Google Earth دیگــــــــــــــــــــــ ـــــهنقل قول:
Printable View
Google Earth دیگــــــــــــــــــــــ ـــــهنقل قول:
دوستم یه تلوزیون سامسونگ خریدن یه مودم مبین نت اشتراک دو ساله 128 دوازده گیگ بهشون دادن خونه خودشون اصلا آنتن نمی داد اورد داد من اینجا آنتن داد :دی
یه چند تا سوال داشتم اول اینکه چرا میری تو حسابت Ecare چرا اینقدر تخ..ه :دی من خودم وایمکس ایرانسل دارم Ecare خیلی بهتر از مبین نت ، زبونشو نمیشه فارسی کرد ؟ اصلا معلوم نیست چی به چیه بعد این اکانت دوستم شامل دانلود رایگان شبانه میشه دیگه 2 تا 8 صبح ؟
با سلام آقا من یه مودم وایمکس bm632w دارم که مال مبین نت هستش.. این قضیه پورت تلفن روش چیه؟به چه دردی میخوره؟
مال تلفن بیسیمه. یه چیزی مثل اینترنت وایمکس، ولی برای تلفن.نقل قول:
بدرد امثال من نمیخوره. برای کسانی خوبه که میخواهند یه شماره تلفن ثابت قابل دسترسی از هرجا با خودشون داشته باشند. من که همین موبایل هم برام زیادیه.
البته فکر نکنی که میتونی استفاده کنی. حق اشتراکش جدای از اینترنته و باید ثبتنام کنی.
خب بعد از یک غیبت طولانی در این تاپیک امروز اومدم که با افتخار اعلام کنم هنوز مبین نت همون مبین نته سابقه و در بی کیفیتی حرف اول رو میزنه. درود به مبین نت که گند زد به باور مردم در مورد تکنولوژی وایمکس.
والا من براي مغازم 512 گرفتم با idm تا 70 ميره و پينگش هم خيلي خوبه و در كل راضيم حالا شايد چون ما مركز تهرانيم اينجوريه بقيه جاها رو نميدونم.نقل قول:
راستي اين مودم جيبي قيمتش چنده...؟؟؟
ميتونم روي همين سرويس يه مودم جيبي هم بگيرم...؟؟؟
مبین نت عــــــــــــالی هست !!!!!!!!!!نقل قول:
من بعد از 3 ماه adslم مشکل پیدا کرد.گفتم یه ماه وایمکسمو تمدید کنم. دیدم افتضاح شده.هر روز بدتر از دیروز
احتمال خیلی زیاد منطقه شما با مشکل مواجه هست ، مبین نت مشکلی نداره واسه من و خیلیای دیگه خیلی عالی جواب میدهنقل قول:
پس بنا بر مشکل خودتون ، کل مبین نت رو زیرسوال نبرید !!!!!
این وایمکس یه چیزه شانسیه واقعا. الان تو اقدسیه جای که مبین نت خودش اعلا کرد که لب مرز هست و تو پوشش نیست درست الان برای کسی مبین نت گرفتیم که داره با سرعت 1 مگابیت روی 160 دانلود میکنه ثابت و خیلی راضیه. من خودم وایمکس ایارنسل دارم تو طرشت سرعت 512 روی 67 هستش خوبه. بستگی به دکل ها داره و غیره