گیم پد جدید ایکسی: دی
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
برای معلولینه مثل این که: دی
کد:http://www.engadget.com/photos/n-control-avenger-xbox-360-attachment-gets-a-ces-overview-video/#3762911
گیم پد جدید ایکسی: دی
.
.
برای معلولینه مثل این که: دی
کد:http://www.engadget.com/photos/n-control-avenger-xbox-360-attachment-gets-a-ces-overview-video/#3762911
سلام. شما به یک کابل VGA و یک تبدیل مادگی به مادگی VGA نیاز داریدنقل قول:
یکی از اساتید اتصال xbox رو به crt for pc برای من شرح بده .....
ممنون
لطف می کنید یه عکس واضح بزارید !!!
قیمتش چنده ؟؟
چفت میشه روی اون کابلی که به مانیتور چسبیده ؟؟؟
ممنون
سامسونگ سري ٥ ٧٢٥ تومن و سري ٤ ٥٣٥ تومن البته سري ٤ رو دقيق نميدونم من خودم سري ٥ دارم خيلي عاليه.نقل قول:
دم دستم نیست عکس بزارم واست جفتش با هم میشه 17 هزار تومن. بله رو همون کابل چف میشه. خواستی بگو واست شنبه بفرستمنقل قول:
لطف می کنید یه عکس واضح بزارید !!!
قیمتش چنده ؟؟
چفت میشه روی اون کابلی که به مانیتور چسبیده ؟؟؟
ممنون
عزیزان امروز قیمت گرفتم .... البته فقط arcade رو ....
290 الی 335 متغیر بود ......
یکی از بچه ها می گفت چند وقت پیشا 225 خریده !!!!
واقعا برای خودم متاسفام که قصد خرید از بازار کشوری رو دارم که اصلا ثبات نداره !!! :41:
قیمت ارکید دقیق بخوام بگم ۲۹۵ تا ۳۰۰ هست نه پایین تر نه بالاترنقل قول:
خیلی بالا هست .......
امکان کاهش وجود داره ؟؟؟
یا برم تو نخ pc !!!!!
نهایت تا آخر این برج بتونم صبر کنم
فکر کنم تا 1 ماه دیگه کمی بیاد پاییننقل قول:
تو نخ pc اصلا نرو که پشیمون میشی بدجور
یه کم دندون رو جیگر بذار پسر :20:
جنس که بره بالا اگر هم بیاد پایین خیلی کم میاد .....
دیگه از 300 تومن نمیآد 240 تومن که ؟؟؟
چرا دنبال pc نرم .... ؟؟ اگه قرار باشه که 300 تومن هزینه آرکید رو کنم که باید براش هارد و .... هم د ر آیینده بخرم ...
خب با کمی افزایش بودجه خرید pc خیلی به صرفه تره !!!!
کنسول که داشته باشی غمی نیست . همه نوع بازی بدون مشکل یا افت فریم یا مشکلات غیره روش اجرا می شه.نقل قول:
قیمت بازی هاش به صرفه تره
Online playing بهتری داره .
انجام بازی ها باهاش از نظر راحتی بهتره
حسگر حرکتی کینکت رو هم بهش اضافه کنید دلیل خریدی X360 یا هر کنسول دیگه رو می فهمید .
در خوبی کنسول هیچ شکی نیست .... چون کنسول برای بازی طراحی شده ....
اما قیمت کنسول برامون یه مشکل به حساب میاد ....
الان قیمت یک گرافیک عالی با کنسول فرقی نداره . گرافیک فوقش تا 2 سال خوب کار کنه تازه CPU و RAM به کنار ولی کنسول راحت تا سال 2014 - 2015 ازش پشتیبانی می شه و مشکلی تو اجرا بازی نخواهید داشت .نقل قول:
باز انتخاب با خودتون هستش .
می تونید هم یک کنسول دست دوم بردارید ....
سلام پوریا جاننقل قول:
خیلی بد شد که قیمت ها ناامیدت کرد. اما اینو بدون که قیمت پایین میاد. یه زمانی ارکید همین حدود بود که رسید به 220 تومن. الان باز بالا رفته و به احتمال زیاد بازم پایین میاد. در مورد سیستم بگم که اگه هیچی نخوای بخری فقط و فقط بخوای گرافیک بگیری بهترین گرافیک بازار نزدیک به 700 تومن پولشه (ATI 5970 ) که تازه الان شرکت ATI در تدارک کارت های سری 6 هست و لی کنسول تا 2014 ساپورت میشه و قرار نیست تا اون موقع کنسول جدیدی بیاد.
برای اجرای بازی روی سیستم مشکلات زیادی وجود داره از جمله کرک که الان واقعا معزل شده بعلاوه اینکه خیلی از بازی ها رو pc نمیاد . بنابراین زیاد به ارتقا سیستم فکرنکن.
بازم حق انتخاب باخودته. این راهنمایی هایی بود که من و بقیه دوستان می تونستیم بت بکنیم.
از مسلم عزیزم بابت توضیح خوبش
واقعا ممنون :10:
حقیقتش قیمت ها واقعا من رو نا امید کرد،ای کاش نا امید می کرد .... دیونه هم کرد :31:
اینطوری که بوش میاد قیمت ها امکان پایین اومدنشون خیلی کم هست ...
با توجه به اینکه داریم نزدیک عید هم میشیم .....
من هم تو دو راهی موندم ......
اگه تا اوایل بهمن بیاد پایین که نمیاد xbox می خرم اگر هم نیاد مجبورم pc بخرم ....
دیگه چاره ای نیست !!!!
از عزیزانی که من رو راهنمایی کردن ممنون
:10:
سلامنقل قول:
شما برای اینکه بخواین یه PC قدرتمند داشته باشین حداقل باید 500 تومن هزینه کنید!
تازه اگه مادربوردتون جدید باشه وگرنه باید پلتفرم رو عوض کنید که بیشتر ازین حرف ها خرجتون میشه!
مورد بعدی اجرای بازیهای مختلف با کلی دردسر در PC هست!
آدم کلی هزینه PC میکنه که بازیها رو بدون مشکل انجام بده و حداقل 60 فریم در بازی ها داشته باشه ولی با این پورت های مزخرف کمپانی های بازیسازی باید دعا کنید که حداکثر 60 فریم در بازی داشته باشید ! ( که اونم خیلی از مواقع ندارید!):31:
مثلا FIFA 11 یا COD : BO یا NFS : HP و ... تا همین الانش که من دارم با شما صحبته میکنم در PC مشکلات افت فریم های بی مورد یا کرک دارن!!
مثلا HAWX 2 رو هنوز نتونستن کرکش کنن!
تازه به جز FIFA 11 و چنتا بازی قدیمی ( که با استفاده از GameRanger میشه آنلاین بازی کرد) بقیه این بازی ها رو در PC نمیشه به صورت آنلاین بازی کرد و باید بازی اوریج خریداری کنید.
ولی در X360 ( به جز بعضی از ماه های سال) میشه با خیال راحت رفت LIVE و حال کرد!:31:
در آخر باید این بگم که 300 هزار تومن پول کمی نیست و سعی کنید چیزی رو خریداری کنید که بعدا پشیمون نشید.
حرف شهاب عزیزم کاملا منطقی هست .....
اما با 450 تومن میشه یه سیستم نسبتا مناسب جمع کرد .. البته بدون مانیتور .....
که حداقل اسمش کامپیوتر هست و باهاش غیر از گیم می تونیم کارهای دیگه هم انجام بدیم ...
اما اگه از pc بگذریم و رو به xbox بیارم می بینیم که یه arcade واقعا به 300 تومن ارزش نداره ......
من هم خودم با این حال که xbox نداشتم ولی یکی از طرفدار هاش بودم ......
تا اینکه با این افزایش بیش از حد قیمت مواجه شدم .... :41:
و به کل از خرید یه arcede که قطعا در آیینده نزدیک باید براش هارد هم بخرم .... منصرف شدم ... :41:
ای کاش که می تونستم و می خریدم تا به جمع xbox دارها بپیوندم ....
حداقل می تونم بگم قسمتم نبود (( این هم از خرافه پرستی :31: ))
باز هم از تمام دوستای گلم که من رو تا این لحظه یاری کردن ....
مـــــمــــنو نــــــــــــ
پوریا چرا اینطوری میکنی..............نقل قول:
ببخشید که یکم باهات رک حرف میزنم
اگه pc بخری قطعا میخوره تو پرت و در آینده ی نه چندان دور از از بازی کردن با pc پشیمون میشی :41:
من خودم یه pc نسبتا خوب دارم و تقریبا هر چی بازی براش اومده خریدم و انجامش دادم ولی
انقدر اعصاب منو سر این کرک مرک خورد کرده که الان کراکی شدم و یه گوشه افتادم(شوخی:31:)
نه بیشوخی،pc بخری خودت میای تو همین تاپیک و میگی اشتباه کردی:13:
اگه 360 بخری(میدونم گرونه ولی صبر کن دیگه بابا:31:-به قول شاعر :گر صبر کنی زغوره ایکس باکس سازی:31:) هر بازی ای براش بیاد بدون دنگ و فنگ میتونی راحت اجراش کنی
تازه کینکت هم اومده میتونی با اعضای خانوادت حال کنی
در کل دو تا راه بیشتر نداری:
1- یه نمه صبر کن بعد برو 360 بخر
2-بیخیال همه چیز بشین کنکورتو بخون:31:
والا دست خودم هم نیست .... دیگه خسته شدم !!!!نقل قول:
پوریا چرا اینطوری میکنی..............
ببخشید که یکم باهات رک حرف میزنم
خواهش می کنم عزیز ..... اتفاقا من آدم های رک رو خیلی دوست دارم
بله میدونم که pc برای بازی مناسب نیست .....نقل قول:
اگه pc بخری قطعا میخوره تو پرت و در آینده ی نه چندان دور از از بازی کردن با pc پشیمون میشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم یه pc نسبتا خوب دارم و تقریبا هر چی بازی براش اومده خریدم و انجامش دادم ولی
انقدر اعصاب منو سر این کرک مرک خورد کرده که الان کراکی شدم و یه گوشه افتادم(شوخی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
الان که کرک برای windows واقعا یه مشکل گیمر ها شده ......
اون رو که همین الان دارم می گم .....نقل قول:
نه بیشوخی،pc بخری خودت میای تو همین تاپیک و میگی اشتباه کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که اشتباه کردم 2 ماه پیش نگرفتم ......
آخه 5 تومن یا 10 تومن نرفت روش یه دفعه انقلاب کرد !!!!نقل قول:
اگه 360 بخری(میدونم گرونه ولی صبر کن دیگه بابا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -به قول شاعر :گر صبر کنی زغوره ایکس باکس سازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) هر بازی ای براش بیاد بدون دنگ و فنگ میتونی راحت اجراش کنی
از طرفی هم نمیدونم کی میخواد بیاد پایین ......
خب xbox نیاز به ---- نداره ؟؟؟
ما خودش رو نداریم حال فکر کینکت هم باشیم .... :31:نقل قول:
تازه کینکت هم اومده میتونی با اعضای خانوادت حال کنی
1. چقدر صبر کنم ؟؟؟ (( همین موضع من رو دیوونه کرده ))نقل قول:
در کل دو تا راه بیشتر نداری:
1- یه نمه صبر کن بعد برو 360 بخر
2-بیخیال همه چیز بشین کنکورتو بخون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. کنکور رو بیخیال شو که دیگه حالم از اسم درس و کتاب و ... بهم میخوره ........
---------------------------------
دیگه قاطی کردم در حد تیم ملی ...... اصلا نمیدونم چی بگیرم؟
کیxbox ارزون میشه ؟؟
و .......
اقا صبر کن اسلیم که -- بشه میاد تا 200 هزار تومن الان رفته بالا
اسلیمم تا یکی دو هفته دیگه -- میشه
این همه عجله چیه
علت افزایش قیمت xbox Elite و Arcade :
جدیدا خبر هایی بسیار عجیب از بالا رفتن روند قیمت ها در ایران به دست ما رسیده که گروه msxbox360 را متحیر کرد طبق تحقیقات انجام شده به این نتیجه رسیدیم که به علت کرک نشدن کامل مدل اسلیم اکس باکس و نرسیدن ان به ایران هجوم خرید ها به مدل های قبلی یعنی " الیت و ارکید " زیاد شده که این باعث بالا رفتن قیمت ها و همچنین سبب کم شدن مدل الیت و نبود ان به طور رسمی در بازار ایران نیز شد . همچنین از پایین اومدن شدید قیمت کینکت خبر رسیده که در بعضی از نقاط ایران قیمت حتی به 240 هزار تومان هم رسیده است . هنوز معلوم نیست تا کی قیمت ها در این سبک بموند ولی تخمین زده میشه زود تر قیمت ها شکسته بشه و به پایین نزول کند .
قیمت های جدید کنسول ها به شرح زیر می باشد :
- مدل ارکید در حدود 310 هزارتومان
- مدل الیت فعلا موجود نیست ( حدود 400 هزار تومان)
- مدل اسلیم 250 گیگ (-- نشده) حدود 440 هزار تومان | -- شده + 70 هزارتومان
- کینکت قیمت معمولی ، نداره | بالا ترین قیمت حدود 290 هزار تومان | پایین ترین قیمت 240 هزار تومان
منبع :کد:www.msx-box360.ir
نقل قول:
آقا جان ، برادر من ، تصمیم نهایی با خودته .
مطمئن باش این دوستان نفع یا ضرری نمیبرن اگه شما کامپیوتر جمع کن یا 360 بخری ، فقط می خوان راهنماییت کنن که بهترین انتخاب رو داشته باشی .
360 هم یه زمان تا 290 رفت بالا بعد 2 ماه تا 230 اومد پایین که من یدونه خریدم . ( 2سال پیش)
پس این حرف که بگی دیگه از 300 خیلی نمیاد پایین منطقی نیست .
اینم بگم که تعداد بازیهای خوبی که واسه کامپیوتر میاد از نصف کنسول هم پایین تره
از بین بازیهای تاپ امسال فقط اینا واسه کامپیوتر اومدن :
Call of duty
Mass effect 2
Star craft 2
assassin 2
fallout
bioshock
اما اینا هیچ کدوم نیومدن :
alan wake
assassin : BH
bayonetta
castlrvania
enslaved
red dead
fable 3
halo
vanquish
حالا شما یه نسبت بگیر از 15 تا بازی 6 تا واسه کامپیوتر و 14 تا واسه کنسول اومدن یعنی 93 % کنسول و 40 % کامپیوتر .
تازه من کینکت رو کلا در نظر نگرفتم .
اسلیم که واقعا چشم گیر هست ..... از اسلیم خیلی خوشم اومده !!!نقل قول:
اما -- بشه گرون تر نمی شه ؟؟؟؟
---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:36 PM ----------
قطعا کنسول بهتره .... من خودم هم کنسول رو بیشتر دوست دارم .....نقل قول:
و مشخصه که دوستان نفع من رو میخوان تا ضررم رو .... (( کوچیک همشون هستم :11: ))
من تنها با قیمت مشکل دارم ..... که تا کی میاد پایین ...... ؟؟؟
یا بالا میمونه !!!
الان هم دوتمون اسلیم رو معرفی کرد که فکر نکنم به 200 برسه به همین زودی !!
:40:
منم xbox میخوام :31:
همین تابستون امسال قیمت آرکید شده بود 280 تا 300 اما من صبرکردم توی شهریور خریدم 240 ! شک نکن که قیمت میاد پایین مخصوصا با هَک شدنه اسلیم :46:نقل قول:
خب مشکل همینه که تا تابستون نمی تونم صبر کنم ..... :31:
حالا نظتون در رابطه با اسلیم چی هست ؟؟؟ ظاهرش خیلی ردیفه ؟؟؟
چه تفاوتی بین اسلیم و آرکید هست ؟؟
xbox360 بازی هاش تا کی ساپورت میشن ؟؟؟
امیدوارم شب عید قیمتها عادی بشه و بیاد پایین . وگرنه مثل همیشه به شانسم باید فحش بدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از نظر سخت افزاری هیچ تفاوتی بینشون نیست فقط اسلیم کمتر داغ میکنهنقل قول:
تا 2015 بازیهارو ساپورت میکنه
بابا تو یک ماه صبر کن ببین قیمتها چطوری میرن بالا :31:ببخشید پایین:31:
مرد مومن شب عیدی کجا بود ؟؟!!!!
تازه دم عید قیمتا میره بالاتر ...... !!!
اگه تا اوایل بهمن اومد پایین که اومد نی مد فدای سر بـــــچــــــــه هــــــای ســــایـــــــت ......
بیخیال میشیم تا زمانی که اسلیم برسه به زیر 220 تومن .........
:31:
---------- Post added at 07:12 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------
یعنی همش 4 سال براش بازی میاد ؟؟؟نقل قول:
ای بابا اینکه نشد کنسول :31:
رو میکرو الان داریم black ops بازی می کنیم :31: بعد xbox سریع میزن تو خاکی .....
من خیلی بتونم صبر کنم فکر کنم همین 1 ماه باشه ..... :27:
آقایون و خانوما همینجا عرض می کنم که اگر قیمت xbox (( فرقی نمی کنه اسلیم یا آرکید )) برسه به زیر 225 تومن
همتون به صرفه شام و شیرینی تو Yahoo دعوت هستید ..... :31:
فقط و فقط 1 ماه فرصت دارید ........ :31:
این قیمتا خودشون الان بالاتر هست.نقل قول:
- مدل ارکید در حدود 310 هزارتومان
- مدل الیت فعلا موجود نیست ( حدود 400 هزار تومان)
- مدل اسلیم 250 گیگ (-- نشده) حدود 440 هزار تومان | -- شده + 70 هزارتومان
- کینکت قیمت معمولی ، نداره | بالا ترین قیمت حدود 290 هزار تومان | پایین ترین قیمت 240 هزار تومان
آقا کنسول من سری بازی های NFS رو اجرا نمیکنه. میگه دستگات باید آبدیت شه !!! فقط با بازی های nfs مشکل دارم ، چه قدیماش چه جدیدش
با درود
قصد خرید یک کنسول برای بازی را دارم . شما کدامیک را پیشنهاد میدین ؟ پلی استیشن 3 بهتره یا ایکس باکس 360 ؟ البته میدونم که قیمت بازیهای پلی استیشن بسیار بالاس ولی میخوام ببینم که تفاوت از لحاظ گرافیکی بین ایکس باکس و پلی استیشن وجود داره؟
و ایا 1080 p را ساپرت میکنن ؟
بهتره بگم کلا هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم
شما چه مدلی را پیشنهاد میدین و با چه قیمتی ؟:11:
آقا جان اون قیمت گوشت و مرغه که دم عید میره بالا (مثل اینکه هنوز تو خرج و مخارج زندگی نیفتادیا :31: )نقل قول:
من 360 خودمو 27 اسفد خریدم 220 تومن و عمرا کسی انقدر ارزون خریده باشه .
والا اینجوری که ما شنیدم دم عید همه چی میره بالا .......
خب اگه قرار باشه که من 360 (( اسلیم )) رو بخرم 220 خب صبر می کنم ......
اما بعید می دونم .... :41:
نقل قول:قیمت جهانیش 300$ه. البته 250 گیگش:20:
اينقدر بحث شده قبلا هم تو فروم هاي فارسي هم خارجينقل قول:
نمون اخرش هم انتخاب بهترين كنسول سال 2010 از سمت Ign يعني 360
گرافيك بازي هاي مولتي هم كه تابلو كدوم بالاتره
1080p رو هم support ميكنن
elite بگير البته اگه گير بياري
خوشمان می اید هیچ بازی انحصاری خاصی به این زودی ها نداریم
هییییی
بریم Fifa 11 بازی کنیم بهتره
Pes 11 هم که قفل گذاشتن روش نمی شه بازی کردش
خدااااا
علیکم سلامنقل قول:
با درود
قصد خرید یک کنسول برای بازی را دارم . شما کدامیک را پیشنهاد میدین ؟ پلی استیشن 3 بهتره یا ایکس باکس 360 ؟ البته میدونم که قیمت بازیهای پلی استیشن بسیار بالاس ولی میخوام ببینم که تفاوت از لحاظ گرافیکی بین ایکس باکس و پلی استیشن وجود داره؟
و ایا 1080 p را ساپرت میکنن ؟
بهتره بگم کلا هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم
شما چه مدلی را پیشنهاد میدین و با چه قیمتی
اقا هردو یه مزیتی دارند و یه مشکلاتی ولی به نظر من ایکس باکس به خاطر کینکت نسبت به ps3 بسیار بهتره و بازی براش بیشتر میاد
پلی3 هم بازیهاش ارزون شده و هر بازی اون 5 هزار تومنه پس دیگه قیمت بازیهای پلی 3 گرون نیست یه قابلیت پلی 3 بلوری هستش و همینطور محیط مولتی پلیر رایگان و از لحاظ سخت افزاری یکمی قوی تر به نظر میرسه (البته نه از نظر گرافیک)
اگه میخای ایکس باکس بگیری یه مدل اسلیم اورجینال بگیر و صبر کن تا -- بشه این خیلی بهتره البته به نظر من
اگه پلی 3 میخای بگیری یه مدل 120 گیگ بگیر و در کنارش یه هارد 500 یا 1 ترابایت اکسترنال بگیر بیخودی پولتو به پلی 3 320 گیگ نده
خوشم میاد فیفا بازی دمت گرمنقل قول:
بریم Fifa 11 بازی کنیم بهتره
هزینه آپدیت فریمور چقدر است ؟؟ لطفا یک جای مطمن رو شماره و آدرس پ خ کنید . غیر از آپدیت فریمور درایو امکان اجرای بازی های جدید هست ؟ با دیسک بوت مانند یکی دو سال پیش عرضه شده بود !
برای اجرای بازی های کال آو دیوتی و مدال افتخار هم نیازی به فریمور جدید است ؟!
pes 11 كه ap 2.5 ندارهنقل قول:
براي cod:bo و moh نيازي به Lt pLus نيستنقل قول:
هزينه update هم 6 تومان هست
همين اقا ميثم خودمون هم انجام ميدن
نه اون Activator ديگه كارايي نداره