دوستان وضعیت اینترنت مخابرات چطوره؟
خسته شدم از بس که از این شرکت و اون شرکت سرویس گرفتم.
در حال حاظر سرویس نامحدود ارائه میده یا نه؟
اگه نامحدود ارائه میده وضعیتش چطوره؟ مثل شاتل نباشه که بعد از مدتی سرعت به کل افت شدید داشته باشه.
Printable View
دوستان وضعیت اینترنت مخابرات چطوره؟
خسته شدم از بس که از این شرکت و اون شرکت سرویس گرفتم.
در حال حاظر سرویس نامحدود ارائه میده یا نه؟
اگه نامحدود ارائه میده وضعیتش چطوره؟ مثل شاتل نباشه که بعد از مدتی سرعت به کل افت شدید داشته باشه.
مخابرات نامحدود نداره فعلانقل قول:
من یه مگ گرفتم، آره سرعتش همین حدودهنقل قول:
امروز برام زده 1 گیگ ترافیک رزرو، مال همه اینجوریه؟ به مناسبت عید، عیدی دادند؟؟؟
اندیشه زخم کرده سند رو رایگان کردهنقل قول:
پارس ، آسیاتک ، صبانت و خیلی های دیگه هم رایگانه ، بعد مخابرات که خودش به اینا پهنای باند میفروشه مال خودش پولیه خیلی جالبه
اندیشه سرعت 8 مگش تازه سند به 512 میرسه زیر 1 مگ سند 256 ، 2 مگ تازه میرسه به 384
سرعت به این پاینیی باید مجانی باشه
البته بقیه هم سرعت زیادی نمیدن حداکثر سرعت سند خطوط ای دی اس ال 1 مگابیت هست و طبق قوانین سازمان تنظیم مقررات بیشتر از این هم نمیتونن بدن که والا نصف اینم نمیدن
به ما كوفت كه ندادن هيچي حجم كم شده ي خودمونم پس نميدن! حالا انگار دارن آپولو هوا مي كنن 2-3 گيگ ميخوان بريزن به حساب! :n15: تا اطلاع ثانوي مخابرات نياين كه اوضاع خرابه!
امروزم به مناسبت عید به نظرم 1 گیگ حجم دادن ( مخابرات )
البته من که استفاده نکردم ، نمیدوونم میپره یا میمونه
دوستان من اندیشه ی 128 دارم و 6 گیگ تضمین شدم تموم شده بود و سرعتم شده بود 15 تا الان دوباره تمدید کردم اما سرعتم همون 15 تا مونده و برنگشته بالا
مودم رو خاموش روشن کن
نقل قول:
همه ی این دردسرها یک طرف ، این کانکت شدن به نت بعد ساعت یک به طرف . رسما از ساعت یک تا دو هر شب کارمه ، صد بار باید مودم خاموش و روشن کرد (هم مودم به فنا بره هم اعصاب ما خراب میشه) تا به نت وصل شیم و پینگ بگیریم . حالا ما بیکاریم این موقع شب می تونیم بیدار بمونیم و از این کارا بکنیم . طرف روش داره سیستمش سرعت ساعت معیین روشن میشه و خودکار به نت وصل میشه و دانلود می کنه .اون باید چی کار کنه !!!!
دیگه شورشو در آوردن با این نوع سرویس دادن:n21:
بعضی وقتا که با خاموش روشن کردن مودم، کانکت نمی شه از Network and Sharing Center روی disable کلیک کنید و دوباره enable کنید مشکل حل می شه!!!نقل قول:
تست کنید شاید این راه برای شما هم جواب داد
تعرفه های جدید رو کجا زدن ؟؟
تا جایی که من می دونم فقط توی پنلنقل قول:
زنگ بزن پشتیبانینقل قول:
دوستان این ترافیک رزرو چی هست؟؟ مال من یه گیگ زده
عيديه.هر وقت حجمتون تموم بشه ميتونين ازش استفاده كنين.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
قابل انتقال هست؟؟؟نقل قول:
در صورتی تایمی برای مصرف نداشته باشه و همچنین isp شما امکان انتقال ترافیک باقیمانده به دوره بعد را داشته باشه بله . بهتر است از isp سوال کنید .نقل قول:
ولی این ترافیک رزرو بعد از اتمام ترافیک فعلی شروع میشه .
پنل من هیچی نزده !!!نقل قول:
تو پنل روی تمدید سرویس کلیک کنیدنقل قول:
از قسمت سرویس مورد نظر، سرویسی که می خواین رو انتخاب کنید، قیمتش رو توی توضیحات می زنه
بله به ماه هاي آينده انتقال داده ميشه.نقل قول:
حدود نیم ساعت پیش نتم قطع شد (آشنای اول)، رفتم پنل دیدم که روز باقی مونده رو زده -12! منفی 12!!!
زنگ زدم 2020، نفر 34 بودم، کلی صبر کردم نوبتم شد. بهشون گفتم که 11 مهر شارژ کردم، همچین چیزی امکان نداره، چک کرد و گفت شماره موبایل بدین که تماس گرفته بشه. گفتم چقدر طول میکشه حدودا، گفت معلوم نیست، شاید تا فردا طول بکشه...! :n29:
بعد از تغییر سایتشون هم مدت زمان باقی مونده از قراردادم کم شده بود، هم حجمم! یکی نیست بگه آخه چرا این پنل جدید رو قبلش تست نکردین؟! همینجوری سیستم آوردن پایین و اینو نصب کردن بجاش، تازه یادشون افتاده که مشکلاتش رو حل کنن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی من به اپراتور "212" وصل شدم... :n08:
دوتا سوال دارم:
1-تو پنل کاربری من زده سرویس جمع شده و فاقد سرویس رزرو ایا بازم میشه از اون یک گیگ رزرو که واسه عید داده استفاده کرد؟:n13:
2-از طریق موبال میشه به 2020 زنگ زد ؟ اگه میشه دقیقا باید به چه شماره ای زنگ زد ؟:n13:
لطفا بهم جواب بدین ممنون:n18:
١.حتما به پشتيباني زنگ برنين.نقل قول:
٢.با موبايل همون ٢٠٢٠ رو بايد بگيرين ولي نميدونم چرا اكثرا اشغاله.
معلوم نیست دوباره چیکار کردن که 2020 کلا تعطیله
از حجم رزو من 1 گیگ کم شد ، از حجم باقیمانده ی من 400 مگ کم شد
حالا چراشو نمیدونم ، برای کسی اینطوری نشده ؟؟؟
این مخابرات چه مرضی گرفته؟؟ من دیدم واسم زده اتمام روز شارژ مجدد کردم از حسابم پول کم شد ولی بعد از چند دقیقه بر گشت به همون حالت قبل و هیچی به هیچی..
این نت مخابرات هم گندش در آورده هر روز یک بامبول در میاره دیروز 5 روز مانده بود با 1گیگ حجم صبح زد یک روز مانده غروب زد حجم تموم شده بعدش یک ساعت پیش رفتم تو سایتشون زده خودش یک سرویس تمدید کرده این دیگه چه وضعشه اونم یک سرویس عجیب غریب intranet 2048 Alborz 80gig هر چی زنگ میزنم 2020 هم خطوط اشغال چه کنم رشت هم نیستم سرعتش افتضاح
برا منم قطع شد امروز بعد از ظهر و با اینکه یه هفته دیگه به پایان دوره ام مونده بود و 800 مگ حجم هم داشتم ، داخل پنل میزد -16 ! ترافیک 0 ! در حال جمع اوری :n29::n21:
چه غلطی دارن میکنن آخه ! بسه دیگه 2 هفتست داریم عذاب میکشیم ، ترافیک خوردن هیچی نگفتیم ، سرویس 2مگ رو کردن 1 مگ ! الان این دیگه چه داستانیه :n27::n21: پشتیبانی تلفنی کسی تونسته صحبت کنه ؟! چاره چیه ؟! من همش نوبت 50 اینا بهم میرسه کل اعتبار سیم کارتت باید بره تازه برسی به نوبت 10 ! :n21::n21:
فعلا از گزینه ی 100 مگ رایگان و یه روزه استفاده کردم ! 60 تا تیکت زدم ، دریغ از یه پاسخ !
اینترنت نامحدود 128 دارم که البته دیگه الان با این 6 گیگ تضمین شده ای که گذاشتن فرقی با حجمی نداره .
شبا هم رایگان نیست ؟ 1 شب به بعد مثلا از 6 گیگت کم نشه؟
128 حجمی چقدر سرعت دانلود میده ؟ روز چقدر میده ؟ 1 به بعد چقدر میده ؟
مال منم در حالی که چهار روز فرصت داشتم و 2 گیگ حجم ،صفر شد.البته یه اشتباهی کردم که همون لحظه حسابم رو تمدید کردم که باز هم بعد از چند دقیقه حسابم برگشت به حالت قبل .با پشتیبانی تماس گرفتم که گفت سیستم رو ری استارت میکنیم امروز فردا تا شارژتون اعمال بشه.
سلام دوستان كسي آسياتك استفاده ميكنه ؟ چ طورياش؟ من الا انديشه دارم باهاش حال نميكنم:n14:
براي چ شركتي؟ ولي معمولا نامحدود تا 6 گيگ سرعت دانلود بالاست (البته اگه از اولشم سرعت بالا بدن) بعد از 6 گيگ سرعت دانلودتونو ميارن پايين معمولا تا حد اسمي سرويستون:n23:نقل قول:
من الان کافی نت هستم و دارم جواب میدم امروز رفتم گلسار (دیگه ژشتیبانی و 2020 و ... رو ولش کنید. خودشون موندن چه گو... خوردن) رسما همش سرکاریه . اونجا (گلسار) هم رسما گاو دکفته بازاریه. یه نفر میخواد جواب صد نفرو بده هر کسی هم یه مشکل :n21: دو تا به عنوان نمونهنقل قول:
1- زنه اومده میگه مرد من سواد نداره و خودم هم نه سیستم دارم و نه مودم و اصلا نت استفاده نمی کنم. صاحب خونه هستم چندین ساله . دو ماهه نجومی برام هزینه نت رو قبض میاد و مینویسه (هزینه استفاده از نت ) فلان قدر. میدونی چی جوابش داد. خوب هزینه رو بدید تا تلفن شما نصب شه:n04:
2- طرف از رضوانشهر اومده میگه مودم آشنای اول خرابه. مخابرات و مسئول نت رضوانشهر گفته بیا رشت. همون لحظه زنگ زد به رئیس رضوانشهر بهش گفت مگه ما آدرس محل تعمییر مودم رو بهتون ندادیم. رئیسه گفت بازش نکردم فایل تکسل رو و آدرسو ندیدم. هیچی گفت برو همون جا داد و فریاد کن (سر رئیس رضوانشهر):n04:
مال ما رو هم نوشت گذاشت رو میزش تا امروز بعد از ظهر درست کنه (به نت دسترسی نداشت تا اکانت رو چک کنه) بعید می دونم تا شنبه درست شه
من درگیر این رسیدگی و این مخابرات هستم رسما :n02:
راستی شارژ کردن هم مثل اینکه مشکل داره و مبلغ به حساب مخابرات نمیره:n02:
اینم یادم اومد الان: گفت سیستم در حال به روز سازی و رفع ایراداته. ممکنه حساب شما رو درست کنم ولی فردا احتیاج به ریست کلی شه دوباره روز از نو و ........:n21:این دیگه تهشه
128 حجمی اندیشه سرعت دانلودش در روز و شب 1 به بعد چنده ؟
دوستان یک کمکی هم به ما کنید به این عوضی ها 2020هم زنگ میزنم همش اشغال اعصابم خرد شده هزینه رو نبرن رو قبض بیچاره شم آخه بیشرفا کی گفته برا خودتون تمدید کنید این سرویس مسخره رونقل قول:
ایول ، خوبه یکی رفت به این خراب شده ببینه چه خبره ، راستش حدس میزدم اینجور گاو دکفته بازاره :)برا همین تا الان حضوری نرفتمو اینجور که گفتی دیگه هرگز نخواهم رفت مگر برای فسخ :n21: رو اعصابن ، رفیق باز خبری بدستت اومد تو این تاپیک در جریان بزا مارو :n27:نقل قول:
با توجه به تفاوت کم قیمت ها به نظرم بهتره 256 یا 512 بگیری که لااقل بشه چیزی دانلود کرد :n21:نقل قول:
تا چند وقت پیش که من اندیشه بودم سرعت 128 محدود حدود 50 تا 70 بود ! 256 = 100 .. 512 = 130 . 1 مگ = 170 و ...
شاید الان بدتر یا بهتر شده باشه :n21: 1 شب به بعد هم سرعت فرقی نمیکرد با روز ، فقط بعضی شب ها افت میکرد سرعت
الان يكي از بچه ها اومد اينترنتشو چك كنم اين ديگه آخرشه مخصوص مشتريان گمشده در كانورت :n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب اسکل های هستن اینا رفتم تو پنلم روز های مانده شده 21روز حجم شده 48 گیگ یک ساعت بیرون بودم یک ساعت پیش 30 روز بود با 80گیگ حجم واقعا گوسفندن
اي آقا.. ترافيك اين ماه ما ماليد پس؟ 2 گيگ حجم خريدم 1 گيگم كه هديه دادن داريم سر ميكنيم! :n03:
آقا از ترافیک رزرو چطور میشه استفاده کرد؟