نقل قول:
منم همین الان خواستم یه حمله اساسی به طرف بکنم ولی حمله هام با فاصله 20 دقیقه میرسن:31::31::31:
Printable View
نقل قول:
منم همین الان خواستم یه حمله اساسی به طرف بکنم ولی حمله هام با فاصله 20 دقیقه میرسن:31::31::31:
10نقل قول:
خوبه
توی ورلد چند؟
هستش
.
نقل قول:
خسته نباشی.
آخه توی 10 با 1000 تا حمله میکنی؟
طرف حتما آ«لاین بوده هر چی داشته فرستاده 2000 تا فرستادن که کاری ندااره
کسی میتونه توی 14 سیتر من باشه تا چند ساعت دیگه؟
11 حمله داره میاد.
یکیش نوبل ترین هست.
ولی من نمیتونم بیام آخریش با فاصله نیم ساعت آز بقیه میرسه.
میشه کشتش.
نه این بازیکن رفتهنقل قول:
خسته نباشی.
آخه توی 10 با 1000 تا حمله میکنی؟
طرف حتما آ«لاین بوده هر چی داشته فرستاده 2000 تا فرستادن که کاری ندااره
این dagnon جاسوس اصلی کریپت توی BDR بود.نقل قول:
مصطفی لرد با چیت حال نمیده انلاین وقتی بازی میکنی پچ باید بگیری بعد بازی دیگه به این اسونی نیست سریع له میشی تازه من دارم بعد از 3 سال بازی حرفه ای میشم
مصطفی لرد با چیت حال نمیده انلاین وقتی بازی میکنی پچ باید بگیری بعد بازی دیگه به این اسونی نیست سریع له میشی تازه من دارم بعد از 3 سال بازی حرفه ای میشم
من تو ورد 12 هستم مشکلی نیست؟
دانگون؟نه بابا.نقل قول:
این بابا کلا میخواست بره.از همون هفته قبل تو کریپت یه سری اسکاتش کردن دیدن روستاهاش خالیه افتادن به جون روستاهاش.حتی کایزلینا.
حسین جدا bfme2 رو آنلاین بازی میکنی؟با چه سرعتی؟سی دیت یا دی وی دیت مال چه شرکتیه؟
من سی دی خودمو گم کرده بودم رفتم از مال شرکت hrb خریدم ولی خراب بودش.جای دیگه هم نتونستم پیدا کنم.
من برم ادامه این بازگشت شاه رو بازی کنم.خیلی توپه.ولی یه جاش گیر کردم.با آراگورن با پادشاه مرده ها جنگیدم و شکستش دادم ولی حین در رفتن وقت کم میارم و میمیرم.باید سرعت عمل خیلی بالا باشه
چرا عزیز.نقل قول:
چستر دیروز کلی دلیل آورد که این جاسوس بوده و بعد هم انداختش بیرون.
چستر بهش یک میل به اسم circular زده بعد دیده کریپت از محتویات اون نامه خبردار شده.
وقتی ازش خواستن که اکانتش رو بازرسی کنن دیدن که تمام نامه های inbox رو پاک کرده.
بعد یادش رفته قسمت circular رو پاک کنه و سیترش دیده که چند تا circular به سران کریپت زده.
الان هم که داشته بازی رو ترک میکرده اکثر روستاهایی که کایسلینا میخواسته بگیره خالی کرده بوده.
سلام ما هم آمدیم
این ورد 12 یه قبیله (ترایب) خوب نداره که ما رو دعوت کنن ؟ اگه که داره ایرانی باشه بهتر بگین.
بعدش هم اگه خواستن بجنگن باهات تو باید چیکار کنی؟
چیتی کدی مدی چیزی این بازی نداره؟
متشکر :11:
سلام من هم تو ورلد 12 هستم و دنبال یک ترایب خوب اگه پیدا کردی منو خبر کن راستی من یک همسایه دارم 800 تا پوینت داره با چه میزان نیرو باید حمله کنم مرسی
سلام
من تازه عضو شدم توی World12 یوزرم هم aRThaS-08 هست
این فایو ها کارشون درسته. انها ترایب ما رو هم منهدم کردن. ولی با کسانی که من حرف زدم نامردی نکردننقل قول:
این که تو راهنمای صفحه اول موجود است؟نقل قول:
کوچولو :31:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:تبریک راهنمای اولین پست و این راهنما رو بخوننقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/98956581/tribal_war_help_persian_ver_0.5.12.doc
سلام به همه .....
دیگه مدرسه ها تموم شدن ! :دی
فقط نمی دونم چرا همه استادا کلی پروژه گذاشتن رو دوش من بدبخت... ولی به هرحال تریبال وارز ..... :دی
نمی دونم چی تو این ورلد 10-12 دیدین همه تازه واردها چسبیدین بهشون من 100 بارم بخوام عضو بشم 13 کمتر عضو نمیشم !
عزیزم خوب اگه بود که ترایپ شما رو ترک میگرد میومد به ترایپ ما (البته اگه شما میفهمیدین جاسوسه)نقل قول:
چرا عزیز.
چستر دیروز کلی دلیل آورد که این جاسوس بوده و بعد هم انداختش بیرون.
چستر بهش یک میل به اسم circular زده بعد دیده کریپت از محتویات اون نامه خبردار شده.
وقتی ازش خواستن که اکانتش رو بازرسی کنن دیدن که تمام نامه های inbox رو پاک کرده.
بعد یادش رفته قسمت circular رو پاک کنه و سیترش دیده که چند تا circular به سران کریپت زده.
الان هم که داشته بازی رو ترک میکرده اکثر روستاهایی که کایسلینا میخواسته بگیره خالی کرده بوده.
یوسف جان ,یه حالی به جملت بده ,این حرفا باعث کدورت الکی بین رفیقا میشه ,یه مقدار نرم ترش کن :46:
زیر سایتیم حاجی..نقل قول:
ما کناکان جویای احوال برادران بسیجی و جان در کف پی سی هستیم..
این اواخر بی درو پیکر شدیم آمار همه چی از دستمون در رفته.. روزی 5 تا روستا با اجازه شما دارم نوبل میکنم(چه هدیه و چه دشمن)..:34: کلفتی بد دردیه حاجی..:31: موندم میخوام تو عید برم مسافرت اکانت رو چیکار کنم..:23: کدوم بسیجی مومنی میاد سیتر من بشه.. فقط ریسورس بزنه واسه نوبل .. هیچ کار دیگه ای نمیخواد بکنه.. کجاست یاری کننده ای که مرا یاری کند :34:
به تو چهنقل قول:
یوسف جان ,یه حالی به جملت بده ,این حرفا باعث کدورت الکی بین رفیقا میشه ,یه مقدار نرم ترش کن
چکاریه
وکیلیشی
یا نوکرش
:27: (شوخی)
اخ دوست دارم با مصطفی دشمن شیم می تونم نوبلش کنم
نقل قول:ترایب رو باید خودتون پیدا کنید.نقل قول:
اول برید توی Ranking►continent tribes و ببینید کدوم ترایب رتبه اول رو توی کانتیننت شما رو داره.
بعد هم روی نقشه نگاه کنید ببینید اون ترایب نزدیک شما عضو داره یانه.
بعد به مدیر ترایب یا مسئول استخدامشون میل بزنید و ازشون بخواید که دعوتتون کنن.
این بازی جنگیه و حرف اول رو نیرو میزنه.حداقل به اندازه امتیازتون SPear/SWord بسازید.
حاج حسین برای حمله به افراد فعال فعلا زوده.
اما سعی کن روستاهای ابندوند (بی صاحب) یا افرادی که امتیازشون ثابت و کم هست رو غارت کنی.
متاسفانه همین دیروز مطمئن شدیم که جاسوسه.وگرنه اصلا مهلت نمیدادیم یک ثانیه دیگه توی ترایب بمونه.نقل قول:
کنجکاو شدم ببینم قبلش چی گفت.:31:نقل قول:
بحث این نیست که ورلد چه زمانی باز شده.نقل قول:
مهم مشخصات ورلدهاست که ورلد 10 و 12 فقط سیستم قدیمی و یونیت های قدیمی و سرعت 2 رو دارند.
اگر ورلد جدیدی دقیقا با همین مشخصات بیاد خوب پیشنهاد میکنیم برن اون ورلد.
شاید هم چون اکثر ما به سیستم قدیمی عادت کردیم و اونو بلدیمبه دیگران پیشنهادش میکنیم.
لطفا احترام صفا رو داشته باش.(خیلی جدی)نقل قول:
دوست داری با ما دشمن بشی؟ پسر خوب دو هفتش جنگ شروع شده !:31:(جدی)
میشه بگی کدوم روستای من رو میخوای نوبل کنی؟(جدی)
ولی اگر تو هم به من حمله کنی من به ایرانی جماعت حمله نمیکنم.(جدی)
میبینم که مصطفی به میلی من حمله کردی.هان؟
آخ آخ رفتم دیدم ریم ریپر به یکی از بچه های ما حمله کرده بود با چند تا نیوک خفن و کمک یکی 2تای دیگه.ولی همه نیوکاشون کشته شده بودن.انقدر خندیدم.
راستی دلیل اینکه میلانلو حتی دیوارشم آپگرید نکرده بود اینه که اولا اون پرمیوم نداشت,دوما اون هر روز انقدر حمله داره که نمیتونه روستاهاشو زیاد چک بکنه.
حسین بار سوم:این ارباب حلقه هات سی دیش یا دی وی دیش مال کدوم شرکته؟با سرعت نت چند داری بازی میکنی و مشکلی نداری؟
بیا بر گردیم عقب :27:نقل قول:
لطفا احترام صفا رو داشته باش.(خیلی جدی)
بهزاد: این بازی یه بازی قشنگ به نام تریبال هست و ....
بولوت: اوه چه قشنگه بهزاد عضو شدم چطوری .....
بولوت: صفا بیا عضو شو
صفا : یوسف چه بازی قشنگی هست
بردیا عضو شد
همه عضو شدن
مصطفی وارد شد بعداز کلی ... تعداد روستاهاش زیاد شد البته عرضش رو داشته در این شکی نیست
حالا کلا اینا رو بیخیال شیم من قبل تر از تو صفا رو میشناسم :27:
در ضم تو واقعا حمله نمیکنی به به بیام بگیریم :27:
شما آقایی...نقل قول:
شماها نبودید که من الان صدبار این بازی رو ول کرده بودم.:10:
در مورد جنگ هم گفتم حمله نمیکنم.نگفتم دفاع نمیکنم .
در ضمن خودم به ایرانی ها حمله نمیکنم.
ولی کاری میکنم ترایب بریزه سرشون.:31:
چیزه خاصی نگفته بودنقل قول:
فقط یه چند تا مورد مثل نکبت ,عوضی ,خر ,گوسفند ,....(این یکی +18 بود ) و دماغو تو جملش بود که زیاد مهم نیست
میشه کوتاه اومد:27:
خوب حالا چون ایرانی هستیم دفاع هم نکننقل قول:
:11:
:2::21::21::21::21::21::21::21:
و عمره کوتاهمان مثل برق میگذردنقل قول:
بهزاد: این بازی یه بازی قشنگ به نام تریبال هست و ....
بولوت: اوه چه قشنگه بهزاد عضو شدم چطوری .....
بولوت: صفا بیا عضو شو
صفا : یوسف چه بازی قشنگی هست
بردیا عضو شد
همه عضو شدن
هاااان ؟!!!!!نقل قول:
صفا مثل اینکه دل پری از دست من داری !
هر چی یوسف گفته بود 4 تا هم خودت گذاشتی روش تحویلم دادی !
نقل قول:
نه بابا چه دل پری ......
فقط یه مقدار چاخان چاشنیش کردم
راستی جای کمال خیلی خالیه !
این شبها همه دور هم جمع هستیم....
دلمون براش تنگ شده.
یکی خبرش کنه این روزها پاشه بیاد اینجا.
با سلام بردیا خان این بازی لرد که من دارم 300 دلار پای هر جفتش دادم برام از سوئد گرفتن و فرستادن قضیه ماله پارسال وسال قبلش هست با 128 داتک بازی میکنم قبلا 512 داشتم 2 سال یادش بخیر چه اوبهتی داشتیم بازی انلاین هست پچ میگیرم و بازی خیلی سخت هست ببخشید قبلا متوجه منظورت نشده بودم اگه سوالی هست در خدمت هستم
:10:
به به چه بزن بزنی ما هم بازی بابا حیف که در جریان نیستم صفا و مصطفی میگین موضوع مهمی رو الان از دست دادم:31:
من به کمال میل میزنم ,شاید بیاد
خدا خیرت بده کمال.. آخه این چه کاری بود رفتی کردی؟؟ نباید تو فروم کلیم میکردی..
من بهت گفتم کمکت میکنم.. اشتباه کرده
خوب من میخوام اولین نفری باشم که سال جدید رو پیشاپیش تبریک میگه.
امیدوارم سال خوب و پربرکتی داشته باشید.
کم کم این تاپیک هم باید بهاری بشه.
چی ؟ خوفی امین جون ؟نقل قول:
آره خوفم..:34: مرسینقل قول:
چطور مگه!!!؟؟:31:
خیلی مخلصیمممممممممممممم:40:
خیلی خیلی
ببخشید که اینجوری شده....
نمیتونم زیاد سر بزنم!!!!
علی جان
بیخیال بابا
محلشون نزار
بزار هر چی دوست دارن بگن
:31:
فعلا که کاری نمیتونن بکنن
آقا این 2 تا عددی که سمت راست عکس امضامه... چی میگه؟!
کمال خان من حسین هستم نه علی فکر کنم اون عدد ها نشون میده که چقدر کارت درسته:10: