نقل قول:
یه speed test بگیر
-----------------
عجبا :n04:
اگه می خاید بسته بلند مدت بگیرید ایرانسل تست کردم خوب بوده ... اما امروز رایتل داغون بود ... شاید موقتی باشه !
Printable View
نقل قول:
یه speed test بگیر
-----------------
عجبا :n04:
اگه می خاید بسته بلند مدت بگیرید ایرانسل تست کردم خوب بوده ... اما امروز رایتل داغون بود ... شاید موقتی باشه !
تست سرعت رایتل با ۳ خونه آنتن از ۴ خونه :n37:نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط qwertym[QUOTE=saman123123 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودمتون چی هست ؟
نقل قول:
یه بو هایی میاد ... پینگ متوسط دارین حدس می زنم یه جورایی محدود سرعت گذشته و گرنه اون پینگ باید سرعت بهتری برای دانلود بده
یه سیمکارت خالی رایتل بدون شارژ تست کنید که بسته نداره همین سایت رایتل رو میاره ... ببیندی محدودیت دارین ؟
مال من پینگ افتضاحه 3g اما سرعت دانلودم بد نیست ...
همین الان تست کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد به رایتل زنگ بزنید شماره 200 توضیح بخواین ... رایگانه برعکس ایرانسل
با دروود
بنده هم رایتل و هم همراه اول و هم ایرانسل رو بررسی و تست کردم و خوشبختانه پایداری و کیفیتی که دیتای رایتل داره رو توی هیچکدوم ندیددم!3 جی رایتل سرعت خیلی خوبی رو به من میده..
اینم سرعت سیمکارت ترابرده شده من از همراه آخر به رایتل
تهران مرکز شهر
هنوز دو روز مونده که یکماه بسته هدیه نامحدود رایتل تموم بشه و به این زودی یکماه شد
چیزی که حس میکنم اینه که چون من بسته های پایه میخرم سرعت فورجی برام کمتره
بله بسته حرفه ای روی ۳۰ مگابیت بسته شده اما پایه به مراتب کمتر بسته شده
Sent from my iPhone 6s+
کار منو راه میندازه.برای من پینگ مهمه که رایتل از اون دوتا اپراتور دیگه بهتره، چون کار من باز کردن چندتا سایت و نهایتش دانلود یک آهنگ ۱۰ مگابایتینقل قول:
من تا حالا چنین سرعتی و پینگی از رایتل ندیدم :n13: من خودم 1 ساله 147+147 رو دارم و شبانه استفاده هم کردم سرعتش از 5 یا 6 مگ بالاتر نمیرهنقل قول:
توی منوی کاربری رایتل هم برای سرعت حرفه ای عکس یه کیلومتر ماشین گذاشته و سرعت رو خودشون 4 مگ نشون میده
نمیخام بگیم تستای شما فیک هستش ولی میگم حتما 1 در میلیون شما شانس آوردید
ایشون با 4G رایتل تست کردن. از سرعت 3G اطلاعی ندارم اما تا چند ماه پیش سرعت 4G رایتل روی 5 مگابیت بسته شده بود که قابل قبول نبود البته بعدا اونو به حدود 30 مگ ارتفا دادند. اگه منطقه شما پوشش 4G رایتل هست حتما از 4G استفاده کنید چون کیفیتش به مراتب از 3G بهتره. نیازی به تغییر سیم کارت هم نیست.نقل قول:
محتوای مخفی: تست سرعت