-
طي 2 بازي دوستانه؛
اميد ايران به مصاف تيم ملي بحرين مي رود
تيم ملي اميد ايران براي انجام دو ديدار دوستانه با تيم ملي بحرين، عازم اين كشور خواهد شد.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) و به نقل از سايت فدراسيون فوتبال؛ اين دو مسابقه در روزهاي دوشنبه و چهارشنبه، سوم و پنجم مهر ماه سالجاري جهت آمادگي هر چه بيشتر ملي پوشان اميد كشورمان در بازيهاي مقدماتي المپيك 2008 پكن انجام خواهد شد.
20 بازيكن به اردوي تيم ملي فوتسال دعوت شدند
از سوي فدراسيون فوتبال، 20 بازيكن به اردوي تيم ملي فوتسال كشورمان دعوت شدند.
اردوي تيم ملي فوتسال از تاريخ 13 آبان لغايت 4 دي برگزار مي شود. اسامي دعوت شدگان به اردوي مذكور به شرح زير است:
مصطفي نظري، اصغر قهرماني، منصور مولايي، حميدرضا ابراري نيا، محمدرضا حيدريان، بابك معصومي، احمد پري آذر، مصطفي ايمانوند، مجيد رئيسي، مجيد لطفي، محمد هاشم زاده، مرتضي عظيمايي، جواد اصغري مقدم، حميد شانديزي مقدم، حسن كريمپور، محمود طاهري، ابوالفضل سيدي، حميد نصيري، محمد كشاورز و ابراهيم مسعودي.
گفتني است، بازيكنان دعوت شده بايد روز شنبه 13 آبان ساعت 16 خود را به كادر فني تيم ملي فوتسال در محل كمپ تيمهاي ملي معرفي نمايند.
-
نكيسا:
با دنده شكسته بازي كردم
همگي اين اميد را داريم كه به ليگ برتر صعود كنيم.
نيما نكيسا در گفتگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)؛ با بيان مطلب فوق افزود: با دنده شكسته و به كمك آمپول درون دروازه ايستادم. در مسابقه بعدي هم با همين وضعيت بازي ميكنم.
وي در مورد استقلال جنوب دزفول تيم جديدش گفت: تيم خوبي داريم. اين تيم جوان و يكدست است و بازيكنان انگيزههاي زيادي براي درخشش در ليگ دارند.
دروازهبان اسبق تيم ملي ايران ادامه داد: با حضور تيمهايي همچون پگاه سخت است كه بخواهيم قول صعود بدهيم اما نااميد هم نيستيم و همگي اين اميد را داريم كه به ليگ برتر صعود كنيم.
وي در مورد بازي فجر سپاسي مقابل پاس گفت: فكر ميكنم طبق آئيننامه بازي بايد تكرار شود اما اين حكم منصفانه نخواهد بود. اميدوارم كميته انضباطي رايي صادر كند كه به ضرر هيچ كس نباشد و هر دو تيم را راضي كند. البته بايد بگويم كه به نظر من در اين اتفاق عمدي وجود نداشت و يك حادثه بود.
گفتني است، تيم استقلال دزفول در بازي هفته گذشته مقابل كشت و صنعت با نتيجه چهار بر دو پيروز شد و اين هفته نيز ميهمان عقاب تهران خواهد بود.
هديه كانون هواداران سپاهان
بهترين تماشاگران بازي فينال جايزه ميگيرند
در صورت مسجل شدن قهرماني سپاهان در جام حذفي، كانون هواداران اين باشگاه تدارك ويژه اي ديده است.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ كانون هواداران سپاهان براي آنكه تماشاگران بيشتري در جهت حمايت از اين تيم به ورزشگاه بيايند، به بهترين تماشاگران اين ديدار جايزه اهدا مي كند. البته قرار است اين هدايا به صورت قرعهكشي به تماشاگران تعلق گيرد.
اين ديدار قرار است ساعت 15 روز جمعه 31 شهريورماه در اصفهان برگزار شود. ديدار رفت فينال جام حذفي با نتيجه تساوي يك بر يك پايان يافت.
-
پس از پايان هفته سوم ليگ برتر؛
اسامي بازيكنان تيم ملي اعلام ميشود
اسامي بازيكنان تيم ملي فوتبال كشورمان پس از پايان رقابتهاي هفته سوم ليگ برتر اعلام خواهد شد.
كادر فني تيم ملي اسامي 25 بازيكن را جهت شركت در تورنمنت سهجانبه اردن و ديدار با چين تايپه پس از پايان رقابتهاي هفته سوم ليگ 85 اعلام ميكنند.
گفتني است، طبق جلساتي كه كادر فني تيم ملي با مصطفوي دبير فدراسيون فوتبال برگزار كردند قرار شد بازيكنان تيم ملي بدون انجام تمرين راهي امان محل برگزاري تورنمنت سه جانبه اردن شوند.
براي رويارويي با استقلال اهواز
راه آهن با 2 غايب فردا راهي خوزستان مي شود
تيم فوتبال راه آهن تهران براي ديدار با استقلال اهواز فردا به خوزستان سفر خواهد كرد.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ اين تيم پس از توقف مقابل سپاهان براي انجام سومين ديدار خود برابر استقلال اهواز بعدازظهر چهارشنبه راهي خوزستان مي شود.
گفتني است كه در بين نفرات راه آهن براي اين ديدار تنها حميد سرآباداني و هادي اصغري نمي توانند حضور داشته باشند و اين تيم با 20 بازيكن در هتل فجر اهواز مستقر خواهد شد.
اين ديدار به دليل مشكل روشنايي ورزشگاه نفت اهواز روز جمعه ساعت 15 و 30 دقيقه برگزار مي شود.
-
مهاجم برزيلي دورتموند خانه نشين شد
"نلسون والدز" مهاجم ارزنده بروسيا دورتموند كه در رقابت هاي هفته چهارم بوندس ليگا آسيب ديده بايد سه هفته استراحت كند.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ والدز مهاجم برزيلي دورتمونديها كه در جريان بازي تيمش مقابل هامبورگ و در برخورد با اسلومارك دچار مصدوميت شده و عضله پاي راستش دچار كشيدگي شد، پس از انجام آزمايشات و عكسبرداري و بنابر تشخيص پزشكان بايد حداقل سه هفته استراحت كند.
وي كه از اين بابت بسيار ناراحت بود در اين خصوص گفت: "اميدوارم اين دوران خيلي زود تمام شود."
بكام:
نميخواهم مقابل منچستريونايتد قرار گيرم
ديويد بكام، هافبك 31 ساله رئال مادريد به علت وجود تيمي چون منچستريونايتد و علاقه خود به اين باشگاه، بازگشت به فوتبال انگلستان را رد كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ بازيكن سابق يونايتد كه پيش از اين نيز گزينه مورد علاقه باشگاههايي چون چلسي، آرسنال و نيوكاسل بوده است، قصد ندارد تا پيراهن حريفان يونايتد در ليگ برتر را بر تن كند.
وي در مصاحبهاي در اين خصوص گفت: "فكر نميكنم كه ديگر بتوانم به ليگ برتر بازگردم. من سالهاي زيادي براي يونايتد بازي كردهام. باشگاهي كه از صميم قلب به آن علاقه مند بودم و آرزوي موفقيت براي آن دارم.
حتي با اينكه ديگر در يونايتد نيستم، اما از هواداران پر و پا قرص اين باشگاه به حساب مي آيم. بنابراين نميتوانم تصور كنم كه با بر تن کردن پيراهن تيم ديگري در انگلستان برابر منچستريونايتد قرار گيرم."
-
رودريگس:
توانايي شكست دادن هر تيمي را داريم
ماكسي رودريگس بازيكن تيم فوتبال اتلتيكومادريد در مصاحبهاي اظهار داشت: "اتلتيكومادريد بدون هيچ ترسي از تيمهاي ديگر فصل جديد را با جديت برگزار خواهد كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ رودريگس با اشاره به دو ديدار آينده اتلتيكو مقابل سويا و سپس رئال مادريد تاكيد كرد: "فعلاً فقط به سويا فكر ميكنيم و پس از آن به رئال. اگر برابر سويا به پيروزي برسيم، مطمئناً با انگيزه بيشتري به مصاف رئال مادريد خواهيم رفت.
احترام خاصي براي بازيكنان سويا قائلم، اما با جرات ميگويم هيچ هراسي از آنها ندارم و تيم ما توان شكست آنها را دارد. همانگونه كه در مسابقات قبل برابر تيمهاي ديگر اين مساله را اثبات كرده ايم."
شوچنكو:
چلسي آخرين باشگاه من خواهد بود
آندري شوچنكو، مهاجم 30 ساله تيم فوتبال چلسي اظهار داشت كه در همين باشگاه به كار خود در فوتبال پايان خواهد داد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ شوچنكو كه همراه خانواده خود وارد انگلستان شده است، از حضور در باشگاه انگليسي چلسي ابراز رضايت نموده و در مصاحبهاي گفت: "در اينجا بسيار راضي و خوشحال هستم و از بلندهمتي و جاهطلبي چلسي و نيز احترامي كه هواداران براي اين باشگاه قائل هستند، لذت ميبرم. به تيم و باشگاه علاقه زيادي دارم و مردمان انگليس را دوست دارم، چون بسيار باصداقت هستند و اگر بخواهند در مورد كسي صحبت كنند، پيش روي خود آن فرد حرف خود را ميزنند.
بنابراين فكر ميكنم كه همين جا در انگلستان بمانم و در مورد اينكه آيا چلسي آخرين باشگاه من خواهد بود يا خير بايد بگويم بله چلسي آخرين باشگاهي است که در آن فوتبال بازي مي کنم. در اينجا هميشه يك انگيزه و هدف در زندگي وجود دارد و من هم به همين علت به انگلستان آمدم."
تيم هاي ديگر خواهان موفقيت چلسي نيستند و در صدد شكست دادن اين تيم برآمده اند. به همين دليل هم سعي در زير سوال بردن اعتبار و قدرت اين باشگاه داشته و ادعا مي کنند كه موفقيت چلسي در گرو پول زياد و صرف هزينههاي بالاست. در صورتي كه من چنين فكري نميكنم و مطمئن هستم پيروزي و موفقيتهاي چلسي دستمزد زحمات و تلاش و كوشش است كه از خود نشان داده و متقبل ميشوند.
نه تنها در فوتبال بلكه در هيچ نوع ورزشي نميتوان موفقيت را خريد. در غير اين صورت، نميتوان نام آن را ورزش گذاشت.
در اينجا بازيكنان بزرگي را ميبينيم كه سخت كار ميكنند و بسيار با انگيزه هستند.
تيم چلسي به طور كلي در هر بازي با آمادگي روحي و رواني صد در صد حاضر ميشود و شايد هم همين رمز موفقيت آنها باشد."
-
نيستلروي:
رهيس تاثيرگذارترين بازيكن زمين بود
در پي پيروزي 2 بر صفر رئال مادريد برابر سوسيه داد، رود فان نيستلروي به تمجيد از خوسه آنتونيو رهيس پرداخت.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ نيستلروي هلندي در اين باره اظهار داشت: "در بازي يكشنبه شب، قطعاً رهيس تاثيرگذارترين بازيكن زمين بود. گل او براي كهكشانيها اهميت زيادي داشت."
همچنين رهيس در خصوص عملكرد خود عنوان داشت: "نميتوانم توقع بيش از اين را از كاپلو داشته باشم. او مرا به تيم دعوت كرد، در بازي شركت داد و من نيز به انتظارات او پاسخ مثبت دادم و گل زدم. البته نيمه اول چندان خوب نبود.
حتي اگر رئال با 11 بازيكن دفاع ميكرد، شايد نيمه اول باز هم بدون گل رقم ميخورد، اما در نيمه دوم فاصله ما با حريف بسيار بيشتر شد. هر تيمي كه قدم در راه برنابئو ميگذارد، با هدف كسب تساوي ميآيد. خوشبختانه شانس با ما يار بود و ما پيروز شديم.
هميشه بايد اميدوار بود. پس از پايان ديدار، باز هم روحيه رقابت طلبي و كسب پيروزي را بازيافتيم. نتيجه بهتر از اين نمي شد."
كاريك:
درست از مبارزه برنخواهم داشت
مايكل كاريك بازيكن ملي پوش باشگاه منچستريونايتد انگليس در مصاحبهاي اعلام كرد: "تا رهايي كامل از بند مصدوميت و رسيدن به آمادگي كامل بدني دست از تلاش و مبارزه برنخواهم داشت."
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ كاريك كه به خاطر مصدوميت تاكنون از همراهي منچستر در بزرگ ترين مسابقاتش به ويژه بازي برابر آرسنال محروم بوده، در ادامه مطلب فوق اظهار داشت: "تنها هدف من در حال حاضر رسيدن به شرايط كامل آمادگي و بازگشت به تركيب اصلي تيم است.
به عقيده من بازگشت هر چه سريع تر به مسابقات من را از لحاظ جسمي در شرايط مناسبتري قرار خواهد داد."
لازم به ذكر است؛ سرالكس فرگوسن سرمربي منچستر به هواداران تيمش اطمينان داده كاريك بازيكن فوقالعادهاي است و در آينده نزديك به تركيب تيم بازخواهد گشت.
-
باشتورك:
مصدوميت بيموقعي بود
ييلدراي باشتورك هافبك بازيساز هرتابرلين در شرايطي كه اين تيم در صدر جدول رده بندي بوندس ليگا قرار دارد حداقل تا سه هفته ديگر بايد استراحت كند.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ باشتورك هافبك ترك هرتا كه هم اكنون به علت تفاضل گل بهتر نسبت به نورنبرگ با هشت امتياز در صدر جدول بوندس ليگا قرار دارد، به علت آسيب ديدگي زانوي چپش كه در بازي با شالكه پيش آمد بايد حداقل تا سه هفته ديگر از حضور در تمرينات تيمش چشم بپوشد.
اين بازيکن ارزنده هرتا درباره شرايط پيش آمده گفت: "متاسفم كه در چنين شرايطي كه تيم ما خوب نتيجه ميگيرد در خط هافبك با مشكل مواجه شويم. اين مصدوميت واقعاً بيموقع بود. ما در اين خط مصدومان ديگري نيز داريم که با اين شرايط مسلماً كار تيم سخت تر خواهد شد."
مورينيو: از شوچنكو انتظارات بيشتري دارم
خوزه مورينيو، سرمربي تيم فوتبال چلسي اظهار داشت كه هيچ عذر و بهانهاي در مورد آندري شوچنكو به علت عملكرد ضعيف وي از آغاز فصل پذيرفته نيست.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ آندري شوچنكو، مهاجم 30 ساله چلسي كه با قراردادي معادل 130 هزار پوند در هفته به اين باشگاه آمده است، ركوردار قراردادهاي چلسي طي تابستان محسوب ميشود و مسلماً توقع مورينيو از اين فوق ستاره اوكرايني به مراتب بيشتر از ديگر بازيكنان است، اما وي طي چهار بازي اخير خود نتوانسته مهارت گلزني اش را به نمايش بگذارد و به عقيده مورينيو، عملكرد وي در مقابل مهاجمي چون ديديه دروگبا را كه عامل اصلي و بازيكن كليدي در پيروزي چلسي برابر ليورپول بوده، بسيار ناچيز دانست.
مورينيو در مصاحبهاي در اين خصوص گفت: "من انتظار داشتم كه شوچنكو را بهتر از دروگبا ببينم. دروگبا درست همان چيزي است كه از او انتظار ميرفت. او از نظر فيزيكي از قدرت بالايي برخوردار بوده و قادر است در دفاع و خط حمله به راحتي بازي كند و البته مهارت زيادي نيز در گلزني دارد، اما در مورد شوا اصلاً فكر نميكردم كه شاهد چنين بازيهايي از او باشم. خودش هم ميداند كه من چه انتظاري از او دارم.
فكر نميكنم كه شوچنكو بتواند بهانهاي بياورد و بگويد كه با سبك بازي ما مشكل دارد، زيرا در حال حاضر ما درست از همان سيستمي استفاده ميكنيم كه او در تمام مدت حضور خود در باشگاه ميلان با آن سبك بازي ميكرده است، اما متاسفانه نحوه بازي وي آن چيزي نيست كه من انتظار دارم. به هر حال اميدوارم حداقل از اين پس شاهد بازيهاي بهتري از او باشم و در پايان فصل نيز او را در بين گلزنان برتر ليگ انگلستان ببينم."
كول:
موفقيت در چلسي شرط موفقيت در تيم ملي است
اشلي كول، مدافع 25 ساله چلسي در مورد از دست دادن جايگاه خود در اين باشگاه ابراز نگراني نمود.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ مدافع سابق آرسنال پس از پشت سر گذاشتن يكي از جنجال برانگيزترين نقل و انتقالات، موفق شد به چلسي بپيوندد و اكنون در حال يافتن جايگاهي ثابت در اين تيم است، زيرا آن را شرط موفقيت خود در تيم ملي آن هم برابر رقيب خود وين بريج، مدافع ليورپول ميداند.
بريج رقيب سرسخت كول در تيم ملي انگلستان محسوب ميشود و كول در صدد است تا با موفقيت خود در بازيهاي باشگاهي برتري خود را نسبت به بريج نشان دهد، به طوري كه در پيروزي يك بر صفر روز يكشنبه برابر ليورپول، با اشاره سر موفقيت خود را به بريج فهماند.
