دادا تو تلفنی رزرو کردی یا از تو پنل؟؟؟نقل قول:
Printable View
دادا تو تلفنی رزرو کردی یا از تو پنل؟؟؟نقل قول:
برا من یه خانم خوش اخلاق گوشی رو برداشت گفت باید حضوری بیایید که یوزر و پسورد رو هم بدیم گفتم خودم جفتش رو دارم و براش خوندم اونم همون موقع فعال کردنقل قول:
این دیگه شانس شما بوده که گیر یه ادمی افتاده بودی که حتما شب قبلش با خانمش جنگ کرده بوده:n02:
ببخشید دوستان من الان طرح زرین دارم .
وقتی میخوام از تو پنل طرح نوروزی رو ثبت نام کنم ، بهم میگه که خط تلفن شما فعال هست و امکان ایجاد حساب دیگه ای نیست . چکار باید بکنم ؟
از پنل رزرو کرمنقل قول:
اونوقت به جا اینکه بهت زنگ بزنن یوزر پسورد بدن گفتن بلند شو بیا اینجا اونم با مالک؟؟؟:n13:نقل قول:
با چه شماره مشتری و کد ملی میری رزرو میکنی؟نقل قول:
باید با همون شماره laتری و کد ملی رزرو کنی که توی طرح زرین هم ازش استفاده شده مثلا اگه اون روز از شماره ملی بابات استفاده شده فکر نکنم الان بتونی از شماره ملی خودت برا طرح استفاده کنی
الان هم تست کردم دقیقا همینجوری هست
اگه متوجه نشدی بگو تا بهتر توضیح بدم
مشکل حل شد . تونستم ثبت نام کنم . ممنون از راهنماییتون .
دو تا سوال دیگه داشتم . دوستان خواهشا اگه میدونن پاسخ بدن :
1. حدودا چه مدت بعد از ثبت نام راه اندازی میشه ؟؟
2. آیا با راه اندازی طرح جدید ، طرح قدیمی خود به خود غیر فعال میشه ؟؟؟
ببین شما میتونی توی قسمت ثبت نام چند بار با کد های ملی مختلف ثبت نام کنی و خوب برا هر کد ملی هم اخر سر یه شماره مشتری بهت میده
حالا فرض کن برا اولین بار با کد ملی بابات ثبت نام کردی و به طبعش اخر ثبت نام یه شماره مشتری گرفتی بعد اومدی از قسمت رزرو اون کد ملی و شماره مشتری رو وارد کردی بعدش شماره تلفن خونه رو دادی و در اخر طرح زرین رو فعال کردی
الان اون شماره تلفن خونه به همون کد ملی وصل هست و بر فرض اگه الان بری قسمت ثبت نام میتونی با کد ملی خودت ثبت نام کنی و شماره مشتری بگیری اما اگه بری قسمت رزرو بعد از وارد کردن کد ملی خودت و شماره مشتریت شماره تلفن خونه رو وارد کنی اون پیغام رو میده
در واقع هر تلفن رو میتونی فقط به یه کد ملی و شماره مشتری وصل کنی که خوب یه چیزی طبیعی هست چون مسخره هست یه شماره تلفن توی دو تا پنل باشه
ولی برعکس رو میشه انجام داد برا یه کد ملی و شماره مشتری میشه چند تا تلفن درخواست داد و همه توی پنلت اضافه میشن
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
ببخشید دوستان بنده الان تو پنل من هر دو طرح وجود داره . اما برای طرح کمپین نوروزی علامت غیر فعال رو زده . میخواستم بدونم چه مدت بعد فعال میشه ؟؟؟ ممنون .
اره دیگه. تازه یوزر و پس هم اشتباه داد خودم از پنل دوباره ست کردمنقل قول: