فکر می کنم تنها راه اینه که فقط 2828 - 2020 بگیریم و هی گزارش خرابی بدیم
شاید فکر کردند - یعنی هر یک ساعت یک بار بهشون زنگ بزنیم
Printable View
فکر می کنم تنها راه اینه که فقط 2828 - 2020 بگیریم و هی گزارش خرابی بدیم
شاید فکر کردند - یعنی هر یک ساعت یک بار بهشون زنگ بزنیم
اینترنت من 256 هست من 2و3 روز پیش رفتم توی سایت مخابرات میخواستم درخواست 512 بدم اشتباها درخواست اینترنت 1024 دادم امروز وصل کردن حالا دوباره درخواست دادم برشگردونن به 512 کد رهگیری هم گرفتم به نظر شما آیا مخابرات درخواست من رو انجام میده یا باید حوضوری برم مخابرات در ضمن میخواستم بدونم این درخواست هایی که از طریق سایت مخابرات برای افزایش سرعت صورت میگیره شامل محدویت حجمی هم میشه یا نه؟
یه چند ساعتی امروز قطع بود، ولی به نظر میرسه شبکه بهتر شده ! باید صبر کرد دید ثبات داره یا نه.
برای من که از 12 دیشب تا امروز 5بعد از ظهر قطع بود!
یه خورده اوضاع بهتره ولی فکر کنم دلیلش این باشه که هنوز ملت نمیدونند اینترنت وصل شده! دوباره فردا همون آش و همون کاسه ...
اینم امکانش هست،نقل قول:
کجان پس این ملت همیشه در صحنه ؟! :n13:
به به
به سلامتی از ساعت 1.5 دیشب تا 6 بعد از ظهر امروز کلا حدوده 17 سیاعت کاملا قطع بود نتم :دی
اینترنت من 256 هست من 2و3 روز پیش رفتم توی سایت مخابرات میخواستم درخواست 512 بدم اشتباها درخواست اینترنت 1024 دادم امروز وصل کردن حالا دوباره درخواست دادم برشگردونن به 512 کد رهگیری هم گرفتم به نظر شما آیا مخابرات درخواست من رو انجام میده یا باید حوضوری برم مخابرات در ضمن میخواستم بدونم این درخواست هایی که از طریق سایت مخابرات برای افزایش سرعت صورت میگیره شامل محدویت حجمی هم میشه یا نه؟
سلام دوستان
سرعت دانلود سرویس 256 تو شهر تهران چنده؟
راضی هستین؟
نه دوست عزیز شامل نمیشه...تا خودتون گزینه پرداخت اعتباری رو فعال نکنید...شامل نمیشه..اگه یه روزه 1مگ کردن...پس احتمالا 1روزه هم 512میکنن..حالا شما میخوای پیگیر باشید از طریق تلفن 2020 ...یا اگه میخواین میتونین به مخابرات منطقتون مراجعه کنید و از متصدی بپرسید که درخواستتون ثبت شده یا نه.نقل قول:
موفق باشید
این 100 صفحه آخر در مورد افتضاح شدن مخابراته، بزور همون سرویس 256 که قرارداده رو میدهنقل قول: