پس قطعي برگزار ميشه چه حريف خوبي براي تيم ملي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
پس قطعي برگزار ميشه چه حريف خوبي براي تيم ملي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حد اقلش اینه که رابطه ی دو باشگاه بهتر میشه.نقل قول:
امیدوارم واقعا پولش به ایتام برسه.
دوست عزیز بالایی ها رو دونه دونه خوندی بیایی پایین؟ :18:
بهرام شفیع دیده با رفتنش شما و بعضی از دوستان خوشحال می شین گفته می مونم:31: تا شما خیلی خوشحال نشید. :27:
عابدزاده: تا نامه نزنند، نمي آيمدروازه بان سابق تيم ملي فوتبال كشورمان گفت: تا فدراسيون فوتبال نامه نزند، در ديدار منتخب سرخابيها و بازيكنان ليگ برتر شركت نمي كنم.
احمدرضا عابدزاده در گفت و گو با فارس، اظهار داشت: روز اولي كه شنيدم از من براي حضور در اين ديدار دعوت شده خوشحال شدم و از مسئولان تشكر كردم.
وي افزود: با توجه به اينكه مسئولان فدراسيون فوتبال حرمت مرا نگه نداشتند اعلام مي كنم تا زماني كه فدراسيون فوتبال به من نامه مكتوب نزند در اين مسابقه شركت نمي كنم.
عابدزاده ادامه داد: روزي كه به فدراسيون رفتم و اعلام كردم براي درمانم نياز به رفتن به سوئد دارم آقايان از من نامه مكتوب خواستند و به هيچ عنوان به وضعيت من توجهي نكردن.د حالا بهترين موقع است كه من هم از آنها دعوتنامه بخواهم.
عابدزاده خاطر نشان كرد: فقط از باشگاه پرسپوليس با من طي چند روز گذشته صحبت شده و هيچ فرد ديگري با من صحبت نكرده است.
وي تاكيد كرد: از تمام هواداران و عاشقان پرسپوليس تشكر مي كنم. اميدوارم آنها يك ديدار زيبا را ببينند.
خب بمونه ما قبلا نگاه نميكرديم الان هم اگه برنامه اي بسازه نگاه نميكنيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورزش و مردم چند ساله که جذابیت و در اصل معنا و مفهومشو از دست داده ولی باید ادامه پیدا کنه چون بهرام خان شفیع و دوستان هم باید نون بخورن دیگه هر چند تو فدراسیون هاکی هم تشریف دارن.
كادر فنى تيم استقلال که همچون پیروزی در جذب بازیکنان موفق خارجی همیشه ناکام بوده اند باز هم به حربه جویدن لقمه های آماده مشهد روی آورده اند و براى تقويت خط حمله خود دو بازيكن خارجى تيم هاى ابومسلم و پيام مشهد را در نظر دارند. در همين راستا مذاكراتى با اين بازيكنان انجام شده است.
امير قلعه نويى علاوه بر اين كه اولروم را به عنوان يكى از گزينه هاى خود براى تقويت خط حمله در نظر دارد{ شایان ذکر است اولروم با وجود رقیبی چون دین گو کم کم دارد به روزهای خوبش بر می گردد }، روى آرفى اشپيتى مهاجم تيم پيام هم نظر دارد.
محمد نورى فر مسوول روابط عمومى باشگاه استقلال با تاييد اين خبر به ايران ورزشى گفت: «مذاكراتى انجام شده اما هنوز تصميم قطعى در اين باره گرفته نشده است. تا يكى دو هفته آينده تكليف جذب اولروم مشخص مى شود.»
اتفاقا مديران پيام و ابومسلم گفتند كه بازيكناشون هيچ جا نميرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر كنم شفيع رئيس فدراسيون اسكواشه نه هاكينقل قول:
اينا براي بازار گرمي هستش كه قيمت بازيكنشونو ببرن بالانقل قول: