايد واس من كارايي ندااره اون غول دوست داشتني
راستي آمپاي پيكو مسكوني وارد ايران شده
خوراك زير صندلين اونا كيفيت دارن واس كامپ؟ به خاطر ديجيتال بودنشون ميگم
فدای شما ممنونتمنقل قول:
راستش اگه نخوام پخش رو عوض کنم مشکل چندانی ندارم برای هزینه
به نظرم بهتره پخش رو فعلا نگه دارم چون بعدا هم عوضش کنم ترکیب چندان به هم نمی خوره.
فک کنم برای نیاز من بودجه دو میلیونی زیاد هم باشه.
مشکلم با ساب اینه که چون همیشه کالسکه بچه پشت ماشین هست میترسم در اثر برداشتن و گذاشتنش به ساب آسیب برسه ماشین هم بیشتر دست همسرم هست ونمیشه ازش انتظار داشت حواسش به سیستم باشه :n02: حالا فضا گرفتنش بماند. ریسکش بالاست :n25:
یه پیشنهاد برای استیج جلو و عقب بهم بدی ممنونت میشم. و همینطور اگه راهکاری برای ساب سراغ داری
بیشتر وکال برام مهمه و سیستم کیفی میخوام ولی یه نموره بیس خوب هم بهم بده که بهتر
فک کنم سایز فابریک تندر 13 باید باشه.جای توییتر هم نداره و اگه کامپ بخوام باید رو داشبورد کار کنم
خوبیه ریو این بود جلو و عقب 16 میخورد دست آدم خیلی بازتر بود.
سلام به همگی، به خصوص آقا حمید و آقا پوریا که راهنمایی کردن منو.
راستش من قصد کامل کردن استیج جلو رو داشتم و میخواستم باندای گرد هلیکس E رو اضافه کنم.
اما با صحبت یکی از دوستان تصمیم گرفتم که استیج جلو رو بعدا تکمیل کنم و الان ساب اضافه کنم.
موجودی فعلا پخش X400 و باند E69X هستش.
اگه بخوام یکی از این ساب ها رو بگیرم:
infinity 1260
rockford r1s412
jbl cs1214
به همراه یکی از این آمپلی ها:
kenwood 8400
dragster 406
soundstream p4.500
vibe slick stereo 4
چه ترکیبی رو پیشنهاد میکنید؟
اگه ترکیب دیگه ای با همین حدود قیمت (بیشتر نشه لطفا) میشناسید هم معرفی کنید بهم.
واقعا گیج شدم؛ ممنون از راهنماییاتون. :n16:
سلامنقل قول:
آمپ دو کانال و یه جفت کامپ؟یا آمپ 4 کانال +کتمپ و ساب؟من هنوز دقیق نمیدونم چیا میخوای؟بعد بودجه کلا 2 تومن؟
اگر سطح قطعاتت از زیرو به بالا بره zero165 پخش p99 توجیه داره.
پبکو 2 که سریه قبل اومد.زیر صندلی؟!!:n04:اینقدر کوچیه هر جایی میتونی ببندی پسر خوب.قد کف دسته:n02:دو تا 80 میده.برای کامپ m165 خوبه.
سلام سلامت باشی.نقل قول:
برای رسیدن به کیفیت هرچی هزینه کنی کمه.چون باید همه قطعات خوب و مناسب باشن. نه فقط آمپ و کامپ مثلا.
اگر عقب کالسه میزاری منم موافقم احتمال آسیب دیدن ووفر هست.مگر اینکه یه ساب باکس 8 ببندی و براش محافظم (که خودم تولید کردم) بزاری.دیگه خیالت راحته.باکسشم حدود 17 لیرته که کوچیک و جمع جوره.
اما اگر ساب کلا کنسل بشه مجبور به استفاده از کواک 9*6 (بر خلاف میل باطنیم) هستیم.
پیشنهاد من در حالت تک استیج و ساب:
جلو کامپوننت rs165
ساب Rs08Ex
آمپ RS100C4
جمع کل با احتساب باکس سیلد و اکسسوری حدودا 2400
---------------------------------------------
جلو کامپ rs165
آمپ rs100c4
عقب mc609
جمع کل با احتساب اکسسوری حدودا 2300
سلام.نقل قول:
انتخابهاتون تقریبا تو یه رده هستند.ساب اینفی 1260 بیشتر ویبره داره به نظر من جی بی ال رو انتخاب کنید.آمپ هم ساند یا درگ استر.
پس شما ميگي نگيرم p99 رو؟
چون نميخوام اونقد هزينه كنم
نهايت كامپ و آمپ٣
اگه ٤ كانال باشه بهتره واس باند عقبم
من ساب دارم
كلا x303
Co609
Pioneer 5500 t
Spxl1000
Sqx extreme
اينا داراييمه
چون آمپ باندا بده گفتم عوض شه با يه چهار كانال كه يه كامپخوبم بياد جلو
با سلام :
آقا حمید من دیروز سیستم را نصب کردم
پخش 9650 + آمپ مسیو یک کانال + باند jbl 963 + باند گرد 1345 پایونیر
صدای باند عقب عالیه کیفیت + بیس مناسب
ولی صدای باند گرد کاملا گمه در ولوم بالا خش خش هم میکنه
چه تنظیماتی باید اعمال کنم؟
با تشکر:n13:
ممنونم آقانقل قول:
کواک 6*9 رو که کلا بیخیال چون باید دست به تاقچه بزنم
حمید جان فک کنم جای اسپیکرهای فابریک تندر 13 سانتی هست و برای نصب 165 باید کیک باکس توی در رو با نمونه های دیگه عوض کنم.
از طرف دیگه فکر کنم rs130 میدرنج هست و rs165 مید ووفر پس اگه بخوام برم سراغ 130 حتما ساب لازم میشم.
میدونم خیلی دارم بهت زحمت میدم ولی اگه ممکنه قیمت با 130 بهم میدی با همون ساب و باکسی که گفتی.
لطفا هم تک استیج بهم بگو هم دو استیج
اگر امکانش هم برات هست هر موقع وقت کردی یه عکس از ساب و باکسی که گفتی یا اینجا بگذار یا تلگرام کن برام
بعد کواک گرد 13 سانتی نداریم خوش صدا باشه؟ میخوام دردسرهای نصب توییتر رو نداشته باشم :n33:
جبران کنیم انشالله زحماتتون رو
-------------------------------------------------
راستی چقدر قیمت ها بالا رفته توی این دو سال یادمه برای ریو داشتیم صحبت از نصب SQX165 می کردیم :n03::n03:
سلام من اقا حمید نیستم اما جوابتونو میدم :n02:نقل قول:
باند جلوی شما امپ خور میس
امپی که شما وصل کردید یه کانال نیس و دو کاناله احتمالا
اون خش خشی هم که میکنه یعنی داره فشار میاد بهش شما باید با fader پخشتون یه بالانسی رو بین بانهای عقب و جلو رعایت کنین که موجب خراب شدن باندهای گرد جلو در اینده نشه .
سلامنقل قول:
برادر درهای ال90 16 سانتی هم جا میشه شما باید اون قاب پلاستیکی داخل رو در بیاری بعد به راحتی کامپ میره توی در :n02:
من نظرم اینه شما که نمیخوای ساب بزاری اصلا کامپ هم نزار دوتا کواک هم برای جلو و هم برای عقب بزار چون سیستمی که ساب نداشته باشه کلا پولتو حروم کردی :n02:
من نظرم اینه دوتا باند گرد 16 سانتی ادیسان پریما بگیر با یه امپ معمولی مثه گرندزیرو 4115hpx .
چون ساب نداری به نظر من صدای قشنگ تری بهتون تحویل میده چون کامپ زیر رنج 500ت اصلا گزینه مناسبی نیس وسلام :n02:
باندها حدود 500 در میاد دوتاش باهم امپتون هم 420ت اکسسوری هم نهایتش میشه 200ت.
باند جلو 1345 پایونیر آمپ خور نیستنقل قول:
آمپ من 2 کاناله عزیز
خب منم که همینو گفتم :n02:نقل قول:
:n08:نقل قول:
حالا با این تفاسیر بجز 1345 چه باند دیگری پیشنهاد میشود البته بدون آمپ که نتیجه بهتری بگیرم
بدون امپ شما بهترین کواک رو هم بزارید همینجور دیستورت میشه.نقل قول:
سلام بر دوستان گرامی. وقت بخیر.
امروز داشتم تو سایت DLS یه چرخی می زدم. چند تا کامپوننت به چشمم خورد که به نظر خیلی خوش ساخت میومد. از دوستان کسی صدای اینا رو شنیده؟ اصلا ایران هست اینا؟
1- Reference RMC6.2
2- Reference RZ6.2
3- Reference RC6.2
با تشکر
سلامنقل قول:
کلا dls صدای بسیار گرم و تیوتر نرمی داره و دلنشین سبک خاص خودش رو داره همه کس پسند نیس.
من up36 رو داشتم 3وی صدای جالبی داشت اما فقط به خاطر میدبیس نرمش فروختم.به نوعی توی صداش هیجانی نداره.
این مدلها هم هست بالاتر هم هستش .
شرکت مجیر الکترونیک dls رو به تازگی وارد میکنه اگر خواستید پیام خصوصی بدید تا شماره های نماینده رو بهتون بدم.
سلامنقل قول:
به نظر من نه نگیر.چون همخونی با قطعات نداره.
ساب ووفر و آمپلی مونوی خوبی داری.نقل قول:
به نظر من جلو یا sql165 بگیر یا دیگه حد اقل sqx165.
آمپ هم برای sql باید XL150c4 بگیری و برای sqx هم rs100c4
همونطور که امیر حسین گفت خیلی راحت میتونی با خارج کردن قاب اسپیکرهای فابریک کامپوننت سایز 16 نصب کنی.من شدیدا تک استیج رو پیشنهاد میکنم. ساب هم ببند حتی شده یه 8 اما ببند.نقل قول:
قیمتها هم بله افزایش پیدا کردن.چون یورو رفت بالا.
بزار جنسهای شرکت برسه تا دقیق براورد هزینه کنم برات.شما هم دقیق بودجه رو مشخص کن.
مرسي حميد جان
فعلا كه وضع خرابه ببينم چي ميشه تا ماه ديگه❤️❤️❤️❤️
نقل قول:
دم شما و امیرحسین عزیز گرم
پس تا اینجا سر تک استیج کامپوننت 165 به علاوه یه ساب حالا هشت یا ده اوکی
فک کنم عقب فابریکی داره که احتمالا اونا رو هم باید قطع کنم
در مورد بودجه نهایی چون ماشین رو تازه ثبت نام کردم و یه چهل روزی طول میکشه تا تحویل بگیرم اگه برات زحمت نبود هروقت موجودی بود قیمت ها رو بگو که حتی شده تیکه تیکه تا اون موقع بخرم.
ولی کف اش دو میلیونه حالا ش تا سه تومن هم هزینه میکنم
راستی بخوام برم رو SQX 165 با ساب SXQ 10 چقدر باید بودجه کنار بگذارم شاید بتونم جورش کنم.
راستی توی برند های همرده gladen کدوم وکال گرم تری دارن؟
فوکال دیگه وارد نمیشه؟
نظرتون راجع به هرتز هلیکس یا اینفینیتی چیه؟
سلام خواهش میکنم:n40:نقل قول:
از الان پول کنار بزار چون احتمالا تا زمان تحویل ماشینتون بار میرسه:n06:
sqx165 قیمت قبلش 740 بوده.ساب sqx10 هم 610 ساب باکس فابریکش هم که میشه sqx10vb بوده 940.اگر بتونی ست sqx برداری که فوق العاده میشه.منتها آمپلیفایر رو باید حتما xl150c4 بگیری تا بریجش بتونه سابت و پر کنه البته کامل نه ولی 75% پر میکنه و بسته.
فوکال که خدا رحمتش کنه البته شرکتش خانگیهاش رو میاره اما ماشینی چون قیمت تمام شدش بالا در میاد براشون نمیصرفه.هلیکس به نظر من خیلی ووکال گرم و نرمی نداره.اینفی هم قدیمیاش عالی بود اما جدیدا:n28:.صدای 172prs پایونیر هم خوبه اما خب گرونه.نقل قول:
سلامنقل قول:
فدای شما
الآن مشخصات ساب رو نگاه کردم باکسش خیلی بزرگه و تقریبا دوبرابره sqx08vb بود.
فکر کنم همون ساب هشت اینچی برام بهتره. توانش هم پایین تره درایو کردنش راحت تر.
یه حدود برای سیستم کامل با کابل و وسایل نصب روی تک استیج sqx165 و sqx08vb با آمپ xl540c4 میگی که برم پول جور کنم؟
ببخشید میدونم خیلی زحمت دارم بهت میدم.
بعد اینها هیچکدوم موجودی نداره کم کم بخرم نفهمم دارم چیکار میکنم؟ :n02::n02:
خدا بیآمرزدش من که خیلی دوسش دارم.نقل قول:
فوکال که خدا رحمتش کنه البته شرکتش خانگیهاش رو میاره اما ماشینی چون قیمت تمام شدش بالا در میاد براشون نمیصرفه.هلیکس به نظر من خیلی ووکال گرم و نرمی نداره.اینفی هم قدیمیاش عالی بود اما جدیدا:n28:.صدای 172prs پایونیر هم خوبه اما خب گرونه.
یه مسافر دارم داره میره هلند نمیشه بگم برام کامپ بیاره؟ گمرک گیر میده بهش؟
از بابت ووکال sqx خیالم راحت باشه؟ من خیلی اهل سیستم بازی نیستم میخوام یه چیزی بگیرم حالاحالاها کیف اش رو بکنم
172prsهم دیگه زیادی گرونه شورش رو درآورده :n34: