یه سوال ؟؟؟؟؟؟؟؟
ویندوز ویستای لپتابم به صورت نرمال موقعی که می خواد بیاد بالا دیگه LCD کاملا خاموش میشه و هیچ کاری رو انجام نمی ده
البته تویه Safe Mode میاد بالا مشکلی نداره ولی به صورت نرمال مشکل داره
به نظرتون مشکل از کجاست؟
Printable View
یه سوال ؟؟؟؟؟؟؟؟
ویندوز ویستای لپتابم به صورت نرمال موقعی که می خواد بیاد بالا دیگه LCD کاملا خاموش میشه و هیچ کاری رو انجام نمی ده
البته تویه Safe Mode میاد بالا مشکلی نداره ولی به صورت نرمال مشکل داره
به نظرتون مشکل از کجاست؟
سلامنقل قول:
سوالتون رو تو انجمن لپ تاپ بپرسید
سوالات و اشکال های سخت افزاری و نرم افزاری لپ تاپ
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=257
آره آخه از وقتی ویندوزم رو عوض کردم این شکلی شد. همون اون هارو قبلا نصب کردهبودم و مشکلی نداشت.نقل قول:
سلام
من می خوام یه درایور نصب کنم که امضای الکترونیکی نداره ..... تو xp اگه به قسمت driver signing بریم میشه دستور داد که سیستم اجازه نصب درایور رو بده .. ولی تو ویستا خودش اجازه نصب نمیده ...... می خوام بدونم جایی هست که بریم این گزینه رو غیر فعال کنیم ؟ اصلا به ویندوز چه ربطی داره که من چی می خوام نصب کنم ؟
منم دقيقا همين مشكل دارمنقل قول:
ديشب من سون التيمات نصب كردم
اما امروز از همون ديسك ميخوام نصب كنم اين ارور ميده واقعا عجيبه چرا ؟
سلامنقل قول:
اگر ویندوز به ویستا سازگاری نداشته باشه نمیشه؟
منظور امضا چی بود>؟
ویندوزم هنگ میکنه و حتی task manager رو باز نمیکنه, مجبورم ری استارت کنم. هر یکی دو روز یه بار اتفاق میافته. تو این حالت کل شورت کاتای ویندوز از کار میفته, مثل alt+tab و ... ولی windows+tab کار میکنه. موس هم تکون میخوره ولی کار دیگه ای نمیشه انجام داد. آنتی ویروس نود روش نصبه. یک بار task manager رو از قبل باز کردم, وقتی هنگ کرد, تغییر خاصی تو cpu یا ram رخ نداد. به نظرتون ویروسه؟ اگه ویروسه چه ویروسی؟ در ضمن ویستام روی لپ تاپه و یه سالی هست که باهاش کار میکنم, فقط هم از نسخه اصلی بک آپ دارم و دوباره نمیتونم نصب کنم
سلام
توی اجرای بعضی از نرم افزار ها این پیغام داده میشه
چکارش کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یعنی هیچکی نیست که جواب منو بده؟ :19:
فکر کنم اگه دیکشنری رو uninstal کنی و دوباره نصب کنی درست بشهنقل قول:
توی اجرای بعضی از نرم افزار ها این پیغام داده میشه
چکارش کنم
خب این یکی رو مثال زدمنقل قول:
فکر کنم اگه دیکشنری رو uninstal کنی و دوباره نصب کنی درست بشه
چند تا نرم افزار این پیغام رو میده