رشتیه به دوستش می گه یه جا بلدم مشروب می دن شام میدن تریاک می دن اخرشم 30000تومن می دن دوستش می گه : کجاست؟ میگه: خودم نرفتم زنم رفته
Printable View
رشتیه به دوستش می گه یه جا بلدم مشروب می دن شام میدن تریاک می دن اخرشم 30000تومن می دن دوستش می گه : کجاست؟ میگه: خودم نرفتم زنم رفته
اخونده می ره بالا منبر یه خانومه می گه حاج اقا من تو خونه حجابم رو رعایت می کنم .میگه افرین کلید بهشت رو بدین به این خانوم. یکی دیگه می گه حاج اقا این که چیزی نیست من تو خونه جادرم می پوشم .می گه افرین به شما کلید بهشت رو بدین به این خانوم. یکی دیگه می گه من تو خونه با رکابی می گردم.میگه افرین کلید خونه اینارو بدین به من
رشتیه داشته می مرده به زنش می گه : اگه من بمیرم تو ازدواج می کنی؟ زنه می گه اره . رشتیه می گه واسش میرزا قاسمی هم درست می کنی؟ زنه می گه : نه دوست نداره
ترکه با دوست دخترش تو ماشین بودن می بینه جلوتر ایست بازرسیه به دوست دخترش می گه تو پیاده شو بعد از ایست بازرسی بگو مستقیم تجریش که من دوباره سوارت کنم ......بعد از ایست بازرسی دختره یادش می ره بگه تجریش می گه ونک . ترکه می گه شرمنده مسیرم نمی خوره
به رشتیه می گن شما روی هم رفته چند تا بچه دارین؟ می گه: ما روی هم نرفته 3تا بچه داریم
دو تا ترک داشتن تو مکه سنگ میزدن سنگای یکی تموم میشه اون یکی میگه کم نیار فحش بده
ترکه از دستشوی می یاد بیرون پشتش اش و لاش بوده .می گن چی شده؟ می گه هیچی پدرسگ صداشو واسه من بلند می کنه
ترکه می ره خواستگاری بابای دختر می گه: اقا شما خونه داری ؟ می گه: خونه نه ولی برو بچه ها مکان زیاد دارن
زن ترکه: مرد چرا کولر نمی خری ؟ ترکه: به درد نمی خوره اونایی هم که دارن گذاشتن رو پشت بوم
تهرانیه به رفیقش می گه من اگه پیش خواهرت بخوابم باهم فامیل می شیم؟ رفیقش می گه: نه بی حساب می شیم!!!