وي در مصاحبهاي گفت: "من به چلسي آمدهام تا براي حفظ جايگاه خود در تيم ملي مبارزه كنم، اما نميدانم چرا هر زمان كه يك بازي در پيش داريم نگران هستيم كه آيا در آن بازي حضور خواهم داشت يا خير.
شايد با آمدن خود به چلسي به نوعي ريسك كردهام، اما از طرفي نيز اگر به اين باشگاه نميآمدم احتمالاً با وجود رقيبي چون بريج جايگاه ملي خود را از دست ميدادم و اكنون آمادهام تا براي حفظ اين جايگاه مبارزه كنم. البته وين را به عنوان دشمن خود نميدانم، ما حتي با يكديگر روابط دوستانهاي هم داريم، تنها نميخواهم جايگاه خود در تيم ملي را از دست بدهم.
به هر حال فكر ميكنم كه اين مبارزه ميتواند به پيشرفت هر دوي ما در بازيها كمك كند. ميتوان آن را يك رقابت سالم دانست و با اينكه پيش از آغاز فصل شرايط خوبي نداشتم، در حال حاضر از موقعيت خود راضي هستم. تنها اميدوارم هيچ گاه چلسي مرا از قلم نياندازد و هميشه در بازيها حضور داشته باشم."
-
رونالدو:
بايد به روزهاي اوج بازگردم
رونالدو فوق ستاره برزيلي رئال مادريد در آرستانه سي سالگي با وجود ناکامي هاي اخير و مصدوميتش ميخواهد به روزهاي اوجش باز گردد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ خرگوش چاق رئال مادريد كه اين روزها از گذشته موفقش فاصله گرفته و ديگر آن مهاجم زهردار برزيلي نيست، در مصاحبه با يك شبكه تلويزيوني اظهار داشت که بار ديگر به روزهاي طلايي خود باز خواهد گشت.
رونالدو در اين خصوص گفت: "عزمم را جزم كرده ام كه دوباره به روزهاي اوج خود بازگردم. اگر هماني كه بودم نشوم، مطمئن باشيد يك گلوله به مغزم شليك خواهم كرد!!"
گفتني است، رونالدو در رقابتهاي جام جهاني 2006 نيز از سوي مقامات برزيلي به دليل اضافه وزن و افت نسبياش سخت مورد انتقاد واقع شد، اما توانست با زدن گل و شکستن رکورد گرد مولر تاحدودي دل هواداران را به دست آورد.
-
فرناندو تورس " مهاجم مليپوش تيم فوتبال آتلتيكو مادريد اسپانيا قراردادش را با اين تيم تمديد كرد.
به گزارش خبرگزاري رويترز از مادريد ، تورس ۲۲ساله روز گذشته قراردادش را در حضور " انريكه سرزو " رييس باشگاه آتلتيكو مادريد تا سال ۲۰۰۹تمديد كرد.
تورس كه به همراه تيم آتلتيكو مادريد در فصل ۲۰۰۱ - ۲۰۰۰عنوان قهرماني رقابتهاي فوتبال دسته اول باشگاههاي اسپانيا را كسب كرده ، تاكنون ۶۲گل براي اين تيم به ثمر رسانده است.
وي همچنين ۳۶بازي ملي براي تيم اسپانيا انجام داده است.
-
دور دوم از مسابقات فوتبال جام حذفي باشگاههاي هلند چهارشنبهشب با برگزاري ديدارهايي آغاز شد.
به گزارش خبرگزاري رويترز از آمستردام ، نتايج بهدست آمده ديدارهاي ديشب به شرح زير است :
اوترخت ۳آپلدورن يك
آچيلز صفر وولندم صفر
تيم آچيلز در ضربات پنالتي با نتيجه ۴بر ۳حريف خود را شكست داد.
آسوه ۴ليواردن ۲
گراف شاپ دوتينچم ۳ونلو يك
اكسلسيور صفر ايگلز يك
اف ث ايندهوون ۳آلملو ۲
امن يك زوول صفر
فلوو بويز صفر ويلم تيلبورگ ۲
اچ اچ سي يك ام وي وي ۴
برين ۳دن بوش ۴
ايسلميرووگلز ۲بردا ۴
روزندال ۳هلموند اسپورت يك
ريجنيسبورگز بويز يك فورتانا سيتارد صفر
گنمويدن ۳اومنيوورلد ۲