از ساعت 12:59 دارم یه فایل 5 مگابایتی رو دانلود میکنم. رو 99 درصده .. .. الان تموم شد
نه به اون سرعت 400 کیلوبایتیش نه به این
Printable View
از ساعت 12:59 دارم یه فایل 5 مگابایتی رو دانلود میکنم. رو 99 درصده .. .. الان تموم شد
نه به اون سرعت 400 کیلوبایتیش نه به این
دوستان شبانه رایگان این شرکت فقط همون 4 ساعت هست؟ طرح گنجینه 27 گیگ 54 تومن شبانه داره؟ 2 تا 5؟
دوستان من از سال 89 از مخابرات سرویس میگرفتم و الان تقریبا 3 ماهه از های وب سرویس میگیرم میتونم بگم کارشون حرف نداره و واقعا سرعتش عالیه
البته من ساکن اراک هستم و سرعت اینترنت در کل روز و بازه رایگان ثابته و واقعا کارشون درسته
مشخصات سرویسم 256 با ترافیک 3 گیگه که 3 ساعت هم بازه رایگان داره و سرعت دانلود هم همیشه 256.
شب سرعت واقعی نمیشه؟منظورم تو بازه رایگانه.نقل قول:
دوستان حوزه اتصال چی هست فرق قسمت کشوری استانی شهری و پورت چی هست ؟
من الان یک مگ محدود بگیرم یا 128 نامحدود من اراک هستم
دوستان برای من ایمیل میاد برای تایید کردن ولی من هر کاری میکنم تایید نمیشه مشکل چیه ؟
نه دوست عزیز در بازه رایگان هم سرعت 256 ثابتهنقل قول:
دوست عزیز 128 نامحدود نهایت سرعت دانلودش 16 هست و نسبت به قیمتش که 25 هزار تومن پرداخت میکنید به اضافه 6 درصد مالیات ارزش بر افزوده دیگه اصلا به صرفه نیستنقل قول:
اگر هم خودتون نمیتونید سرویسی رو از داخل سایت های وب فعال کنید زنگ بزنید به پشتیبانی خودشون براتون این کار رو انجام میدن
در ضمن دوستان من در منطقه سنجان شهر اراک ساکن هستم و شاید سرعت بالای های وب یکی از دلایلش همینه چون داخل منطقه ما خیلی کم هستند افرادی که از های وب سرویس میگیرند .
من هر وقت زنگ میزنم پشتیبانی اشغاله :n02: دارم آینده رو متصور میشم
نحوه مصرف حجمیتون چطوریه صفحه قبل رو مطالعه میکردم میگفتم خحم 8 گیگ اینا سه روزه میپره و از این حرفها برای شما هم دزدی میشه ؟
من والله دیگه نمیدونم اولین سرویسم شاتل بود که شب ها محدودیت میزاشتن و این حرفها و اذیت میشدم عوض کردم مخابرات مخابرات هم حجم دزدی اینا و کلاه برداری اساسی من 512 3 گیگ داشتم هر ماه 45 هزار میدادم بعدی هم پارس انلاین که سرتون رو درد نمیارم ....:n01:
الان میخوام های وب رو تست کنم =_=
دیگه نمیدونم چی کنم والله
نقل قول:
دقیقا همینه،
من واقعا نمی فهمم مدیران پست هایی که یک نفر نظر گذاشته ولی در آخر نگفته از کجای ایران این تجربه رو بیان میکنه ، رو پاک نمی کنند ؟!
روی صحبتم به اون دوستی که میاد نظر میزاه و در آخر محل خط ADSL اش را نمی نویسد ، به نظر شما این تاپیک فقط محدود به خط ADSL شماست ؟
روی صحبتم به مدیران این بخش، این پست ها این شکلی چه ارزشی دارند که پاک نمی شوند ؟ چرا این قانون به طور شفاف برای تمام تاپیک های این بخش به پست گذاران اعلام نمی شود و برای تحققش با سخت گیری پیگیری نمی شود ؟
یه تست از سایت speedtest بگیر لطفا:n01:نقل قول: